+3 oy
323 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
3 yıllık evliyim. Bir çocuğum var. Eşimden her anlamda soğudum. İçimden artık hiçbir şey gelmiyor ona karşı. Psikolojik olarak çok yıprattı. Evlendik bana maddi hiçbir şey layık görmedi( altın, kıyafet vs), borç ödedik meğer ailesinin borcu imiş bitince söyledi, ailesi bir ağzımıza etmediği kaldı sesini çıkarmadı, hayatımıza tüm sülalesi karışır, benim bebeğimi bir şey yerine koymaz ailesi daha birçok sebep sayabiliriz. Ha diyeceksiniz ki sen 4*4 lük biri misin hayır. Fakat bu süreçler çok yordu. Hep beni yalnızlaştırmaya itti. Şimdi aynı odada dahi oturmak istemiyorum. Düzelir mi

9 Cevaplar

+8 oy
(4,858 puan) tarafından
Düzelmez bitmiş artık bir kadında bittiyse bitiyor artık yollarına altın da sersede sen geçmişi unutmayacaksın o kıpırtı heyecan aşk kalmamış 
(6 puan) tarafından
Teşekkür ederim :(
-Reklam-
+6 oy
(4,342 puan) tarafından
Düzelmez net ne yazık ki 
(6 puan) tarafından
+5 oy
(879 puan) tarafından

Düzelmesi için önce eşinin düzelmesi gerekiyor :'( Allah ıslah etsin inşallah bu adamları. Gül gibi karın çocuğun var hâlâ daha ne diye ailene yapışırsınız bilmem 

(6 puan) tarafından
Amin inşaAllah. Teşekkür ederim :(
+4 oy
(1,719 puan) tarafından
Ne diye yutturdu borç öderken peki o nasıl bir terbiyesizlik kendi rızkını başkasına vermiş anne baba da olsa başkası 
(6 puan) tarafından
Kendi gençlik borcu diye. Meğerse ailesinin borcunu üzerine almış. Teşekkür ederim :(
+2 oy
(2,371 puan) tarafından
Eşin ailesine bağlı çocuğun bile olmuş ailesinden kopamamis yani bu saatten sonra kopsa bile eskisi gibi olamazsiniz ben ne kavgalar ettim herkesi karşıma aldım o kadar bunaldım tükendim sonuç eşim hepsini gördü kazanan ben oldum adamın suyuna gideceksin tam suyuna değil ama ona göre hareket edip kendine çekeceksin eşini sen daha iyi tanıyorsun neyi nasıl yapacağını çok iyi biliyorsun ona göre hareket et aradaki çizgiyi farketsin 
(6 puan) tarafından
Emin ol her şeyi denedim. Konuştum, tartıştım, sözde gerçek yüzlerini gördü ama gene aynı. Teşekkür ederim :(
+2 oy
(156 puan) tarafından
Evliliğine ailesi ve akrabaları dahi müdahale ediyorsa o eş düzelmez bir Kerem ben adamım ben erkeğim bu benim evliliğim benim sorumluluğum dedirttirmiyorsa kimseye diyemiyorsa da ondan kocalık bekleme bacım
(6 puan) tarafından
+2 oy
tarafından
Hepsi ayni *** inan
(6 puan) tarafından
+1 oy
(3,519 puan) tarafından
Düzelmez canim 

Hatta git gide iyice iğrenç bi hal alıyorlar 

Emin ol bende aynı durumdayım ve çok caresizim sürekli namazda dua ediyorum 

Ama çok yoruldum öyle böyle değil 

Maddi yönü geçtim manevi olarak asla yaralı yoktur 

Gaddar vicdansız acimasiz bencil sadece kendini düşünür 

Hic biseyi kafasına takmaz 

Yardımcı olmaz varsa yoksa iş kafayı bozmuş işle 

Anlayış sıfır muhabbet sohbet yok 

Derdini paylaşmaya kalk yargilar seni yada umursamaz dinlemez 

Cildirmaya ramak kaldı valla
(6 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun. Teşekkür ederim :(
(3,519 puan) tarafından
Sağol canım cumlemizin yardimcisi olsun
(6 puan) tarafından
Amin
0 oy
(118 puan) tarafından
Duzelmez diye bir şey yok önce eşinin kendi düzeltmesi lazım annesinin babasının sülalesinin sözünü dinlememesi lazim her koşulda senin yanında olması lazım sana destek vermesi lazım  yani size bağlı olması gerekiyor zaten yıpranmış gitmiştir
(6 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 209 göst.
0 oy
1 cevap 207 göst.
+1 oy
7 cevap 524 göst.
12 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir.123 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 449 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde HarbiBarbie (13 puan) tarafından soruldu

409,793 soru

12,320,021 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler

...