+1 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Harta ici calisiyor hafta sonu gezelim diyorum cok Sikiliuorum. 

Yatiyor hafta sonlari sikildim Artik hersey para degil gezmek istiyorum kis gunu bunaldim

7 Cevaplar

+6 oy
(13,174 puan) tarafından
İsim değişip değişip gelince yazma stilinizden burayı günlük gibi kullanmanızdan anlaşılmayacak sanıyorsunuz. Tuhaf. Bunu zehraoyku yazmıştı yine aynı üslupla, ona da aynı şeyi dedim çık kendin dolaş eşe illa ihtiyaç yok bu noktada
(3,095 puan) tarafından
Aynisini yazcaktim vaz gectim
(2,470 puan) tarafından
Dün yazdım o kim dedi şimdi sana + verip gidiyorum bişey demeyeceğim başka
(13,174 puan) tarafından
Birçok kişi aynı şeyi düşünmüş demek ki. Oysa ya da değilse sorusunun cevabını da vermiş oldum kendisi gezebilir
(2,055 puan) tarafından
Bende sık giremiyorum zehraöykü niye post açmamış diyorum:-D
(3,095 puan) tarafından
Ahahah . Arkadas saniyorki taninmiycak.sjsj
(2,055 puan) tarafından
Hemen anlaşılmış:-D
(660 puan) tarafından
Helal be nagişş
-Reklam-
0 oy
(5,679 puan) tarafından

Ay bende çok bunaldım yeni doğum yaptım kaç gündür evde bıktım iki gün önce oturup ağladım :D

(1,536 puan) tarafından
Ay kıyamam kaç aylık
(5,679 puan) tarafından
27 günlük kuzum
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Bebeğim bence erkeklerin genel sorunu bu hafta içleri işten gelirler ellerinde telefon yerler içerler koltuğa uzanır uyurlar hafta sonu çalışan çalışır çalışmayan eve geldiğinde yine aynı şekilde yatar uzanır akrabalara gidip gezmek veya bir AVM turu atmak dışında gezme anlayışları yok inan ben de sıkılıyorum yani sürekli telefon sürekli uyku ve yatma isteği Ama bir de şey var sorsan hiç uyumuyorlar hiç dinlenemiyorlar 
tarafından
Valla kendi isi bide sikildim valla Ben para harcamayi sebiyorum hepimiz olecegiz birgin
(660 puan) tarafından
Zehraoyku den meryem uzere geçiş hahanahsjjs
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Valla bende bunaldım ama hava aşırı kapalı Bursa'nın havası gece gibi ve kaç haftadır yağmur diinmiyo hafta sonları eşim bı pazar çalışmıyor imdada çıkalım diyoruz hava kötü olunca vazgeçiyorum ben hemen geri
tarafından
Kar yagmur fark etmez gezmeyene
(1,430 puan) tarafından
Bursanın neresindensin canım. 1 haftadır çok yağmadı güneşliydi bile hatta çoğu günler. Bi bugün biraz kapalıydı yağdı ☺️
0 oy
(4,850 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Herşey para değil termos bardaklariniza  çay veya kahve doldurup beraber yürüyüş yapmak  maddi olarak zora sokacak birşey değil mütevazı bir cafe çay bahcesine gidip çay içmek de sizi maddi olarak yormaz eşine bunu güzel bir şekilde dile getir önemli olan seninle dışarıda başbaşa vakit geçirmek de buna ihtiyacın olduğunu dile getir baktın gelişme yok bunu sen tek başına yap ben yürüyüş yapıyorum sen evde kal dinlen de yada arkadaşlarımla çay iccem deyip çık merak uyandır ne oldu bu kadına desin 
tarafından
Valla durumu iyi arabamizda var parasi var essek gibi harcasin
(660 puan) tarafından
Eşini neden aşağılıyorsun
0 oy
(1,565 puan) tarafından
Haklısın canım.kendin çık gez otursun oda evde napcan
(1,565 puan) tarafından
Çalışan oturmak istiyorum oturan gezmek istiyor normal.gayet
0 oy
(18,160 puan) tarafından
Hafta içi hep dışarda oturup hafta sonu da evde yatıp dinlenmek isteyen bir eşe sahip olabilirsin. 

Başlıktaki neden sorusuna cevap vereyim dedim :)

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 430 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Naime889 (2 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 288 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.

409,629 soru

12,314,524 cevap

38,805 kullanıcı

Kategoriler