+3 oy
877 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından

Kızlar eltimle aram çok iyi kocası daha önce bunu aldattı afeti çocukları için adamın tek mesajlari yakaladi  bi kaç yıl geçti  kaynım iki telefon hat kulanıyor  eltim bi tane telefon kullandığını  bilmiyor eşimde iki numarası kayıtlı eşim karısını söyleme dedi ben kadına söylesem herşey başıma patlayacak 

Söylememek mı iyi karışmamak mı bilemedim 

33 Cevaplar

0 oy
(85 puan) tarafından
Birebir aynısını yaşadım . Valla beni hiç ilgilendirmiyor sonuçta bı kere yakalayıp affetti şimdi de değişen birşey olmayacak dedim ve asla karışmadim.  Yıllar sonra kendi gözüyle gördü eltim hemde neler neler gördü Allah kimsenin başına vermesin . Şuan boşandılar.  Artık aldatmanın da en üst üst seviye boyutunu gördü.  Ben o zaman telefonu olduğunu soyleseydim affederdi ve ben yuva bozan olurdum.  Bence hiç karışma gerçekler er yada geç ortaya çıkar .
(36 puan) tarafından
Evet haklisin
-Reklam-
0 oy
(18,350 puan) tarafından
Aldatmayı bilip susan kocayla ilgili soru işaretlerim olur benim 
(36 puan) tarafından
Bu kaynım ailede tek
(18,350 puan) tarafından
Benim eşimin ailesinde çok ikinci evlilik var yani boşanıp tekrar evlenme. Bir kardeşini ben tek evlilik yapmış sandım eşimde sesini çıkarmadı yıllar sonra öğrendim aslında onunda ikinci evliliği imiş bu bile eşime olan güvenimi sarstı demek ki çok kolay yalan söyleyebiliyorsun diye. Bilip susmakta bir yerde o ihanete ortak olmaktır eşin adamın değilde kadının kardeşi olsa yine aynı mı davranirdi acaba
(36 puan) tarafından
Görümcem olsaydı eşim görümcem  saçından tutup getirirdi bu el kızı  ya
0 oy
(274 puan) tarafından
Biz o zamanlar çok küçüktük tabi ben herşeyin bilincindeyim 4. veya 5. sınıfa gidiyorum amcam yengemi aldatıyormuş hemde defalarca yengem sürekli yakalıyo ama her defasında affediyordu Allah'ım kimseye yaşatmasın çok zor bir durum babamda biliyormuş birkaçını tabi annemin haberi yok birgün yengem aradı babam için ağzına geleni saydı beddua etti annem yengeme hak verdi doğal olarak akşam babam gelince birbirine girdiler kavga etti nasıl göz yumarsın böyle bişeye diye babam da napayım kocaman adam öldüreyim mi döveyim mi napayım dedi annem gerekirse döveceksin inşallah o kadının ettiği beddualar benim çocuklarımdan çıkmaz inşallah senden çıkar demişti hiç unutmam bu olayları babam çok haksızdı haaa sonuç olarak ne oldu yengem hep affetti babam hep kötü oldu en ufak şeyde yengem yine kocasını savunuyor yeri geliyor gömüyor eşler arasına girilmezmiş onlar iyi olur siz kötü olursunuz ama eşinizin de kardeşiyle arasına mesafe koymasında fayda var elbet birgün ortaya çıkar sizde karışmayın kötü olursunuz 
(36 puan) tarafından
Ben dedim eşime abimden uzak dur
0 oy
(901 puan) tarafından
Bırak zamanı gelince kendi öğrenir zaten yarın onlar iyi olur gene kötü sen olursun bir kere affeden birdaha affeder sen karışma bence
(36 puan) tarafından
Tm cnm
0 oy
(3,409 puan) tarafından
Madem affetmiş bir defa yine affeder bence o yüzden de karışma bence eninde sonunda yakalar
(36 puan) tarafından
Inşallah
0 oy
(892 puan) tarafından
Yanlışlıkla ortaya çıkarmış gibi yapabilirsin sanırım burda bordo bereli ben oluyorum bu fikir ile :) yani çok can sıkıcı ama ben olsam bilmek isterdim Allah korusun tabide yanlışlıkla ortaya çıkar hem suçlu olma hem de şahit olup sesszi olma direk soylersen kabak başına aynen patlar 
(36 puan) tarafından
Aynen cnm
0 oy
(51,769 puan) tarafından
soylenmesi gerekiyor ama soylememk mantikli duruyor sen kötü olursun
(36 puan) tarafından
Arada kaldim
0 oy
(29,280 puan) tarafından

