0 oy
147 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,267 puan) tarafından

image

Hanımlar bu dolap nasıl kullanan var mı. Küçük mü boyutu, oyuncaklarımızı toplar mı tereddüt ettim. 2 sıra olanda var ama 1700 lerde fiyatı. Fiyat olarakta bu daha iyi geldi şimdilik. Ama yinede artısını eksisini söylerseniz sevinirim

Oğlum 3 yaşında olacak 

6 Cevaplar

0 oy
(5,133 puan) tarafından
Vallahi bende 3 sıra 5 katlısı var mükemmel ortalığı toparlıyo 
(3,267 puan) tarafından
Anladım canım teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Aşırı kullanışlı bir çekmece bu ayrıca yıkayabilirsin çıkarıp takıp silebilirsin Alacaksan hiç durma 
(3,267 puan) tarafından
Alıcam inşallah başa çıkamıyorum yoksa. Yeter heralde dimi
(1,023 puan) tarafından
Aşağıda ki kutular geniş bence yeterli olur  benimde  küçük vardı o bile ne kadar eşya alıyordu bir bilsen
(3,267 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(4,212 puan) tarafından
Benim yok koyacak yerim de yok ama herkes de görüyorum kötü yorum hiç duymadım çok kullanışlıymış ama kalitesi değişir tabi üründe yorum yoksa hiç uzak dur derim 500 daha ver iyisini al yorumları oku ona göre karar ver 
(3,267 puan) tarafından
Teşekkürler canım haklısın
0 oy
(475 puan) tarafından
Ben bı tanesinin soru cevabına baktım da sürgü kısmı metal değişmiş plstıkmiş uzun ömürlü olmaz yanı siz bilirsiniz tabi almak isterseniz 
(5,133 puan) tarafından
Bende var canım kullanışlı be sağlam üşenmesem kalkıp atacağım resmini
(3,267 puan) tarafından
Teşekkür ederim uyarınız için bakıcam
0 oy
(2,317 puan) tarafından
Bende bunun daha büyük fazla çekmecesi olan var Allah nasip ederse bebiş yolda kıyafetleri olsun temel malzemeler bebiş battaniyelere herşeyi doldurdıö büyünce oda alırız diye tercihim bundan yana oldu çok memnunum 
0 oy
(1,035 puan) tarafından

image

bizde ki bu harika toparlıyor. Sepete özel kupon falan veriyor arada ben baya uyguna almıştım mayısta
(3,267 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

409,790 soru

12,319,917 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...