+1 oy
92 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,408 puan) tarafından
İyi akşamlar hanımlar bir sorum olacak buzluğa siyah zeytin koyar mısınız hiç? Eşim yörsel ürünler kermesinden biraz fazla almış bozulmasın diye buzluğa atsam sorun olur mu? 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Orada nasıl olur bilmiyorum ama üzerini geçecek kadar yağ koyarsan yine bozulmaz.
(1,408 puan) tarafından
Ne kadar dayanır peki o şekilde ben hep az alıyorum bir kaç defa küflendi çok üzüldüm
(13,062 puan) tarafından
eğer arkadaşın dediği gibi yağ koyar ve o yağın her zeytine değerse bozulmaz 1 seneye kadar dayanır, arada da çevir soğuk ve karanlık yerde dursun
(1,408 puan) tarafından
Teşekkür ederim öyle yapayım en iyisi
-Reklam-
+1 oy
(3,487 puan) tarafından
Yumuşar gibi geldi bana. Tuzlayıp saklama kabında saklasan daha iyi olabilir. Hiç denemedim ama yeşil zeytin öyle dayanıyor
(1,408 puan) tarafından
Banada bi tuhaf olur gibi geldi İnternette saklayabilirsiniz yazıyor sizlerden yapan var mı merak ettim teşekkür ederim canım
+1 oy
(6,109 puan) tarafından
zeytin bizulmazki. disarda duruo benim plastik kavanozda aldikca salla dedi satan . biz yillik aliriz hatta babam alir kendine bana izmirden aliyor bursamiydi yada. 10 bidon . disarda duruo. kahvalti kanina koydukca bi calkaliyoruz bidonu
(1,408 puan) tarafından
Ben marketten alıyorum 2.aya girince 2 3 defa küflendi bende az az alırım hep o yüzden merak ettim ne yapabilirim diye
+1 oy
(4,229 puan) tarafından
Zeytini yağla balkona güneş almayan bir yere koy

Hava soğuk zaten küflenmez. Buzluk deneyimim yok
(1,408 puan) tarafından
Yağ ekleyip dolapta bekletsem de olur mu balkonum müsait değil
(4,229 puan) tarafından
Olur neden olmasin
(1,408 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yapayım

İlgili sorular

+1 oy