+4 oy
360 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (48 puan) tarafından
Sorum yukarda arkadaşlar 

37 Cevaplar

+4 oy
(1,798 puan) tarafından
Etmiyor, kendisi hiç bir sorumluluk almadığı için bende postalıcam yakında az kaldı. Dün sol elimle hem kızımın elini tutuyorum hem tencerenin sapını tutuyorum sağ elimle tencereyi karistiriyorum. parmaklarımı bile paylaştırıp iş yaparken o kahvede oturuyordu tabiki böyle iş yapabiliyorum ama yediğim ayazı unutmam. İşe donucem de Ramazan geçsin sonra başlayayım diyorum o zaman gereğini yapicam 
-Reklam-
+3 oy
(223 puan) tarafından

Süpürmeye cam silip tül takmaya olur. 

(48 puan) tarafından
Baya iyiymiş
(223 puan) tarafından
Çoğu zaman yorgun gelir vakti varken yapar tabiiki
+3 oy
(1,308 puan) tarafından
Eskiden çok yapardı yani çocuktan önce smdi cocuklara bakıyor ben yapıyorum 
+3 oy
(73 puan) tarafından
Hiç ber halt yapmaz ****** ğibi uzanır işide yorucu değil  sadece oturuyor  işte evdede bana laf eder ev niye dağınık bellmem ne boşanacam çoçuğumin büyümesini bekliyorum 19 aylık daha 
(4,552 puan) tarafından
Severek mi evlendin
(73 puan) tarafından
Evet hiç gösterdiği gibi değilmiş nasıl anlamamışım bilmiyorum gurbete geldim onun için İstanbuldan iç anadolunun küçüçak bir kasabasına yerliştim çok fedakarlık yaptım ama nankör ben oldum
(4,552 puan) tarafından
Peki gülüm kaç yıl boyunca konuştunuz bu anlarda öfkeli anlarına hiç mi denk gelmedin
(73 puan) tarafından
2 yıl konuştuk bana sallllak bile demezdi bilirdi küfürü hiç sevmezdim alkol içmem diyordu şimdi haftanın 7 ğünü içiyor daha neler neler
(4,552 puan) tarafından
Uzak ilişki mesafesi miydi, hiç yüz yüze geldiniz mi
Cidden üzülüyorum yaa kadınların mutsuz olduğunu görünce :(
+3 oy
(1,920 puan) tarafından
Tabiki oluyor evde tek yaşamıyorum sonuçta 
+3 oy
(133,756 puan) tarafından
yardim eder yemekde yapar ama yaptigi hic bisi yenmiyo
(223 puan) tarafından
Puhahah yandaki anasına yollayıver sevdoş
+3 oy
(3,517 puan) tarafından
Calissaydim olmak zorundaydi ama aksama kadar evdeyim 

Bisey beklemiyorum 

Zaten burnu düşse eğilip almaz 

Ha calissaydim da eşek gibi yardım edecekti 

Kendisi çok yoruluyor çünkü görüyorum o yüzden bisey istemiyorum 
+2 oy
(2,371 puan) tarafından
İzinli olunca ben kahvaltı o evi temizler yada o kahvaltı ben temizlik yazın büyük temizlik yapınca perde asar cam siler ağır işleri yapar yemek yapar elinden her iş geliyo özelikle halıları hep o yıkar bana izin vermiyo sjsjs 
+2 oy
(2,238 puan) tarafından
Çoğu işi yapar siler süpürür çamaşır bulaşık sadece çamaşır katlamayı sevmez onu da ben yaparım. Yemekte yapar genel olarak böyle 
+2 oy
(3,517 puan) tarafından
Calissaydim olmak zorundaydi ama aksama kadar evdeyim 

Bisey beklemiyorum 

Zaten burnu düşse eğilip almaz 

Ha calissaydim da eşek gibi yardım edecekti 

Kendisi çok yoruluyor çünkü görüyorum o yüzden bisey istemiyorum..
+2 oy
(7,073 puan) tarafından
Herişi yapar valla ben bulaşıktaysam o süpürür süpürürsem kapının önünü yıkar yada bulaşığı o yapar ben banyoyu lavaboyu hallederim 
+2 oy
(2,548 puan) tarafından
Evet oluyor. Olmak zorunda. Ben de ona dış işlerinde yardımcı oluyorum. Şu sıra işleri çok yoğun arabanın muyanesini ben yaptırdım mesela. 
+2 oy
(18,181 puan) tarafından
Ortak yaşam alanımız beraber kirletip beraber temizliyoruz beraber pişirip beraber yiyoruz. 
+2 oy
(415 puan) tarafından
Benim ki bazen bakiyor benden hayır yok kendi yapıyor. Not:benden iyi temizlik yapar ve hasta olduğumda falan dogumdan sonra hep kendi yaptı 
+1 oy
(413 puan) tarafından
Allah razı olsun temizlik bulasik yemek çamaşır neye. Yetisemezsem arkamdan yetişir ama benim nörolojik problemim olduğu için kötü hissedersem dokundurmaz onun dışında ona bırakmamaya gayret ederim .
+1 oy
(2,192 puan) tarafından
Çokta eden biri değildir 
+1 oy
(7,904 puan) tarafından
Yanii çok yaptığı söylenemez. Çocuklara baksa yetiyor. Yorgun olup uyumadigi sürece bakıyor onlarada. İside ağır iş bişey diyemiyorum 
+1 oy
(704 puan) tarafından
Yapılan yorumlar beni üzdü . Çünkü doğru düzgün ev işinde bir yardımı yok 
0 oy
(118 puan) tarafından
Çok şükür vallahi her şeyime yardımcı oluyor evin temizliği tuvalet temizliği olsun hepsine
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Eşim işten gelir ben mutfak toplayamadıysam mutfağı toplar ben yemek yaparken o çamaşırları katlar Çocukla ilgilenir. Evi süpürür siler bir yemek yapmayı beceremiyor 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 323 göst.
21 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
+1 oy
3 cevap 45 göst.

409,789 soru

12,319,907 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...