+2 oy
846 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından

Kızlar eltimle aram çok iyi kocası daha önce bunu aldattı afeti çocukları için adamın tek mesajlari yakaladi  bi kaç yıl geçti  kaynım iki telefon hat kulanıyor  eltim bi tane telefon kullandığını  bilmiyor eşimde iki numarası kayıtlı eşim karısını söyleme dedi ben kadına söylesem herşey başıma patlayacak 

Söylememek mı iyi karışmamak mı bilemedim 

33 Cevaplar

+2 oy
(3,497 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim kaynim da aldatıyor ama soylemiyorum karismam da 

Sonra kabak benim başıma patlar 

O kocasini affeder iyi olur arada ben kalır kötü olurum 

Gerek yok karisma kafan çok ağrır olur ya yalancı durumuna düşersin 
(13 puan) tarafından
Evet haklisin
-Reklam-
+5 oy
(2,487 puan) tarafından
Kendin cevabını vermişsin herşey başıma Patlar demişsin şimdi söylesen eşinle de aran kötü olacak eltin belki yine affedecek kötü olan sen olacaksın 
(13 puan) tarafından
Evet cevabı yazdım  ama yüreğim el vermiyor  hamiliyim  sağlıklı düşünemiyorum
(2,487 puan) tarafından
Eltindir yakınsın bilsin istiyorsun bir yandan haklısın ama söyleyince de ya olay sana patlarsa bunu da düşünmen gerekiyor
+4 oy
(3,468 puan) tarafından
Sen karışma da eşin bu durumda hiç bir şey yapmıyor mu gerçekten? Eğer öyleyse ben eşime sert bir şekilde karışırdım çok yanlış çokk
(13 puan) tarafından
Kızdım eşime  eşim gereğini söyledim diyor ne yapım vazgeçmiyor abim diyor koca insan
+3 oy
(753 puan) tarafından
Bence karışma eninde sonunda ortaya çıkar zaten yine sen kötü olursun onlar barışır senin kocanla aran bozulur sonra boşver en iyisi 
(13 puan) tarafından
Degilmi bencede haklsın ama bende bir kadınım gerçkten insan guruna yedremoyor
(753 puan) tarafından
Bunu söylemek  kadını kahreder zaten bir kere affetmis demekki mecbur bilmese daha iyi
+3 oy
(953 puan) tarafından
Bence hiç karışma daha önce affetmis diyorsun yine affederse sen zarar gorebilirsin
(5,561 puan) tarafından
Ankesorlu telefondan ara sesini degistir. Kocan seni aldatiyo gozunu dort ac de.
(2,488 puan) tarafından
Bu da mantıklı kızlar valla aklınız iyi çalışıyor:D
(13 puan) tarafından
Ankesorlu ne oluyor kız:)
(5,561 puan) tarafından
Sokaklarda ki telefon kulubeleri :)
(13 puan) tarafından
Tamam bunu yapabilirim
+3 oy
(260 puan) tarafından
Ben olsam karişmam.yoksa eşinle aran kötü olur
(13 puan) tarafından
Karışmayacam ozaman
+3 oy
(868 puan) tarafından
Yer gök yeminli, gizli hiç birşey kalmaz. Allah bir şekilde çıkarır karşısına. Söylememek en hayırlısı 
(13 puan) tarafından
Inşallah
+2 oy
(3,135 puan) tarafından
Karismazdim kesinlikle . Burda rus  bir arkadasim var . Biliyorum esi aldatiyor. Hemde kaç kadinla. Esc.ortlarla . Ama söylemiyorum. Çünki eşini çok seviyor . Ve zaten bilse gitcek yeri yok. En iyisi bilmemesi
(13 puan) tarafından
Bazen doğrusu bu oluyor
+2 oy
(585 puan) tarafından
Ben olsamm asla karışmazdim. Affetmiş bir kere yine afeder kabak benim başıma patlar.
+2 oy
(467 puan) tarafından
Benim kafama takılan eşinin bunu bilmesi ve arka çıkması. Yanı kaynının metresiyle iletişim kurmak için kullandıgı numaranın eşinzde olması sizce de normal mi? Eşin sadece susmuyor bence
(2,488 puan) tarafından
Bence de niye numarası abisinde var . Gizli bir haltlar karistiriyorsa ben olsam kimseye vermem numaramı
(467 puan) tarafından
Yani fazla yüzsüzlük değil mi pakizecim benim kafama takıldı. Bilmesi değil de bu detay kafamı kurcaladı.
(29 puan) tarafından
Bu nasıl açık yakalamaktır valla helal olsun evet ya ne alaka yani bu sorudan sonra ben olsam o ikinci numarayı bı ankesörlü den Telekom alt yapısı adına arar sesinden emin olurdum benm bile içime kurt düştü şuan tahirbebek ++++
(13 puan) tarafından
Kaynimin dıger hatan dakasi bitince eşime seni diğer numaradan arıyacam  dedi  aradı eşim kaydetti  eşime dedim karısının haberi varmı  yok dedi söyleme de karışma abim senden bilir dedi bak
+2 oy
(546 puan) tarafından
Yani kocanın da bilip susması çok rahatsız edici ama size düşmez olurda yine affederse kabak sizin başınıza patlar yuvamı yıkmak istediler diye kötü olursunuz. 
(13 puan) tarafından
Evet canim
+2 oy
(48 puan) tarafından
Evet insan hem cinsinin böyle durumlar yaşamasına üzülür birde yakınsınız.

