+3 oy
211 göst.
önce Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Kızlar 10 günlük bebeğim var ve ben hiç iyi değilim psikolojim çok kötü sürekli evin içinde ağlıyorum 5 buçuk yaşında oğlum var ona o kadar üzülüyorum ki hiç bir şekilde ona iyi bakamıyorum eşim sabah erken işe gidiyor evde olsa bana arkadaş gibi ama işten de çıkamıyor ne zaman düzelirim lütfen söyleyin bebeğe alışamıyorum gece uyumuyor sabaha kadar çok uykusuzum lütfen bana biraz moral verin şuan bunları yazarken bile ağlıyorum iyi değilim hemde hiç 

13 Cevaplar

+1 oy
önce (56 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Belki biraz uykuya ve rahata alıstığımız için zorlanıyorum diyosun geçecek canım sabret hep böyle olmayacak güzel anne❤
önce (21 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin inşallah canm ilk bebeğin kaç yaşında zor ya yeniden anne olmak çok zorlaştırıyor beni inşallah bu günlerde geçecek
2 bucuk yasında mayısta 3 yaş olacak
Maşallah inşallah zorlanmazsn canm
İnşallah canım sanada kolaylık versin rabbim
Aminn aminn inşallah
-Reklam-
+1 oy
önce (3,401 puan) tarafından
Hepsi geçecek biliyorsun zamanla alışacaksın

Küçüğü 6 aylık olsun bi nebze rahatlıcaksın ilk kızım 3 yaşında ikincisi 6.5 aylık hayatımın en zor günlerini geçirdim bende ama geçti 
Alışırım biliyorum ama çok zor çok resmen çöküntüdeyim bana dua edin
önce (3,401 puan) tarafından
Rabbim ferahlık versin
0 oy
önce (451 puan) tarafından
Hepsinin bir süreç olduğunu ve böyle devam etmeyeceğine inan temizlik bulaşık vs. İlla bitecek diye kendini hırpalama bırak bulaşık çamaşır beklesin çocuklarına ve kendine zaman ayır eğlenceli hala getirmeye çalış. 
Elimde olmayan bişey canm resmen çöküntüdeyim ne yapıyorum olmuyor geçeceğini bildiğim halde
0 oy
önce (1,880 puan) tarafından
Geçiyor hepsi bizde bu yollardan geçiyoruz 
İnşallah geçer böyle konuştuğuz da rahatlıyorum az çok
önce (1,880 puan) tarafından
Tabiki canım sen içini ferah tut❤️
0 oy
önce (9,704 puan) tarafından
Oncelıkle bebegın hayırlı olsun canım. Benımde aynı sekılde bes bucuk yasında kızım bir de 3.5 aylık kızım var. Bebeğinin doydugundan emin ol öncelikle gazı olmadıgından evın sıcaklıgının normal oldugundan emin ol. Gerekırse mama desteği de al. İlk cocugunla bır anda bağın kopması çok üzücü ama zamanla düzelecektir. Eve kapatma kendini hava güzel olursa koy bebegını bebek arabasına cık hava al. Ev işlerini dert etme yapabildiğini yap yapamadıgını bosver. Ev halkına  bunların zamanla gececegını bu sürecte desteklerını beklediğini söyle. Ben 12 gunlukten beri cıkıyorum dısarı ama arabaya koyuyorum yan koltuga öyle gidip geliyoruz. Gececek sabır
Tskr ederim canm ❤️ evet geçecek biliyorum ama çok zorlanıyorum bebeğim aç değil eminim ama gazı var çıkartıyorum da ama gene de var oğluma çok üzülüyorum sizde ilkte çok zorlandınız mı bebeğiniz şuan iyi mi
önce (9,704 puan) tarafından
İlkte evet cok zorlandım ama ıkıncı nispeten rabbime şükürler olsun iyi şimdilik
0 oy
önce (2,513 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım 

5.5 yaşındakinin sürecini nasıl geçirdiysen bu da öyle geçecek:) yani bende gün sayardim senin gibi bir aylık iki aylık diye diye çok şükür 2 yaşı bulduk seninki de geçecek inşallah 
Tskr ederim canm ❤️ 5.5 kolikti onun da çok zor atlattım ama geçti inşallah inşallah bana dua edin atlatayim bu süreci
önce (2,513 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️anne olmak çok güzel bunu teselli edin :)
0 oy
önce (459 puan) tarafından
Benim doğumum oldu oğlum okula başladı hem bebek hem çocuğun okulu hem evin işleri bir yandan yemek hepsi bir arada o kadar çok zorluk oldu ki anlatamam senin tek güzel bir şey var oğlun yanında bebeğin yanında onlara bak onlardan güç al ben bunları yaparken yanında hiç kimse yoktu eşim de işine gidip gelmek zorundaydı o yüzden çocuklarından güç al hiçbir zaman yıkılma biz anneler çok güçlü kadınlariz
Evet çok şükür ikisi de yanımda ama zor günler geçiriyorum iyi değilim ki canm bana dua edin rahat bir şekilde atlatayim bu günleri
önce (459 puan) tarafından
Geçer geçer merak etme üzme kendini hiç
0 oy
önce (1,836 puan) tarafından

