+6 oy
1,575 göst.
Diğer kategorisinde (4,552 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm gııı, bir soru sormak istedim bakalım kim nasıl cevap verecek :D

Kızlar siz regl olduğunuz da evden çıkma imkanınız yok diyelim ve acil pede ihtiyaç duydunuz eşinize söyler misiniz alır mı size. Yoksa almaz mi :wassat:❔❔⁉️⁉️ ve benim cevabım evet eşimden istesem hemen alır hatta sorar hangisini istiyorsun diye ☺️

98 Cevaplar

+1 oy
(950 puan) tarafından
Benimde hep eşim alır 
(4,552 puan) tarafından
Ne güzel :)
-Reklam-
+1 oy
(4,824 puan) tarafından
İsterim oda alır hatta koli alır :)) 
(4,552 puan) tarafından
Ooo maşallah sjskskkssj
+1 oy
(2,371 puan) tarafından
Çoğunluk eşim alıyor bana 
(4,552 puan) tarafından
En güzeli :)
+1 oy
(4,229 puan) tarafından

Evlenmeden önce aylik market alışverişinde babamla annem alir getirirdi ,evlendim eşim market alışverişinde alir getirir kimse var yok sormaz direk alırlardı :)

(4,552 puan) tarafından
Bunda ayıp olamaz kız mecburi bişey Allah'ın kadınlara verdiği en güzel hediye bence regl olmak ☺️
+1 oy
(2,000 puan) tarafından

İlk zmn eşim almazdı utanirdi ben yanında olsam bile uzak durudu bir kaç ürün daha eklerdi 

Şuan ise dedigim gibi alır arar hangisi diye :D

(4,552 puan) tarafından
Ahahahah ne güzel
+1 oy
(1,461 puan) tarafından
Tabi ki esim alır ama ben regl kabı kullanıyorum yani ihtiyacım olmuyor bu arada tavsiyemdir bence herkes kullansın 
(2,385 puan) tarafından
Nasıl bişi taşma vs olmuyormı
(4,552 puan) tarafından
Kız o nasıl yaa acı falan vermiyor mu yada değiştirmesi oturup kalkması zor değil mi
(1,461 puan) tarafından
Tasma vs asla olmuyor zaten tahmin ettiğiniz kadar yoğun bir kan kaybı olmadığını da kap kullanırken görüyorsunuz. İlk 2 gün çok yoğun geldiği için çok hafif sızdırma oluyor günlük ped kullanıyorum o da yetiyor.

Acı hiç olmuyor kabi hissediyorsanız yanlış takmışsıniz demektir doğru şekilde takarsaniz varlığını bile unutuyorsunuz yani oturup kalkarkan de bir şey hissetmiyorsunuz
Benim tavsiyem regl değilken eli alıştırmak için takmaya başlamak kanama olmadan takip çıkarmak kolay olduğu için el alışıyor regl döneminde de rahatlıkla takılıyor
2 yil hiç ped almadım aynı kabı kullandim sadece dogum sonrasi depend aldım hala regl olmadım üstünden uzun zaman geçtiği için içimi rahatlatmak amacıyla değiştireceğim yoksa ömürlük bir alet deniyor
(4,552 puan) tarafından
Yaa açıklama için çok teşekkür ederim canısı
+1 oy
(1,891 puan) tarafından

Alır hatta görüntülü arayıp hangisini alayım diye sormustu arkasında insanlar  vardı:)

(4,552 puan) tarafından
Ahahahah ee bunda ayıp yok bence mecburi bir ihtiyaç sonuçta
+1 oy
(1,023 puan) tarafından

