0 oy
90 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (541 puan) tarafından
Arkadaşlar merhabalar yıllardır burada aktif değilim fakat benimle bu durumu yaşayan anneler var mı varsa lütfen çözüm istiyorum. Oğlum üç yaşında üç gün önce acı cips yemek istedi biz yerken acı olduğunu yeme diye basa basa söyledim sonra yedi acı dedi garip hareketler yaptı korktu birdaha yaptı artık kızdım bak acı diye o günden sonra korktu ve yemek yemeyi reddediyor ne yapacağım bilmiyorum korkusunu nasıl yenecek bilmiyorum mahvoldum. Ona kızdığım için çok pişmanım yeme derken kızarken şimdi yesin diye peşinde koşuyorum.

4 Cevaplar

0 oy
(419 puan) tarafından
üstüne  gitmeden sevdiği yemekleri mutlu olduğu bir zamanda açken  teklif edin. 
(419 puan) tarafından
Sevdiği Kuzeni varsa  ondan büyük birlikte yemekte etkili olur.  Benim çocuklarım çoğu yemeğe kalabalıkta alıştı.
(541 puan) tarafından
Çok korkuyor tane gelince ayağa kalkıyor bana yapışıyor sonra diliyle veriyor bana korktu kesin benden diyorum mahvoldum
(541 puan) tarafından
Gurbetteyz Şırnak da çok da yeniyim kimsesi yok gibi nerdeyse
(419 puan) tarafından
Eşinizle birlikte oturun sofraya, piknik yapmaya çıkıyoruz diye çıkın pankek yapın oralar öğlen sıcaktır. Kedilerede verin olumlu yaşantılar deneyimlerin . dışarda kalabalık insanların yemek yediği yerlere götürün .
-Reklam-
0 oy
(1,659 puan) tarafından
3 yaşındaysa yemekle cipsi ayırt eder ya canı istemiyodur hasta falan mı?
(541 puan) tarafından
Aslında mart ayinda 3 yaşına girecek dişleri ile ilgili sıkıntısı vardı arka dişleri birde aft çıkmıştıi önde bir anda sevdiği ne varsa kesti çözemedim
(1,659 puan) tarafından
Bence canı acıyo o yüzden . Benm ağzımın içindede aft çıkmış 28 yaşındayım bak bide ben yemek yiyemiyorum.
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Ona yedirmeye çalıştığın şeyi önce kendin ye ımm nefis çok lezzetli falan diye iştahını kabart ama teklif etme belki o zaman merak edip yemek isticektir 
(541 puan) tarafından
Çok sağolun deniyorum korkum hep böyle devam ederse diye aslında
(4,223 puan) tarafından
İnşallah devam etmez canım ısrarcı olma bence acıkınca mutlaka yiyorlar şu an benim çocuğum 38 aylık nerdeyse 18 ayından beri telefonla yiyodu 10 gündür tamamen kestim telefon tv yok acıkınca bi güzel yiyor ki şaşırıp kalıyorum yıllardır boşa eziyet etmişim kendime
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Kalabalik bir yerde yemege cikarsan avm mesela ordaki insanlari izlerken yer mi ki acaba 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 99 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,395 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
0 oy
4 cevap 116 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 199 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu