+3 oy
714 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,893 puan) tarafından

Doğuma kac kişi gittiniz ?

Ben 4 kişi gittim . Kaynanam eşim ve gorumcem.  Annemler gelemedi köyde yaşıyordu ve inekleri tavukları bırakıp gelemedi uzak biraz zaten .. 

Siz kac kişi gittiniz maksat sohbet olsun :)<3

52 Cevaplar

+1 oy
(4,229 puan) tarafından
Pandemiydi eşimle ben gittik annem evde bekledi 
-Reklam-
+1 oy
(2,000 puan) tarafından
Ben babam annem eşim gittik 
+1 oy
(793 puan) tarafından
Ben ve eşim beraber gittik. Her 2 doğuma da benimle girdi. 
+1 oy
(2,154 puan) tarafından
Kocam annem babam kaynanam gittik. Sonra hastaneye dogumdan önce eltim kaynım, eşimin amcası yengesi kuzeni kayinpederim teyzem geldi. 
+1 oy
(4,347 puan) tarafından
Ilk cocugumda annem, kayinvalidem, babalarimiz, kardeslerimiz, teyzem gitmistik. Ikinci cocugumda sadece annem ve esim. Diger herkes dogumdan sonra gelmisti, onlar buyukle ilgilenmislerdi.
+1 oy
(203 puan) tarafından
Annem eşim ben görümcem sornadan geldi eltim kaynanam kaynım.kayinpeder falan geldiler benim ailem geldi 
+1 oy
(176 puan) tarafından
Ben eşim kaynanam görümcem ve görümcemin eşi doğumum gece olduğu için annamelere söylemedik
+1 oy
(363 puan) tarafından
Eşim görümcem kızım gelmişti daha sonra eşim ile kızım eve döndüler. Görümcem yanımda kaldı sonra başka bir görümcem geldi. Kendi ailem yanda değil kaynanamda yanımda degi. 
+1 oy
(13,778 puan) tarafından
Ayiyla gittim 

Kadin refakatçi istediler doğumhaneye alirken 

Görümcemle değiştiler 

İki çoçuğum da aynı hastanede ayni odada suni sancı le doğdu 
+1 oy
(23 puan) tarafından
Eşimle gitmiştik geceden yatış yapılacaktı eşim beni bırakıp geri dönmüştü eve. Sabahta erkenden kaynanamla gorumcemi getirmiş annem yurtdışında  olduğu için gelememişti
+1 oy
(10,061 puan) tarafından
İlkinde eşim kaynanam kayınpederim ve eşimin teyzesi gittik ilkti diye korktular hepsi 

İkincisinde eşim görümcem tektik 

Bu üçüncüde sağlıklı doğurmak nasıp olsa eşim evde olsa tek eşimle gidecem çünkü vardiyalı çalışıyor eğer o gece yada gün evde yoksa çocukları kaynanaya verip görümceyke tek guderim
+1 oy
(679 puan) tarafından
İlk ta eşim eltim 

İkincide eşim görümcembsonradan annem yetişti 

Üçüncüde eşim görümcem 

Dördüncüde eşim eltimin kızı 
+1 oy
(8,759 puan) tarafından
İlk doğumumda babam yoktu ameniyat olmuştu benim doğumumdan 2 gün önce eşimle gitik hastaneye annem kardeşim görümcem teyzem eniştem gelmişti  arkamızdan doğurup normal odaya alınasaya kadar gitmediler dedem ananem telefonda konuştum teyzem konuşturdu eve gecince sonra gelen çok oldu  zaten ozamanlar daha eşimin akrabalarıyla aramız ıyıdı onlardan gelen oldu 2 .doğumda  eşimin akrabaları haric gerisi hep geldi 
+1 oy
(127 puan) tarafından
Eşim ve kayınvalidem ile gittik ama 33 haftaliktim kanamam oldu kontrol için gidiyorduk bi anda acil Sezeryan kararı alındı girdim çıktım bekleme salonunda kayınvalidem vardı sağolsun beni yalnız bırakmamış eşim oglumuzun yanına çıkmış yoğun bakıma odaya geldiğimde ise bir ordu vardı resmen ailem komple gelmişti 
+1 oy
(501 puan) tarafından
Ben eşim gitmiştik ev sahibimiz hanımı oğlu kızı kendisi vardı ama doğum anında eşim eltim oldu doğum sonrası annem geldi memleket farklılığı vardı anca gelebildi bu şekilde 
+1 oy
(1,890 puan) tarafından
4 ki annem, eşim , kaynanam , kayınpederim 
+1 oy
(776 puan) tarafından
İlk doğumda sancı çekerken annem kaynanam eşim vardı doğuma yakın kardeşlerim geldi doğunca görümcem geldi 

İkinci de sadece annem eşim kardeşim vardı büyük oğlumu kaynanama bırakmıştık doğduktan sonra gelmişlerdi 
+1 oy
(6 puan) tarafından
İlk dogumuma eşim annem babam abim yengem amcamın oğlanları ve eşleri  amcamın eşi yengem ben doğum hanedeyken dayılar ve eşleri çocukları gelmiş ama geri gitmişler beklememisler  biz hep beraber konvoy yapmıştık amcamin gelini yengem hastane çalışanı olduğu için yanımda doğuma  da girdi 
+1 oy
(6,905 puan) tarafından
İlk doğuma iki görümcem birinin kızı kaynanam eşim ben toplam 6 kişi gittik sabahtan sancı gelince akşam da 4 kişi gittik doğumdan bı çıktım annemler hariç e görümcem eşleri çocukları kayınpederim hepsi gelmiş annemler benimde uzak sayılır 2 saatlik yol köydeler aynı sizin gibi inek tavuk birde ben haber vermediydim sancım var diye doğumdan sonra görüntülü aradım gösterdim çocuğu şok oldular :D ikincide eşim ben görümcem gittik ama doğum diye gitmediydik yatış yaptılar suni sancı vs doğumdan çıktım ilki gibi kalabalık kimse yoktu :D sıkıntılı bir süreçti annem bı görümcem vardı kaynanam diğer görümcem büyük kızıma baktı 

Çok gereksiz detay dimi :D 
+1 oy
(10,392 puan) tarafından
İlkinde tek başıma gittim koronaydi kontrol gidip doğuma alındım. 2. De kaynanam eism ben gittik annem büyük oğluma baktı 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 131 göst.
13 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (117 puan) tarafından soruldu
+2 oy
60 cevap 1,392 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (7,893 puan) tarafından soruldu
+3 oy
35 cevap 1,084 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kralice55 (7,893 puan) tarafından soruldu
+3 oy
28 cevap 737 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (7,893 puan) tarafından soruldu

409,795 soru

12,320,042 cevap

38,935 kullanıcı