Ama olan sana olur eltin belki yine affedecek araları iyi olacak ama olan sana olmuş olacak
(13 puan) tarafından
Söylemeyecem
+1 oy
(901 puan) tarafından
Ben olsam yine de söylerim adam yaparken korkmamis söylerken de korkmasın. Yazık değil mi o kadına. Kadın kadına bunu yapmamalı. Yuvası yıkılmasın diye düşünüyorsaniz zaten bu bir yuva değil. Dağılması eltin için daha iyi. Öncesinde eşimin telefonundan numarasını alırım ikinci hattın. Eltime veririm kanıtlı bir şekilde. Aynısı size olsa eltin söylemese ne kadar s.alak yerine konmuş hissedersin siz düşünün
(13 puan) tarafından
Evet sonra eşini qfeder burun sülale suçlu gorur
(901 puan) tarafından
O zaman yapacağın şey belliymiş sormana gerek yok. İşte kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor
+1 oy
(490 puan) tarafından
Ben böyle durumda empati yapardım. Ve eger boyle biseyi bile bile eltim soylememis olsaydi bidahada yuzune bakmazdim. Esini affeder affetmez o onun bilecegi sey ama ben soylemenizden yanayim. Yani misal esimin telefonunda iki tane numara var baska hattidami var gibisinden bahsederdim muhakkak 
(13 puan) tarafından
Söyle bir sorun var ben şimdi söylersem adımı vermese sorun yok
(490 puan) tarafından
Ozaman kulagina su kaçır yani bi sekilde görmesini sagla
+1 oy
(32 puan) tarafından
Eltinin yerinde sen olsan ne yapmasını isterdin eltinin
(13 puan) tarafından
Söylemesini beklerdim
(32 puan) tarafından
Bence söyle ***** yerine konmasın. Ama aldatıyor olarak değil 2. Hattı varmış haberin var mı de yok derse, kendin bul hatta delil olarak kullan mahkemede öyle bi pislik yaptıysa tekrar de öfkeyle kalkıp zararla oturmasın
önce (13 puan) tarafından
Kadına güvensem hemen soylerimde  sonra benim adımı verir diye cekinemiyom
+1 oy
(112 puan) tarafından
Bende olsam karışmam kendisi bı şekilde illaki anlar ya başına patlar seni suçlarlar valla hiç karışma sen agrimayan başına dert alırsın kötü bsey aldatması pislik adam sadık kalamiyor belliki ama karışma  derim
(13 puan) tarafından
Doğru haklisin
+1 oy
tarafından
Hayır kimseyi savunma arada sen kötü olursun .... Bunu iyi dinle o çakana kadar sen elleme kimseyi savunmaya gerek yok arkanda mi duracak snki 
(13 puan) tarafından
Işte bilmiyorum
+1 oy
(1,919 puan) tarafından

ikili ilişkilerin arasına girmeyi sevmediğimden yapmayı tercih etmeyeceğim bir şey,ha bir de minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır neticede; genelde dokuz köyden kovulmanızla sonuçlanır.

(13 puan) tarafından
Ben şimdi kadinlaiyim  ama öğrenirse benden kötü bilir
0 oy
(4,531 puan) tarafından
Bana yapılsa bilmek isterdim, çünkü benim için affı olmaz aldatmanın.. Ama eltin daha önce affettmiş, bu sefer de affederse dediğin gibi suçlu da sen olursun. Bilemedim ama yine de söylerdim galiba ya. Bu durumda eşime de ciddi tepki verirdim abisini kolladığı için sanırım. 
(13 puan) tarafından
Ya bazen başıma kakıyor diyor ki ben abim gibi değilim
0 oy
(3,028 puan) tarafından
Ben olsam karışmazdim sonra herkes iyi olur sen arada kalırsın. Allaha havale et er geç karşısına çıkar eltinin 
(13 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 500 göst.
13 Ocak 2025 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 361 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tahirbebek (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,581 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 736 göst.
31 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (335 puan) tarafından soruldu

409,669 soru

12,315,693 cevap

38,822 kullanıcı

Kategoriler

...