0 oy
112 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,227 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi

image

imageCCildimde cok fazla sivilcelenme ve izleri olmaya basladi cildiyenin verdigi kremi kullandm etkili olmadı cilt temizligine dikkat etmeye basladm the purest toniklerini kullaniyorum hicbir faydası olmadı.Bu ürünleri cok övüyorlar kullanıp memnun kalan var mi 

2 Cevaplar

0 oy
(164 puan) tarafından
Bu en son paylaştığın Kore serumları var ya bir tane eczacılık okuyan bir kız vardı Instagram'da bunları sırf millet abuk subuk şeylere parasını döksün diye ünlüler işte sırf öneriyor diye hem satıcı hem önerici para kazansın diyen takipçi kazansın diye  s.a.la.k paylaşımlar hiçbirine itibar etme o zaman gördüğüm ınstagram'daki eczacı kız bile söylüyordu bunların hepsi boş gerçekten boş
(1,227 puan) tarafından
Farkındayım o yüzden almadım zaten ama kullanan var mi diye merak ettim ve baska bi önerisi olan olur diye yazdım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alttaki fason ürün Kore’yle de asla bir alakası yok. Bioderma kullanabilirsin biraz pahalı ama etkili 
(1,227 puan) tarafından
Biodermanın hangi ürünleri bi yıkama jeli ve nemlendiricisini biliyorum sadece siz kullandiniz mi

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 391 göst.
5 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,620 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 185 göst.
14 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Turkiye1234 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
28 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde 1Anne1Melek (253 puan) tarafından soruldu

411,510 soru

12,388,018 cevap

43,621 kullanıcı

Kategoriler

...