+3 oy
706 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,891 puan) tarafından

Doğuma kac kişi gittiniz ?

Ben 4 kişi gittim . Kaynanam eşim ve gorumcem.  Annemler gelemedi köyde yaşıyordu ve inekleri tavukları bırakıp gelemedi uzak biraz zaten .. 

Siz kac kişi gittiniz maksat sohbet olsun :)<3

52 Cevaplar

+3 oy
(588 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Annem , 2 abim, 3 kaynım, 2 eltim , ablam ve yengem☺️ cümbür cemaat gitmiştik bir eşim eksikti ☺️
(7,891 puan) tarafından
Ooo kalabalik :))))
(588 puan) tarafından
Evet baya kalabalıktık. Hatta doktor çok şaşırmıştı bu kadar insanı niye burada toplmistiniz demişti ☺️ eşim yanımda değildi sağolsun kayinlarimda eşimin görevini yapmışlardı. Abilerimde zaten hastanede sağlıkçıydilar onlrada daha iyi ilgilensin seninle diye özellikle gelmişlerdi
(7,891 puan) tarafından
Sagolsunlar:)))
-Reklam-
+2 oy
(711 puan) tarafından
Tek gittim bir gece kaldım. Eşim evde kızıma baktı. Ondan sonraki gün doğum başladı tektim. Doğum olduğu zaman annemler ve kaynanam gelmişti. 1-2 saat durdular gittiler yanımda ablam kaldı. Bi halta yaramadı gerçi zerre yardımı dokunmadı.. 
(7,891 puan) tarafından
Yaa çok kötü
(133,756 puan) tarafından
ben 1 gecede kalmadim arkamda babyboyumu biraktim icin gece dogurdum oglen sonu eve geldim kimsesizlik caresizlik cok zor
(3,385 puan) tarafından
Kıyamam kız sevda :(
+2 oy
(1,199 puan) tarafından
3 doğum yaptım İlk doğumda eşim askerdeydi eltim ve kayinim götürdü sagolsunlar 2 dogumada eşimle gittim kontrol diye gittik beni aldılar son dogumumda annemi alıp gelene kadar doğurdum 
(7,891 puan) tarafından
:)))))))
+2 oy
(4,552 puan) tarafından
Ben eşim ve kız kardeşim gittik ve sadece doğuma kız kardeşim girdi 
(7,891 puan) tarafından
Guzell :))))
(4,552 puan) tarafından
Ahaaa
+2 oy
(133,756 puan) tarafından
ilk esimle gittim snr tek kendim gittim
(7,891 puan) tarafından
Tek tabanca :)))))
+2 oy
(229 puan) tarafından
Ailelerden ayri şehirde yaşıyorum. Son bir ay kala annemlerde kalıyordum nolur nolmaz diye son iki haftada kayinvalidemlere gececektik eşim de gelecekti :) ama oğlum sürpriz yapıp bianda geldiği için kayinpederim hastaneye götürdü kayınvalidem annem vardı. Doğuma gittigimi bile bilmiyorduk. Eşim nobetteydi gece oğlum doğdu o sabah işten çıkıp gelebildi.:D
(7,891 puan) tarafından
Ohh oda iyi :))))
+2 oy
(18,181 puan) tarafından
Biz eşimle gece ikimiz gittik ama açılma yoktu geri geldik sabah erken bir daha gittik. Sonra kayinvalidemler geldiler üç kişi onlar görümcemle kapıda beklediler sonra başka şehirden annem geldi doğumdan çıktım bir kaç saat geçti annem yanıma geldi hastanede kaldı yanımda 
(7,891 puan) tarafından
Güzel:))))
+2 oy
(7,073 puan) tarafından
Ben kocam Annem teyzem kardeşlerim toplam 7 kişi ☺️
(7,891 puan) tarafından
Hay maşallah
(7,073 puan) tarafından
Bebek görme hevesine geldilerde kızım küveze gidince hepsi dağıldı tabi annem ve eşim kaldı sonra sadece yanımda
(7,891 puan) tarafından
Aynen .
+2 oy
(1,023 puan) tarafından

Doğuma kendi başıma gittim çünkü eşim vardı sadece eşimi almadılar doğurdum eşimi öyle aldılar :D sabahta annem geldi 

