+5 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (662 puan) tarafından

Vestel çamaşır makinesi var bende hiç güzel yıkamaz beyazlarımı hep grileşmiş şekilde yıkıyor hiç memnun değilim çorap elbise yırtıyor bazen servis geldi birseyi yok dedi gitti:getlost:denemediğim deterjanda kalmadı sıvısı olsun tozu olsun annemin bosch makinesi var 16 yıldır kullanıyor beyazlar kar beyazı maşallah benimkisi neden böyle anlamadım. Borçlar az hafifledikten sonra çamaşır makinesini değişeceğim inşallah. Önereceğiz marka var mı? Kazan büyük olsun istiyorum 

11 Cevaplar

+3 oy
(4,992 puan) tarafından
Bosh tabiki annem yıllardır bosh kullanır çok memnun makina çalışmıyor sanki okadar sesiz ve temiz yıkıyor 
(662 puan) tarafından
Hangi serisi canım bosch çok iyi zaten annemde bosch al dedi belki başka marka önerisi vardır diye sormak istedim
(4,992 puan) tarafından
Annem 9 kiloluk wifi li ama bilemycem angi seri 3 yıl oldu alali
(662 puan) tarafından
Bakmam lazım teşekkür ederim :))
-Reklam-
+1 oy
(12,979 puan) tarafından
arçelik var memnunum. ablam simens aldı o da memnun 
(1,383 puan) tarafından
Arçelik asla almam geçen yıl buzdolabı aldım 7 ay olmadan lastik çürüdü
Siemens çamaşır makinem deterjan yerinden paslandi . Baktılar içine komple gövde paslanmis
(12,979 puan) tarafından
beyaz eşya işi tamamen şans işi valla. kimi çok memnun kimi bedava verseler almam modunda
(662 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum ❤️
+1 oy
(4,182 puan) tarafından
Ay ay sanki postu ben açmışım aynı dertten yaniyom bende
(662 puan) tarafından
Sıkıntılı ya bildiğin elektirik yakıyor boş yere deterjan bitiyor
+1 oy
(6,079 puan) tarafından
Bosh kalıyorum üstünede  başka marka  tanımıyorum 
(662 puan) tarafından
Kesinlikle öyle annemin makinesini gördükten sonra
+1 oy
(1,737 puan) tarafından
Profilo var memnun değilim. Şimdiki aklım olsa Bosch ya da Arçelik alırım. 
(662 puan) tarafından
Profilo bende memnun değilim buzdolabı aldık kokuyor
(1,737 puan) tarafından
Profilonun sadece bulaşık makinesinden memnunum. Ben set olarak almıştım.
+1 oy
(3,415 puan) tarafından
Siemens kullanıyorum yıllardır çok memnunum alırsan Siemens yada bosch al ikiside aynı firma ürünü
(662 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum ❤️
+1 oy
(4 puan) tarafından
Benim de vesteldi 11 yıl olacaktı işte kullanali bende artık baya şikayetçiydim bulaşık ve çamaşır makinası ikisini değişip Bosch aldım çok aşırı memnunum 9 kg seri4
(662 puan) tarafından
Bakayim bir teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(1,399 puan) tarafından
Siemens veya bosch
(662 puan) tarafından
Bosch en iyisidir
0 oy
(129 puan) tarafından
Ay benimde Makinem vestel ve hiç memnun değilim 6 yıldır kullanıyorum böyle ananemlerin makinesi gibi hiç güzel yıkamıyor ya lekeli ya perdeleri falan gri şekilde çıkarıyor aynı deterjan yumuşatıcı kullanıyoruz yok anam olmuyor. Annem arçelik aldı programları falan kullanışlı çok güzel yıkıyor bende değiştirmek istiyorum artık bir de şu son 1 haftadır makinem çok titriyor hareket ediyor ayaklancak yürücek diye korkuyorum artık. Üstünde oda spreyi falan vardı hepsini yere atmış sallantıdan ne yapıcam ne dicem hiç bilmiyorum. Bu sorunu olan var mı makine neden sürekli hareket halinde olur? Her bitiminde makineyi zat zor iktiriyorım eski yerine koymak için o kadar hareketli 
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Bosch al annem kullanıyor 9 kg, bu sene kayınvalidem aldı 10 kgluk çok memnunlar. Ben gittim Arçelik aldım hiç memnun değilim 
0 oy
(227 puan) tarafından
Ailecek boschcuyuz :D arada vestele sapanlar oldu ve pismanlar çamaşır ve bulaşık makinesinden :))

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 148 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gulc (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.
0 oy
5 cevap 191 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (482 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 258 göst.

409,579 soru