0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (730 puan) tarafından
Kızlar ben nazara inanıyorum böyle dolu dolu herşeye nazar diyen biri değilim sma yokta saymıyorum. Bizim tanıdığımız bir hoca var kayınvalidemin tanıdığı aslında,çocuğuma yaptırmıştım nazar muskası korusun diye şimdi de bir bebeğim var onun adına sa yaptırmak istiyorum ama hemüz küöük 3 aylık acaba biraz büyümesini beklesem mi bilemedim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
ben inanmıyorum nazara va ama sen inanıyorsan bunun için belli bir zamanı yok. 

bebeğim de 3-4 aylıkken bir yere gitmiştik, o mekana da yakındaki camiinin hocası gelmiş, küçük bir yerdşi, hoca prada bir kağıda bir dua yazdı, mekan sahibi aracılığıyla bana ulaştırdı, kötülüklerden korusun diye yazmış. bir süre yanımda,taşıdım, bebeğimin üstüne takmadım. ama hep bebeğimle birlikteydi. sonra kaybettim, maalesef duruyor olsa hala taşırdım 
-Reklam-
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Benim bebeğim kırk günlük bile değilken kayınpederim gitti yaptırdı ne olur ne olmaz diye zıbınına takıyordum üstünü örtüyordum görmüyordu kimse 
(730 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(136 puan) tarafından
Bence asıl ufak bebeklere değiyor göze geliyor 
(730 puan) tarafından
Doğru
0 oy
(6,451 puan) tarafından
Muskayi kaça satıyor bu hoca :)
(730 puan) tarafından
Para almıyor
(6,451 puan) tarafından
Güzelim onun yerine her gün bebeğine Ayetel Kürsi okusan ve rabbim bebeğim sana emanet desen olmazmı Bir muskaya güvenmek yerine sadece rabbine samimi şekilde güvensen ☺️

İlgili sorular

+1 oy
57 cevap 1,231 göst.
0 oy
6 cevap 384 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
0 oy
7 cevap 292 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu

Kategoriler