0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Kanepeden düştü 19 aylık kafasının üstüne düştü eşim evde yok şuan iyi gibi ama bilemedim nasıl olursa götüreyim doktora yada şimdi mi götüreyim aklım çıktı aklım

13 Cevaplar

0 oy
(118 puan) tarafından
Canm götür doktora bekleme iç kanama olabilir herşey olabilir Allah korusun 
-Reklam-
0 oy
(7,891 puan) tarafından

Şimdi götür. Uyutma sakın 

0 oy
(4,531 puan) tarafından
Kanepenin yüksekliği, kafasında şişkinlik olup olmaması, kusma veya gözlerde kayma vs var mı bunları tek tek kontrol et önce. Gidebiliyorsan doktora git ama bu süreçte en az iki saat uyutmamaya dikkat et. 
(48 puan) tarafından
Koşuyu oynuyo normal ama  şuan
0 oy
(1,745 puan) tarafından
İç kanama belirtileri; Gözlerde kanlanma, fışkırır şekilde kusma. Bu ikisi yoksa iki saat uyutma. Bir şey olur gibi olursa götürürsün. 
(1,745 puan) tarafından
Sürekli kontrol altında tut. Hastane yakınsa git istersen.
(48 puan) tarafından
Eşim işte evde olsa hiç düşün mi cem
(6,109 puan) tarafından
benim kiz kayseride 6 aylikken dustu. biz bi panik bir stres kosa kosa dr gttik. dr bizim panige anlam veremedi:)) fiskirp kusmuyirsa gozlerde kayma yoksa aygin baygin kas kati kesilme durumu yoksa birsey olmaz dedi duse kalka buyuyecek dedi .  daha o gunden sonra hiccc tinlamadim belirtiler dedigi gibi bunlar buna gire hareket etcekain. kosup oynuyosa senden benden saglamdir masallah .:)
(1,745 puan) tarafından
O zaman takip et. Bana hastane çok uzak eşim de geç saate kadar çalışır. Düşünce takip ederim.
(48 puan) tarafından
Koşuyo oynuyo devam ediyo çok saolll ama anne yüreği bilirsin aklım onda içten bişi olduysa dışta görünen bişi yoksa diye diye
0 oy
(132 puan) tarafından
Sakın uyutma devamlı takip et ve acile götürmelisin hemen allah korusun her an bişi olabilir dikkat edin 
(48 puan) tarafından
Ayy çok korkuyorum hareketli bir bebek devam ediyo koşmaya falan ama
(132 puan) tarafından
Allah izniyle bişi olmaz korkma Bebiş şuan Oynuyorsa oynasin ama uyutma Birkaç saate kontrol et devamlı Bak Bişi var mı yokmu diye
(48 puan) tarafından
Oynuyo ama çok dayanamaz uykuya ön buçul gibi uyutsam
(132 puan) tarafından
Olur on buçuk gibi uyut ama şuan oyala uyutmamaya çalış biraz
0 oy
(413 puan) tarafından
Şimdiki koltuklar yere yakın oluyor bebegin boyu ile kıyaslandığında düşme hızı önemli koltukta ayağa kalkıp ekstra bi yükseklik sağlamış olur ayakta iken zemine cakilma dediğiniz haliyle tepesini üzerine dikildiyse bu ciddi olabilir ama koltukta uzanmış oynarken ağır çekimde çapraz bi şekilde düştüyse düşmenin baskısı azalır kafa üzerinde.  Şuan bebek mutluysa yiyip içiyorsa önümüzdeki iki saat bence gozlemleyin gözlerinde dalma kayma göz yuvasında kızarma vs huysuzluk hissedersiniz götürün ama çok kötü düştü şişti diyorsanız beklemeyin götürün bence benim oğlum koltuktan çok düşer 2 yaşında yukarıda bahsettiğim durumlar gozlenmedigi sürece götürüp radyasyona maruz bırakmıyorum.  Ama iki saat kontrol et gece 2 ye 3 e kadar uyutma bencekontrol et bu gece  AGIRSA DARBE YERI VARSA AL GOTUR DERIM 
(48 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok sağolun allah razı olsun iki ye kadar demişsinde dayanamaz ön buçuk gibi uyur napayım
(413 puan) tarafından
Uyutmayin oyun oynayın gerekirse sarkilar açın direninbiraz bu gecelik sadece . Gece de arada kalkıp bakın bu geceden bisey olmaz sabah 7, 8 de kaldırın erkenden düzeni hem bozulmamış olur
(413 puan) tarafından
Kızınız nasıl var mı bi sıkıntı
(48 puan) tarafından
Çok şükür iyi bişey olmadı ilgin için çok teşekkür ederim mutlu oldum
(413 puan) tarafından
Ayy çok sevindim :)  olmasın zaten. Ama alış sende artık bunlar böyle:))
0 oy
(546 puan) tarafından
Geçenlerde benimki de yataktan düştü. Düştüğünü gördüm sırt üstü düştü başını düştükten sonra vurdu ben yine de panikle hastaneye gittim. Uykusu vardı hastanede beklerken uykusu var uyukluyor diye iyice kötü oldum ağlamaya başladım sonra bakıldı bir şeyi yok eve geldim. Kafası şişmiş mi bak kusma gözlerde kayma uyku hali varsa hemen git 24 saat içinde bu belirtiler olursa yine git
0 oy
(291 puan) tarafından
Kanepe Çok Mu Yüksek Kalktıktan Sonra Afalladi Mı 
(48 puan) tarafından
Yok afallamadı
(291 puan) tarafından
Sıkıntı yok o zaman
0 oy
(884 puan) tarafından
gözlerinde ksyma var mı 
(48 puan) tarafından
Yok çok şükür
0 oy
(754 puan) tarafından
Kızım 5 yaşında bu zamana kadar ne kadar düştüyse soluğu acilde aldım gözlerine falan bak böyle şeyler bir kere geliyo insanın başına götürsen iyi olur tedbirli olmakta fayda var
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Öncelikle kulak arkasına bak morartı görür gibi olursan hemen götür yoksa eğer kustu mu bilincinde sıkıntı var mı yani bilinci açık mı uyku hali var mı yoksa sorun yoktur bizede doktor demişti 
(48 puan) tarafından
Bilinci yerinde çok şükür oynadı falan ama uyku saati şuan düşmeden iki saat geçti uyumak istiyor gözleri kapanıyo artık uykı saati çünki
(1,617 puan) tarafından
İki saat içinde birşey olmadıysa uyutabilirsin şuan
0 oy
(649 puan) tarafından
112 yi arayıp bilgi alabilirsin sizi doktorla goruşturuyir
0 oy
(355 puan) tarafından
Düşmekte zemin çok önemli halıya mi parkeyemi fayansami koltuk 50 cm den küçükse korkma takip etmen yeterli uykusu geldiyse uyut gece arada kontrol et 24 saat hatta 48 saat gözlem altında tut gözlerde kayma fışkırır tarzda kusarsa hemen acile git 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 50 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Defneee (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 92 göst.
0 oy
5 cevap 87 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu