+2 oy
102 göst.
önce Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Yenidoğan bebek için park beşik mi tercih ettiniz sepet beşik mi? Hangisi daha kullanışlı

8 Cevaplar

+3 oy
önce (13,119 puan) tarafından
Park aldım canım sepette ayaklandığı an tehlike başlıyor 
önce (2,126 puan) tarafından
Post sahibi değilim sormak istiyorum park beşiği ne zamana kadar kullandınız. Mesela yatağı biraz alta koyabilir miyiz üstte mi duruyor sadece. Benim kızım ayaklandiginda uyanmis ve düşmüştü korktuğum için beşik hiç almadım yanımda uyuyor 1 buçuk yaşında yoksa normal yatak mi alsak bilemedim
önce (1,662 puan) tarafından
Park beşik aşağı iniyor benim kızım 17 aylık hala park beşikte yatıyor 3 yaşına kadar da yatar gibi
3 yaşa kadar kullanılırsa alayım o zaman ya oda yapmak istemiyorum şimdi 3 4 yaşından sonra odası olsun istiyoruz. Çünkü gece sık uyanmaları var odası boş oda duruyor yani en azından avizesini perdesini kendi seçsin istiyoruz
önce (13,119 puan) tarafından
Canım alt katı da kullanılıyor ara kat kendi kalkana kadar 9 kg ya kadar taban 25 kg ya kadar kaldırıyor. Sallanmaması benim için sorun olmadı açıkçası. Bir de onların da hafif sallananları vsr
Benim için de sallanma sorun olmaz sallayıp bırakınca güzel uyuyor alt katı kullanılması iyi o zaman ya sepet beşiğimiz vardı sabah uyanınca hiç sesi çıkmadan atladı düştü korkudan hep yanımda yatırdım eşimle ortamızda yatar bazen ben odada tek onlar ikisi. Bu benim için zor açıkçası sonuçta hareketli yataktan da atlayabilir kendi inmek istediğinde iniyor ama uyku sersemi düşer diye kendi yatagimizda yatırmaya da korkuyoruz artık
-Reklam-
+2 oy
önce (18,086 puan) tarafından
Park beşiği tek geçerim 
önce (254 puan) tarafından
Yenidoğan için uygun mu peki? Sallanmıyor ya
önce (18,086 puan) tarafından
Altta sallama aparatı vardı bir kaç ay kullandım sonra çıkardık biz çift kademeli yüksekliği önce yukarda duruyor çocuk dönmeye oturmaya başlayınca daha aşağıya indirebiliyorsun her yere gidiyor oğlum büyüdü toplayıp kaldırdım ikinci çocuk için saklıyorum
+2 oy
önce (7,644 puan) tarafından

Sepet besik uzun süreli kullanıma uygun degil

önce (254 puan) tarafından
Peki bebek ilk doğduğunda bebeği sallamak için park yatak zor olmuyor mu
önce (7,644 puan) tarafından
Park kullanmadım Bn ahsap kullanıyorum.
+2 oy
önce (421 puan) tarafından
Ahşap besik 4 5 yaşına kadar kullanılıyormus
önce (1,671 puan) tarafından
60×120 boyutundaki ahşap beşiği 2 buçuk yaşına kadar zor kullandik asla mümkün değil 4 5 yaş
Benim kullandığım 2ye 80di galiba
önce (1,671 puan) tarafından
2 metre uzunluğunda beşik olmaz ki o zaman o direkt tek kişilik yataktır  ya da ölçüsünü yanlış hatırlıyorsundur
Yanında çekmece yeri var
+2 oy
önce (1,662 puan) tarafından
Sepet beşiğe benzer küçük besik biz salonda yanımızda uyutmak için aldık park beşigide odama aldım park beşik daha kullanışlı sepet beşikte 9 10 ay anca yatabildi
+2 oy
önce (9,602 puan) tarafından
Park beşik uzun süreli kullanım için en uygunu
0 oy
önce (357 puan) tarafından
Park yatak cok kullanisli istedigin an kaldir istedigin yere taşınıyor.ara kati da var bebekken orda yatiyor sallaniyor orasi.buyuyunce ara kati kaldiriliyor park yatak olarak yatiyor benim kizim 4 yasina kadar yatti sonra odasini ayirdik
0 oy
önce (2,263 puan) tarafından
Sepete özendim çok hoşuma gidiyordu 5 aylıkken topladım ayağa kalkıyordu normal yatak aldım park beşik al uzun süre kullanırsın 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,678 göst.
18 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde ElifNur61 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 251 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nalan-Tayyar (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 401 göst.
1 Temmuz 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yareeennnn (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 307 göst.
3 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu

408,978 soru

12,292,143 cevap

38,240 kullanıcı

Kategoriler

...