+3 oy
155 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Hemen konuya gireyim çünkü kaynanamın bana yaptıklarını anlatsam roman olur ve nasıl dayandın dersiniz. Aramız bozuk görüşmüyoruz eşimde bende. Bir akrabasina sürekli benim dedikodumu yapıyor... insanlara gelinim evden kovdu mal istiyor benden ev almamı istiyor demiş. Maddi anlamda bir konu geçti aramızda ama evden kendi kendine gitti bana çok ağır laflar ettiği için evde tartıştık konu bambaşka ama dayanamayıp bende kendi yaptığı kurnazlığı söyledim kayinpederim ev almak isterken engel oldu ona. O zaman aramızda iyiydi ama meger farklı hırsları varmış.Zenginler baya bi  genede zorunda değiller dedik efendi gibi kiraya çıktık. Hiçbir destek istemedik. Neyse içimde kalmasın diye bu konuyu dedim hiç pişman değilim. Çünkü benim kiracı olduğumu unutup eşe dosta yardım etmemi istiyor kendime zor yeterken. Akrabası sürekli durumlarında anne babayı kovmak,mal mülk için kalp kırmak tarzı şeyler paylaşıyor kaynanam her onun evine gittikten sonra. Sürekli ama..Bende kadına dayanamayıp yazdım bizim aile meselemize karışma diye tek taraflı dinlenmez kimse bana buradan laf sokamaz kayinvalide tek kuruş vermese bile baş tacıdır yeterki gelinine ağır laflar etmesin kimse kimseyi para için kırmaz kimse kimseyi kovmadı yazdım.bana burdan kimse laf sokamaz yazdım.Ugrasmak istemedim engelledim. Kadının yaşı büyük ama çocuk gibi laf sokuyor dedikodumu yapıyor evime gelip bana niye böyle şeyler yazdın diye hesap sorarsa napmalıyım sizce? Tatlı dille derdimi mi anlatayım , dik mi durayım veya kapıyı açmayayım mı insanlardan korkuyorum artık bana zarar verecek gibi geliyor herkes

5 Cevaplar

+2 oy
önce (409 puan) tarafından
En başından silicektin numarasını canım gelirse evine anlat böyle böyle dahada evime gelme de
önce (11 puan) tarafından
eşim silme dedi ben kendimi tutamayacagimi biliyordum onu keşke dinlemeseydim
önce (409 puan) tarafından
Ah keşke canım
-Reklam-
+1 oy
önce (4,300 puan) tarafından
Bence hic muhattap olma iyi olmuş engeli yemiş dert olsun icine acma kapini evde yok sansin derdini anlatsan ne fayda ne olsada birbirlerinin akrabalarilar yine kotu sen olursun 
önce (11 puan) tarafından
Yüz kere zile basar o da kaynanamla aynı kafa kapıyı açayım diye uğraşır
+1 oy
önce (6 puan) tarafından
Muhatap olma
+1 oy
önce (37 puan) tarafından
Aynı mesele hemen hemen benim kaynanam da senin yaptığını yaptım gelmedi anca orya burya haber gönderip durdu gönderme yaptı bende sallamadim kendisinide kaynanamı da sunanda beni gördüğü yerde mrb mrb yapıyor o bile çok keyfim gelirse mrb sini alırım keyfim gelmezsede vermem de almamda bu arada o kadın kaynanamla aynı ayar olmazsa böyle yapmazdı benimde komşum aynı şeyleri yaptı ordan biliyorum kaynanamla çevirdiği dedikoduları inkar etti ve beni yalancı çıkardı yani demem şu ki ** kuyruğunu ısırmaz
+1 oy
önce (2,768 puan) tarafından
Bence hic anlatma bile, ne gerek var laf uzayacak vs. Ayrica dedigin gibi aile meselerine karistirma kimseyi, ne sanarsa sansin bosver. Engellemisson geregeni de yazmissin. Bundan sonra onlar dusunsun :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 118 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gzr (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.
0 oy
7 cevap 216 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehraaltun (51 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 49 göst.

409,447 soru