(7,891 puan) tarafından
Ohh ne güzel:)
(1,023 puan) tarafından
Güzeldi gerçekten çünkü ilk defa kendimi bu kadar güçlü hissettim yalnızdım doğurdum falan değişik duygular içerisindeydim 2 gece kaldım önceki gece doğuramadım ama doktorum kimsem olmadığını bildiği için beni eve göndermedi sağolsun eşim eve gitti  sabahına da doğurdum eşim kaldı yanımda ertesi sabahta annem geldi falan  aklıma gelince duygulandım :)
(7,891 puan) tarafından
Olsun normal dogum en iyisi:)))
+2 oy
(1,233 puan) tarafından
1 . Dogumumda ben eşim kaynanam Gitik yarım saat sonra babam annem erkek kardeşim kız kardeşim geldi 2. Dogumumda ben eşim erkek kardeşim gitik ve 10 dakika sonrada annem ile kız kardeşim geldi
(7,891 puan) tarafından
Güzel
+1 oy
(15,707 puan) tarafından
2 kişi gittik 3 kişi döndük. Benim kaynanam yok, annemlerde seninkilerle ayni gerekçeden gelemediler. Eltim haber ver ben geleyim dedi, eltimin anneside dedi ben kalayım yanında diye ama kimseyi istemedim. Sadece kocam vardı iki doğumumda da yanımda. Kimseye haber bile vermeden doğurdum. 
(7,891 puan) tarafından
Helal olsun :))))
+1 oy
(7,904 puan) tarafından
Annem yengem abim gittik ilkinde eşim işten direk geldi. Sonra tek annemle eşim vardı zaten almadılar da kimseyi eşim dahil. Refakatçi yeter başka gerek yok devlet hastanesiyse. Sonra ziyarete gelmeleri daha iyi
(7,891 puan) tarafından
Aynen
+1 oy
(4,858 puan) tarafından
Eşim ve ben gittik çünkü eşimle odada egzersiz falan yaptık yürüyüş falan hep beraber yaptık normal doğum olarak düşündük sonrasinda annem gelecekti  bebeğimin kalbi durunca benim nabzim yavaslayinca sezaryen alındım eşim annemi aradi hemen ablam erkek kardeşim hepsi çıktığımda odaya beni bekliyorlardı 
(7,891 puan) tarafından
Bebegin kalbi mi durdu
(4,858 puan) tarafından
Evet acil sezaryen alındım oğlum sağlıklı 3 yaşında şükür
(7,891 puan) tarafından
Ohh iyi bari :))) masallah
+1 oy
(950 puan) tarafından
Ben eşim kaynanam kayinbabam gittik (gurbetteyim)

Ablam memleketten gelmişti çocuklarıyla evimde beklediler sağ olsun doğumdan sonra 25 gün bana baktı 
(7,891 puan) tarafından
Ayy güzel valla :))
+1 oy
(1,408 puan) tarafından
Eşimle gittim sonra annem geldi refakatçi olarak kaldı eşimde 1 gün felan durdu ertesi gün annem tek kaldı bunda nasıl olur göreceğiz evde bir çocuk daha olacak malum :)) 
(7,891 puan) tarafından
Aynen insanın aklı kaliyor ilk cocukta
(1,408 puan) tarafından
Babası bakar başka kimsenin yanında durmaz çünkü
(7,891 puan) tarafından
İyi bari
+1 oy
(2,371 puan) tarafından
Gorumcem eşim ben :) annemler baya uzaktı gelemedi kaynanamda çocuklara bakıyordu ztn istemedim gelmesini gelse eşim getir götür yapacaktı otobüs ile kar kış kiyametti malum doğu:D 
(7,891 puan) tarafından
Yaza denk getirseydin:D
(2,371 puan) tarafından
Ahahahhaa 2.insallah yaza denk getiririm ama gene gelemez dediğim gibi 4 tane küçük çocukları alıp gelemez ama büyük ihtimal 2.dogumda eşimle tek olacağım çünkü kimsenin hayırı olduğunu görmedim eşim ilktede baya yardım etti 2.ustq olur sjsj
(7,891 puan) tarafından
Hani 2.yi dusunmuyordun
(2,371 puan) tarafından
Halen düşünmüyorum sjsjs yani supriz olarak gelirse öyle olacak :D
(7,891 puan) tarafından
Haha:))))
+1 oy
(13,062 puan) tarafından
önce eşimle acile gittik, sonra beni başka hastaneye sevk ettiler o esnada da annem, babam, kaynanam, kayınbabam gelmişti 
(7,891 puan) tarafından
Yeter :)))))
(13,062 puan) tarafından
bence de zaten sezaryendan bir çıkışım var evlere şenlik djshdkama
(7,891 puan) tarafından
Niye :D
(13,062 puan) tarafından
bebeğimi göstermediler direkt küveze koydular, ameliyattan sonra tir tir titriyordum ve bebeğimi bana göstermediler diye bağıra bağıra ağlıyordum :D
+1 oy
(18,047 puan) tarafından
İlk doğumda ikinci dogumda da annem ve eşim vardi☺️
(7,891 puan) tarafından
Yeter:)
+1 oy
(2,496 puan) tarafından
Gurbetteyim ailem gelemedi kaynanam eşim küçük kayınim eşimin 2 arkadaşı ve eşleri sağolsun geldiler 
+1 oy
(4,485 puan) tarafından
İlkinde: eşim, annem, kaynanam,kayınpederim 

İkincide: Annem,kaynanam,kayınpederim,kaynım, eltim :D eşim dışında herkes eşim doğuma anca yetişmişti 20 saatlik uzaklıktaydı

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 131 göst.
13 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (117 puan) tarafından soruldu
+2 oy
60 cevap 1,392 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (7,891 puan) tarafından soruldu
+3 oy
35 cevap 1,084 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kralice55 (7,891 puan) tarafından soruldu
+3 oy
28 cevap 737 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (7,891 puan) tarafından soruldu

409,791 soru

12,319,979 cevap

38,932 kullanıcı