Karşıma kokusu çıkar elbet kendi öğrenir 

(36 puan) tarafından
Inşallah çıkar
0 oy
(5,164 puan) tarafından
Ben söylemedım ama eşime baskı yapardm ya abın bıraksın ya da ben söylicem dye. 
(36 puan) tarafından
Söyledi mi esin
(5,164 puan) tarafından
Benm öyle bi durumum yok ben olsaydım öyle yapardm dıyorum
(36 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
(281 puan) tarafından
Sonuçları pahalıya mal olabilir ona göre karışırsaniz eger
(36 puan) tarafından
Bende oyle düşünüyorum
0 oy
(29 puan) tarafından
dua et Allah çıkarsın karşısna gerçekleri ama bence eltin biliyordur evliliği sarslmasn diye ses etmiyo olabilir daha önce affetmis bı kere yaşayan insan hep tetikte olur illa ki bı falso yakalamıştır hiç karışma derim
(36 puan) tarafından
Tm cnm
0 oy
(8,821 puan) tarafından
Boşver karışma bende biliyom aldıtığını eşimde ama karışmıyoz zaten bir kere öğrenmişti afeti  elti
(36 puan) tarafından
Işte buda afeder
(8,821 puan) tarafından
Tm işte boşver karışma hic
0 oy
(963 puan) tarafından
Canım bu benimde başıma geldi eltimle aynı apartmanda oturuyoruz eltim kaynimin herseyinden şüphelenir bilir anlar aldatildigini ama mesela çocukları var diye de bırakıp gitmiyor bunu bana kendi ağzıyla söyledi ne olursa olsun boşanmam dedi kaynım kaç defa bosanalim git Baba'nın evine dedi ona rağmen gitmedi şimdi bende biliyorum herşeyi ama eltime söylemedim çünkü biseh degismicek evli kalacak ancak eşine benim söylediğimi söyler herşey benim başıma kalır o yüzden gerek duymadım senin eltin de affetmis affeden yine affeder o yüzden başını agritma derim 
(36 puan) tarafından
Haklisin cnm
(963 puan) tarafından
Aynen canım eltim kendi aldatildigini biliyor insan anlar eşinden demi eltimin ailesi de karşı apartman da oturuyorlar ona rağmen kızlarını almıyorlar ne çekerse çeksin ablaları kaç defa bana sordu aldatıyor mu diye kardeşimiz bize söylemiyor diye yani kardesleri söylemese evde olup biteni ablaları neden böyle bir soru sorsunlar bana demi bende bilmiyorum kardeşinizin eşi aynı evde yaşıyorlar o daha iyi bilir anlar dedim soylemedim biliyorum bişey degismicek kaynima sadece kizacaklar yine boşanma olmayacak o yüzden karismadim kimden duyarlarsa duysunlar sende olan sende kalsın canım başını agritma boş yere
(36 puan) tarafından
Bencede haklisin

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 532 göst.
13 Ocak 2025 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 371 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tahirbebek (499 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,594 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 753 göst.
31 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (337 puan) tarafından soruldu

410,724 soru

12,358,335 cevap

41,252 kullanıcı

Kategoriler

...