+1 oy
197 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (648 puan) tarafından

Kizlar kullanan varmı iyimi fiyat 

image

8 Cevaplar

+1 oy
önce (902 puan) tarafından
Herkes çok övüyor gerçekten param olsa bende direk düşünmeden alacağım ya çocuklu eve çok lazım 
önce (648 puan) tarafından
Ya bende çoktandır istiyodum eşimin başının etini yedim resmen şimdi kahvedeydi ona bu indirimi attım para atayım  al dedi ama tek maaş asgariyle calisiyo kiyamiyorumda o öyle söyleyince kaldım arada
Bizde asgari ücretle geçiniyoruz şu an ben de o yüzden alamıyorum
Allah yardımcımız olsun canım bende iki çocukta var şimdi düşündüm de bosverdim zora düşürmek istemiyorum eşimi üzüldüm bı an
Yazın alırsın olmadı yine indirime girer en azından doğalgaz yakıt bilmem ne faturaları düşer
-Reklam-
0 oy
önce (2,914 puan) tarafından
Offf  bu banada lazım ya cocuklu evde koltuklar berbat
Bilmiyorum eşim sonunda al dedi ama bu sefer benim içim rahat degil
0 oy
önce (29,123 puan) tarafından

4320 olanını aldım kiwinin elim ayağım resmen

0 oy
önce (1,825 puan) tarafından
Al gitsin bacım vallahi şart geçen yazın yikattim 1 buçuk milyar verdim şimdi gene aynı olmuş çocuklu evlere şart al koy evine bişey olmaz acıma bu seferlik alsan da bu para gidecek almadan da çar cur olup gidecek en azından evine birşey almış olursun bende eşime alalım dedim ama bakalım 
Haklısın canım bende bı yandan böyle düşünüyorum bı yandan da üzülüyorum yaa bilemedim eşim eve gelsin bı tekrar konusucam onunla çok bizi sıkmıcaksa alicam
0 oy
önce (4,142 puan) tarafından
Ya bu makinelerle hadi koltuk neyse de halı gerçekten yıkamaya yolladığımız gibi mi oluyor hiç mi yollanma gereği duyulmayacak merak ediyorum yoksa sadece silme işlemi gibimi olacak arada çıkart yıka koy falan
Herkes övüyor bu makineyi bende bilemedim yaa bana özellikle koltuklarda lazım baza basligim da aynı şekilde yataklar da yikaniyo ondan kaynaklı işimi görür diye düşünüyorum ama watt 350  emin olamadım sadece
önce (1,672 puan) tarafından
4322 olan modeli kullanıyorum lekeler için kullanışlı ama halıyı yıkamaya göndermeyecek kadar değil çünkü başlığı küçük olduğu için uğraş istiyor. Halı yıkamaya gondermeyeyim derseniz pahalı makinelerden almak lazım elektrikli süpürge gibi uzun başlığı olanlardan yani. Ama koltuk sandalye ve halidaki lekeler için çok kullanışlı
0 oy
önce (7,137 puan) tarafından
Almayan kalmamis ki canım al sende
Ne bilim ya ama herkeste var yani gerçekten
önce (7,137 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
önce (784 puan) tarafından
Canım nerden indirime girmiş 
N11 de canim
0 oy
önce (19,658 puan) tarafından
Bende bunun bir farklı modeli var. Senin bu attığın daha iyi. Bendeki temiz su haznesi daha küçük. Kirli su haznesi aynı böyle. Bu daha avantajlı. 1.5 yıl önce 1800 TL ye almıştım. Bu zamana göre düşününce aradan geçen zamanı ve enflasyonun hızını da düşününce bu ucuz kalmış. Ama ucuz kalmasinin sebebi üst modellerinin çıkması muhtemelen. Bunun avantajı küçük ve az yer kaplaması. Ama bunun üst modelinde süpürge gibi halı yıkama başlığı da var. Haznesi daha geniş. Bütçen ona yetmiyosa bunu al kesin. Valla koltuklardan halilardan çıkan kiri gördükçe rahatlama geliyo. 
Anladım canım işte bende özellikle koltuklarim için istiuorum krem renkte koltuklarim ve iki çocukla mahfoldular halı içinde leke çıkarması yeterli olur diye tahmin ediyorum çünkü gerçekten buna anca bütçem yeter alayım o xaman yaa çok öven oldu
Teşekkür ederim canım yorumun icin
önce (19,658 puan) tarafından
Al bacım al. Çocuklardan leş gibi olmuş koltuklarının yıkanınca ortaya çıkan gerçek rengini görünce çok sevineceksin agsgsg
Hiç sorma canım benim koltukları hiç dudunemiyorum nasıl bı su çıkar benden çok koltuklarim bı ohh çeker heralde :D

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 464 göst.
10 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 56 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (555 puan) tarafından soruldu

409,029 soru

12,293,865 cevap

38,282 kullanıcı

Kategoriler

...