+5 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (1,029 puan) tarafından

image

Ben biraz rahatsızım . Sabah yataktan kalkamadım Ulaşı bile zor doyurdum kendime yemek söyledim yiyip uzanıcam  akşama da hiçbir yemeğim yok eşim işten erken çıkacak hastayım dedim öyle bön bön bakıyorum etrafa eşim geline uyuyacağım Allah izin verirse bakalım siz napıyorsunuz ? 

10 Cevaplar

+4 oy
(12,766 puan) tarafından

Geçmiş olsun İdilcim. Bizimde oğlan babasıyla jimnastiğe gitti. Bizde kızımla kahve içiyoruz o boya yapıyo :) 

image

image

(1,029 puan) tarafından
Teşekkür ederim
Ayy ne güzel benim oğlumda büyüse de öyle şeylere katılsa o kadar hevesleniyorum ki :)))
Minişin saçlarına bayıldım bayıldım afiyet olsun
-Reklam-
+2 oy
(5,453 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ❤

Malum pazar çocuklar evde işlerim bitti namaz kıldım bıraz durcam yemek yapıcam daha 
(1,029 puan) tarafından
Benim de öyle işim var ki kolumu kaldıramıyorum …
Teşekkür ederim ❤️
(5,453 puan) tarafından
Sen iyi ol canım canım yaparsın sonrada ev işi nankördür boşver önce sağlık ☺
(1,029 puan) tarafından
Sağol canım ❤️
+2 oy
(173 puan) tarafından

Geçmiş olsun Allah sifa versin canım .Ev temizliyordum oğluşumu uyuttum kahve arası verdim bitmiyor ev işleri:)

(1,029 puan) tarafından
Sağol canım :)
Ne güzel herkes ev temizliyor ya valla
+2 oy
(18,054 puan) tarafından
Afiyet olsun canm ☺️  umarim hemencik iyileşirsin 

Ben diyete başlamaya karar verdim bugün irademi koruyabilirim inşallah 
(1,029 puan) tarafından
İnşallah canım ya sağol

Koru bence de bu aralar benim de ihtiyacım var diyete gerçekten ama o motivasyonu yakalayamıyorum
+2 oy
tarafından
Afiyet olsun kızım uyandı çorba içti oynuyoruz. Birazdan iş güç yaparım hafta sonu diye pek bişey yapmadım komşular uyur diye saat 2 buçuk olmuş artık uyanmislardir hahaha
(1,029 puan) tarafından
Ayy keşke senin gibi düşünceli komşum olsa ya biz 1. Katta oturuyoruz ama üsttekiler öyle süpürge açıyorlar ve yapıyorlar ki sanki kazıyor böyle tahtaları halı yok mübarek evde
tarafından
Aşkım istersen olma aşağı da karakol komutanı oturuyor dndndndj şaka bir yana herkese aynı muamele insanlar çalışıyor hafta sonu evinde dinlenecek yalıtım yok bişey yok o.sursan duyuluyor yok yapamam yani bişey dökülse erken saatlerde silerim sadece ıslak mendil ile süpürge açmam ya
(1,029 puan) tarafından
Bitmiştir inşallah :)
tarafından
Ayy bitti bitti kızıma makarna hasladim sofra bezinin üstüne oturdu yiyor bende bir kahve içiyorum :))
+2 oy
(558 puan) tarafından
Koltukta birşy sermeden nasıl yiyorsunuz kız yemek bu.. 
(1,029 puan) tarafından
Evet doğru söylüyorsun örtüm yok öyle ama tepsi alabilirdim . Sabah tansiyonum çok düşüktü bayılacak gibiydim yemek söyledim o gelince hemen poşetin üstüne açtım yedim sonra kendime gelince biraz dedim buraya da anlık açayım canım sıkıldı düşünemedim ama süpürüyorum tabi
+2 oy
(2,357 puan) tarafından

Geçmiş olsuun Allah şifa versin İdilcim

Afiyet olsun bide :)

Herkes hastalıktan kırılıyor gerçekten. Bulaşmasın diye dualar ediyorum. Kızıma bağışıklık güçlendirici şurubunu veriyorum dün verdim bugün de veririm. Allah'ım korusun artık şuruba da değil Allah'a güveniyorum :)

Yeni eve girdim bende. Bi tanıdığımız ameliyat olmuştu geçmiş olsuna gitti geldim 1 saat kadar. 

Kızımı yatırdım şimdi uyudu. 1 saat sonra uyandırırım onu da daha fazla uyutmam akşama davetliyiz hazırlanırız falan anca olur öyle :)

(1,029 puan) tarafından
Evet inşallah bende oğluma bir şey bulaştırmam gerçekten ikimiz hasta olursak biteriz
İyi bakalım ❤️
+1 oy
(2,196 puan) tarafından
Geçmiş olsun afiyet olsun 

Eşim bakkala çıktı. Oğlanı uyuttum ayağımda kızımda beni darliyor. 

O patates i de poşetin içine alsan ya tepsiye koysan yada böyle şeylerde çok huyluyumdur ya ☺️‍↕️☺️☹️
(1,029 puan) tarafından
Evet doğru diyorsun sabah tansiyonum düşüktü yemek söyledim geldi derken ayıla bayıla yarısını yiyince kendime geldim sonra dedim buraya da anlık açayım tepsi almak hiç aklıma gelmedi ama
(2,196 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım, bende bugün mutsuzum
(1,029 puan) tarafından
Ben de mutsuzum :( . O yüzden rahatsızım birazda işte teşekkür ederim neyin var özel değilse dinlerim
(2,196 puan) tarafından
Ah canım gurbetteyim kaynana sorunlarım var varda var işte
+1 oy
(39 puan) tarafından

image

Kızçemi uyuttuyorum oğlum oynuyo kızım uyusa yemek yapıcam ama uyumuyo cimcime 

(1,029 puan) tarafından
Yaaa bennn onun patiklerine biterim ama biterimmmm
(39 puan) tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi sana da çok geçmiş olsun :)
0 oy
(20,558 puan) tarafından

Ders çalışıyoz sözde kafam şişti bebeye yalvarmaktan en son çarpıcam az kaldı

image

(1,029 puan) tarafından
Allah ım benimde gelecek bele zamanlarım :D
(20,558 puan) tarafından
Zor idil delirmeliiik :D

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 496 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu