+2 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
Hayırlı geceleriniz olsun sorum şu abim ile gelinimiz boşanacak öyle karar aldılar ama gelinimiz yetiştirme yurdunda idi psikolojik haplar kullanıyordu bebeğimiz var 4 aylık ona felan bakmak istemiyor sorumluluk sahibi olmak istemiyor biz de velayeti vermek istemiyoruz ama memur gelinğmiz alırmı sizce abşmşn işi yok 

9 Cevaplar

+6 oy
(256 puan) tarafından
Madem gelininiz yetiştirme yurdundaydı abiniz neden evlendi?  Şimdi boşanmaya gelince yetiştirme yurdunda olduğunu dile getiriyorsunuz psikolojik sorunları ne şizofren mi? Ülkenin yarısı ilaç kullanıyor hatta boşanma aşamasında olan kadınlara devlet psikolojik destek veriyor. Bence siz çocuğu vermek istemiyorsunuz ve şimdi gelinin eksikleriyle kendinize göre cevap arıyorsnz ama şunu diyim eğer o kadın çocuğunu kendi eliyle vermezse Sülalecek mahkemeye gidip şahitlikte yapsanız çocuğu size vermezler. Bence sizde karışmayın 4aylık bebeğin ihtiyaçı olan tek şey annesidir eğer anneyle bebeği ayırırsanız büyük günaha girersiniz 
(64 puan) tarafından
Canım farkında isen gelinimiz diye bahsrttim biz bile isteye aşdık zaten birleyede kılıf uyfurmuyorum asla bakamam dedi sorumluluk sahibi bir anne değil cocugu 2 aylıkken aldırmaya calıştı kimseye önyargı ile yaklaşmayın 4 duvar arası olanları bilemessin kimse yuvasının yıkılmasını istemez kendisi istedi bizde yalvaracak değiliz 4 koruyucu ailesi oldu hiç biri bakmadı istemedi problem bşzfemi? Yargılamadan once bi düşün kadın dayanışması altında hakka girmeyiniz
(8,390 puan) tarafından
Bence böyle konularda karsı tarafıda dinlemek gerekiyor o kadında zor şeylerden geçmiş olabilir yani ben bişey diyemiyorum cocuğu almazsa mecbur bakarsınız zaten sokakta kalcak hali yok cocuğun
(2,105 puan) tarafından
Abinize nafaka çıkar çalışmıyorsa... geline verir devlet çalışıyorsa istemiyorsa gelin abiniz çalışmalı yada iştirak.nafakasi alır bakar çocuğa çok küçük malesef siz bu konuyu güzelce avukata danışın
-Reklam-
+2 oy
(2,177 puan) tarafından
Abinin niye işi yok?
(64 puan) tarafından
Sigortalı değil evden iş ypıyor
+1 oy
(3,551 puan) tarafından
Normal şartlar da anne alır çok küçük çünkü ama ben istemiyorum derse babaya verilir
+1 oy
(1,471 puan) tarafından
Normalde siz ne kadar isterseniz isteyin bebek bakıma muhtaç olduğu için anneye verirler ama anne istemiyorsa işler değişir tabiki zorla verecek halleri yok inşallah hayırlısı olur 
+1 oy
(429 puan) tarafından
Anne istemiyorsa babaya verilir galiba
+1 oy
(18,271 puan) tarafından
Bakmak istemiyorsa neden alsın mahkemede babasına verilsin dedikten sonra zorla sen bak diyecek değiller. Bebeğe çok üzüldüm 
+1 oy
(423 puan) tarafından
Bebeği kim alırsa alsın boşanmış olsalarda hala bebeğin anne ve babasılar. Bebeğe kim bakabilecekse o alsın. 
+1 oy
(7,810 puan) tarafından
Annesi zaten istemiyorum bakamam demiş bu durumda hakim zorlamaz velayeti abine verir 
0 oy
(934 puan) tarafından
simdi soyle ki bu kadin belli ki en basindan cocuk istemeyen biri ne diye abin cocuk yapiyor eminim bu da abinin istegidir herkes anne olmak zorunda degil olmayan olmuyor sizofreni teshisi konmus birinden cocuk yapan abinde hata kiz zaten saglikli olsa istememezlik eder mi o cocugu hangi anne 4 aylik bebegini istemez allah icin . celiskili konusuyosun hem istemiyor hem de memur kiza mi verirlir diyosun kesinlikle istemiyorsa ve sizofreni teshisi konmussa zaten mahkeme ona vermez de sen neden bu kadar tututstun az cok anlasiliyor yetistirmede kalmak annesiz babasizlik kklay bisey degil kimseyi bu sekilde ezme sinir oluyorum sizin gibi insanlara ya kimseyi de cocugundan ayirmayin yazik gunah
(64 puan) tarafından
Sen iyimisin ben kimi ezicem memur apacık ortada bizim ayırdığımızı düşünenleride allaha havale ediyorum çok netim ben memur olduğu için ayrıca ortak krar cocuk

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 171 göst.
0 oy
2 cevap 110 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 442 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 423 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hulyasen (6 puan) tarafından soruldu