Benim kızım da 3 yaşında 8 aylık hamileyim bende bundan çok korkuyorum yetişemicem uykusuzluk yorgunluk ama merak etme hepsi geçecek rabbim sana kolaylık versin inşallah canm bebegine bol bol uyku rahatlık versin rabbim sabır <3

Amin amin canm çok tskr ederim ❤️ bol bol dua et bana hamilesin duan kabul olur zor zamanlar geçiriyorum çünkü inşallah çok rahat bir şekilde atlatırsın
0 oy
önce (17,967 puan) tarafından
Aynıyız canm benimde 12 günlük bebeğim var ve 5 yaşında bir evladım daha var evdeyiz sürekli bende çok bunaldım ama bu günler geçici bebeklerimiz büyüyecek hatta bu günleri bile ozleyecegiz Emin ol 
Evet bende sürekli evdeyim ve bunaldım gerçekten inşallah canm inşallah özleriz rabbim sabır versin bizlere
0 oy
önce (7,696 puan) tarafından

9.5 ay önce bnde sinin gibiydim cnm. Bugunler elbet geçecek.  Şuanda  anca adapte olmaya başladın .1 kac ay sonra alışacaksın psikolojin düzelecek 

İnşallah canm inşallah inan çok istiyorum psikolojim düzelsin çünkü iyi değilim gerçekten
0 oy
önce (4,353 puan) tarafından
İnan ki güzelim bende kızımı ilk doğurduğum zaman çok zorlanıyordum bebeğim kolik bebekti akşam 7 gibi başlar ağlardı gece 12-1 gibi susardi o ağlardı ben ağlardım uyumazdi dikişlerim vardı ağrı oluyordu göğüs ucum yara olmuştu bide enfeksiyon geçirdim ve bunlar en az 15-20 gün sürdü ama yavaş yavaş düzene girdi elhamdülillah sende sabret hepsi yavaş yavaş düzelecek inşallah belki sen güçlü bir annesin ki rabbim o yüzden sana iki evlat nasip etmiştir inanıyorum sana gülüm yaparsın Allah büyüktür sık dişini bu zor günler göz açıp kapayıncaya kadar geçer ❤️
İnşallah canm benim inşallah geçer bana dua edin atlatayım bu günleri çünkü zor zamandan geçiyorum sürekli ağlamak istiyorum
İsmin nedir kardeşim
Pelin canım
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah pelin kardeşim
Amin amin inşallah canm rabbim senden razı olsun inşallah ❤️beni dualarınızdan eksik etmeyin ihtiyacım var
0 oy
önce (857 puan) tarafından
Bende 6 ay önce yaptım doğumu oğlum 5 yaşındaydı inan bende aynıydım 2. Oğluma çok zor alıştım lohusa depresyonu uykusuzluk yetememe ben tek başıma aşamadım malesef destek almaya başladim çok ağır yaşadım çünkü emziremedim de yavrumu ama sütten çok bana sağlıklı bir anneye ihtiyacı vardı mamaylada büyüdü elhamdülillah ama ben destek almasam asla toparlayamazdım ne eve ne eşe ne çocuklara nede kendime yetebilirdim inşallah sen daha kolay atlatırsın canım şimdi diş başladı kucağa alıştı sürekli ağliyor ama en azından alıştım rutine elhamdülillah Rabbim şifa versin inşallah
Amin canm inşallah bana dua et ki atlataym bu zor günleri inşallah desteksiz atlatırım annelik cidden çok zor bişey bunu bir kez daha anladım
0 oy
önce (1,716 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. İnşallah bebeğinin uykuları düzene girer hemen. Benim de bir hafta sonra doğumum var. 13 aylıkta oğlum var ne yapacağım bilmiyorum. 
İnşallah canm inşallah hamilesin dua et lütfen uykuları düzene girsin bende rahat edeyim inşallah sende sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın rabbim yar ve yardımcın olsun

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 268 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pppppp (972 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 306 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 135 göst.

409,137 soru