+1 oy
260 göst.
önce Diğer kategorisinde tarafından
Ben doğum yaptım gurbeette tekim eşim hiç destek olmadı geceleri falan sezaryen oldum kalkarsın gibi cümleler kurdu neyse teyzesinin kızı doğum yapmış iki ay olmuş arayıp nasıl oldu toparladı mi diye soruyor sinir oluyorum ben dogum yapınca aynı gün gece bile kalmadı yanımda eltim ilgilendi annemle bir hafta sonra kimse kalmadı kendim gece gunduz neyse mesele ne biliyor musunuz eşim bana acımazken elin kızı iki ay olmuş hala toparladı mi derdine düşmesi sizce eşim normal mi bana cocuk bakımında zerre yardim etmiyor eli düşünüyor benim nazimi çekecek kimse yoktu ama kinim geçmiyor geçmicek de ne yaşadığımı ben bilirim yorum sizde 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (2,126 puan) tarafından
Buda değişik bir türü. Türünün de son örneği galiba inşallah nesilleri tükenir. Sende güzel korun bu adama başka çocuk verme hak etmiyor hiçbir şeyi 
önce tarafından
Yok vermem tövbe ettim
-Reklam-
+2 oy
önce (1,112 puan) tarafından
Canım üzüldüm sana kıyamam, senin eşin saçma sapan biri, sana kurban olsun 

Sen sordun mu? Eşinin kaç günde toparlandığını sormak aklına gelmedi mi hiç? 

Yani insanın aklına başka şeyler geliyor ama senin gelmesin senin eşin tam olarak öküzün teki...

Bu konuyu kapatıp boşvermeö üstüne düş, hatasını anlasın.

Onunla sen Dili olarak eleştirici konuşma, sadece ben dili kullanarak kırıldığını sende bu cümlenin yarattığıı psikolojik etkili anlat 

İnşallah o öküz kocan anlar
önce tarafından
Sağol canım
+2 oy
önce (409 puan) tarafından
El iyisi diyoruz biz ona canım . Dışarda mükemmel içerde tam tersi. Benim kocamı tarif ettin. Çocuk eğitiminde herkese seminer verir ama iş icraate gelince fos. 
+1 oy
önce (1,874 puan) tarafından
Senin kocan değişik milleti düşüneceğine karısını düşünsün değişik bir kafa yapısı
önce tarafından
Yanlış yere çekiyorum ben
önce tarafından
Kardeşi olsa neyse
+1 oy
önce (2,641 puan) tarafından
Yani kuzenini kardesi gibi gorse cok yakin olsalar anliycam . Ama yok o kadar da yakin degillerse  eşini ne ilgilendirir. İsterse 1 yilda toparlansın. 
önce tarafından
Evet canım haklısın
+1 oy
önce (7,773 puan) tarafından
Laf arasında sormuştur belki devamlı aradı mı nasılsın iyi misin diye
önce tarafından
İki defa aradı o zmn ama ben rahatsız oluyorum kırkı çıktı mı falan diyor soruda
önce (498 puan) tarafından
Kırk in çıkıp çıkmaması ona mi kalmış çok tuhaf
0 oy
önce (4,221 puan) tarafından
Esin komut bekliyor çocuğu emzirirken çağır sırtını masaj yapsın.

Emzirme bitince ver kucağına 3 kez gazı çıksın  de (nasıl yapılacağını göster) yanlarına uzan uyu.

Sonrada kocaman sarıl ne kadar güzel bir aile olduk de sende minnosu yatır

Biraz rol ve sorumluluk ver ama emri vaki ile değil ona ihtiyacın olduğunu hissetsin kahramanlık sever erkekler.

Bir dene bakalım  işe yarıyor mu
0 oy
önce (1,713 puan) tarafından
Kibarlıktan sormuş olabilir ona. Aynı durumu ben de yaşadım. 
0 oy
önce (1,372 puan) tarafından
Bazı insanlar elindekinin değerini bilmez, anlamaz. Yahu sanane milletin karısından çocuğundan? Senin evde gül gibi eşin, çocuğun var kalkıp Allah'a şükret sağlıcakla oldu bitti diye. Aklın varsa bir daha çocuk yapma. Sitemini de yüzüne söyle.
önce tarafından
Kırki çıktımı diye soruyor birde
Sen bu durumdan rahatsız olduğunu söyle. Gerekirse bağır çağır. Anlamadım kuzeninde gözü fln mi var
önce tarafından
Senin eşin böyle sorsa ne yapardın?
Ağzıma geleni sayardim

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,142 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde &Alya& (480 puan) tarafından soruldu
0 oy