Eşim alıyor hatta o hatırlatıyor pedin yoksa al diye :D 

(4,552 puan) tarafından
Ahahahah benim eşim ben regl isem bana odadan getirir misin bir tane derim o da gülüm iki tane var bittiyse alayım bak der :D
+1 oy
(4,858 puan) tarafından
Hiç istemedim her markete gittiğimde alırım boy boy çeşit çeşit :) stok yaparım bir cekmeceye  ayakkabı kutusuna ped dizerim eksilmeden yerine alırım böyle s.lkca bir alışkanlığım var istesem alır mi evet alır 
(203 puan) tarafından
Hahaha kiiz kendimi gördüm akşam temizlik yaparken ordan burda ayrıca paketli çıktı ayriyeten stogum vardı  :)) esimd aldırdıgm zamanlar oluyor genelde günlük aldırrm çok nadir olamdigi olmuştur
(4,552 puan) tarafından
Ahahahah estağfurullah kız öyle deme ama dediğin kulağıma küpe olsun bende aynısını yapcam sanırım
(4,858 puan) tarafından
Mutlaka çantamda da bir tane iç çamaşırı iki tane ped olur ne olur ne olmaz diye :)
(203 puan) tarafından
Yok kız ben çok şükür evli olduğumda daha düzenli öldü üç ves gün geçincede ama dışarıda olursam anneme kaynanama gitmişsen mutlaka alırım
+1 oy
(3,443 puan) tarafından
Benim eşimde alır zamanında ablaları da aldırmış zor durumda kalınca 
(4,552 puan) tarafından
Ahahahah yaa ne güzel işte
+1 oy
(347 puan) tarafından
Ben isterim ama oo almaz hahahahahha
(4,552 puan) tarafından
Niye gııı
(347 puan) tarafından
Utaniyo galiba eve gelip beni yolluyo git kendine al o şeyden diyo:):):):)çocukların yanında duruyo ben gidip aliyorum
(4,552 puan) tarafından
Ahahahah alıştır kız niye utansın ki herkesin anası bacısı ablası karısı regl oluyor ☺️
+1 oy
(101 puan) tarafından
Alir herhalde daha önce  söylediğimi hatırlamıyorum ama markete gittiğimizde sorar var mi yok mu diye 
(4,552 puan) tarafından
Alır kız alır baksana soruyor adam
(101 puan) tarafından
::)))valla prezervatif alan onu da alir bence
(4,552 puan) tarafından
Uppsss
+1 oy
(832 puan) tarafından
15sende bir kere aldı oda eczane den doğum yaptım çıkış için yanımda bitince aldı 
(4,552 puan) tarafından
Onun haricinde almaz mi diyon
(832 puan) tarafından
Asla yaşadığımız küçük yer ve erkeklerin üslupları çok rencide işi bir kaç kez şahit olduk bunun gibi durumlara örnek şu bakkal var yakın diye arada uğruyor duk yazın memleket ine gitti eşi burdan biri var mah çok terbiyesiz bir adam üzülme mahallede dul çok her köşe başı 750tl dedi rast gelir gören olur felan eşim imam o riske giremez rahatsız olur çünkü ahlaki çok kötü bir mahalle
(4,552 puan) tarafından
Rabbim ıslah etsin inşallah ne diyim yaa çok kötü bir durum ☹️
(832 puan) tarafından
Aynen öle herkese karşı böle ler karısı kızı çocukları görseniz delirmek an meselesi
(4,552 puan) tarafından
Hangi il ve ilçe bu
+1 oy
(323 puan) tarafından

Alır saolsun ben 1 tane isterim o 3 4 paket alır bir zman istemeyim diye  geçen ağda istedim 5 paket almış canm yaa:D

(4,552 puan) tarafından
Sjsjsjsjs ne güzel işte
+1 oy
(176 puan) tarafından
Alır ve alıyoda bazen markete gidiyoruz kaş göz işaretiyle gösterir varmı alalım mı diye var desemde bazen alır olsun yedekte bulunsun diye
(4,552 puan) tarafından
Yaa ne güzel
+1 oy
(363 puan) tarafından
Valla normalde kendim için ben kendim alıyordum. 2. Doğumun sezeryandi görümcem yanımdaydı ona lazımdı bendede yoktu. Kendi adıma eşimden istedim aldı hatta sordu hangisi diye tarif ettim. Eve getirince gizlice görümcem e verdim. İstesem alır yani
(4,552 puan) tarafından
Maşallah ne güzel
+1 oy
(1,233 puan) tarafından
Evet çoğunlukla eşim alırdı  10 aydır adet olmuyorum ped almıyorum o yüzden
(4,552 puan) tarafından
10 ay mi ? Süt mü koruyor yoksa gııı
(1,233 puan) tarafından
Kız ne sütü hamile değilim bebekte yok iki çocuğum var  biri 8 yaşında biri 4 yaşında hormonlu siparal taktim subata marttan beri adet olmuyorum
(4,552 puan) tarafından
Hee anladım tamam canısı bir an öyle diyince bebiş emziriyorsun sandım :)
+1 oy
(23 puan) tarafından
Evet alır. Genelde hep eşim alır zaten:) gider beni görüntülü arar ya da fotosunu atar hangisini alıyım deya:)
(4,552 puan) tarafından
Yaa ne güzel işte
+1 oy
(744 puan) tarafından

Başlığı görünce yapay zeka sandım dedim abarttı buda :D

(4,552 puan) tarafından
Sjsjsjsjs benim gııı
+1 oy
(13,778 puan) tarafından
Kaç kez yaşandı 
(4,552 puan) tarafından
Aldıysa ne güzel işte