+1 oy
193 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,159 puan) tarafından

Günaydın güzel anneleer nasılsınız bugün 

Kızımın sepet beşiği vardı ayaklanmaya başladığında atlayıp malesef düşmüştü besige ayrı yatırmaya tövbe etmiştim ancaa şu günlere kadar 16 aylık çift kişilik yatağa neredeyse sığmıyoruz. Park beşiği olan varsa memnun olanlar markasını veya linkini atabilir mi? Bakıyorum kaç gündür karar verdim gibi ama kaliteli olan varsa memnunsanız size de sormak istedim 

Sizce odasını mı yapsak yoksa park yatak mı alsak odasını yapsak yatamıcak çünkü daha beni emiyor ve ayrı da yatmak istemiyorum açıkçası sizde oda yapıp ayrı yatağı mı olsun yoksa bir süre daha beraber ve park yatakta mı yatsa kafam karışıkk

13 Cevaplar

+1 oy
önce (5,408 puan) tarafından
Yani canım park Beşikte kullandım mobilya beşik hâlâ daha da kullanıyorum kraft park beşik almıştık oğluma sonrasında kızıma baza alınca mobilya beşik oğluma kaldı park besiğide sattım 5 yasinda oğlum ha bu arada ☺☺taşınınca baza alcaz 
önce (2,159 puan) tarafından
Park beşiği ne kadar kullandı canım
1.5 yasdı sanırım ama kullanırdı dahada ama ben kaldırmak istedim çünkü poşet gibi sesler çıkıyo döndükçe falan sinir oluyodum  benım mobilya beşikte büyük onda daha rahat uyudu öylede devam ettı
Mobilya beşik benimde fovorilerim arasında şu büyüyen beşikler de var ya kafam karıştı iyice hahaha
Büyüyen beşik satan kişi tavsiye etmemişti canım bizde almadık ama 7 senedir kullaniyorum ben çok memnunum..
-Reklam-
+1 oy
önce (78 puan) tarafından
Elele markasının beşiğini kullanıyoruz. Çokta memnunum
Kac yaşında ve tahmini ne kadar kullanabilir peki
önce (78 puan) tarafından
Benim kızım 17 aylık fakat ablam kızını 4 yaşına kadar park beşikte yatırdı
+1 oy
önce (800 puan) tarafından
Canım benim ilk kızımda oark beşik almadık normal küçük beşikten tek kişilik yatağa dönüşen mobilya besige koyduk beş yaşında bu yaz ben tek kişilik yatağa çevirdim onu. Çünkü hep dönüyordu ona yetmiyordu artık en önemlisi vücudu mosmordu biri görse işkence edilmiş sanardi o derece. O yüzden küçüğe mobilya almadım oda ablasının küçük beşinde büyüdü sonra park beşik aldım ikinci el aldım ben yanlış hatırlamıyorsam bebeland galiba markası oğlum şuan üç yasinda hala içinde yatıyor en önemlisi vücudu morarmiyor acı çekmiyor. Çocuğu normal yatmayanlar bence mobilya almasın. Kesinlikle park yatak Allah izin verirse yazın oğluma tek kişilik yatak alıp ablasının yanına koyacağım yerim olsaydı şimdiye göndermiştim ama yerim yok ve ranza yapamayi düşünüyoruz 
Ah kıyamam benim kızım da dönüyor sabahları yatak ucunda uyanıyorum yatağımın şeklini değiştirdik onun için duvara yasladik duvar kenarında o yatıyor yada eşimle ortamizda ama uyanır uyku sersemi düşer diye korkuyoruz park beşiği 3 yaşında hâlâ kullanıyorsa güzel biseymis oda ayırmak istemiyorum en azından 4 5 yaşında olsun odası için nevresimini avizesini seçsin istiyoruz
önce (800 puan) tarafından
4 5 yaşta inSAllah sorun çıkarmaz çünkü o zamana kadar tam anlıyor sizden kopmak istemeyebilir canım. Ben iki ve iki buçuk yaşında ayırdım odasını
Yaa bende biraz büyüyünce kendi odasında heveslenip yatmak ister diye düşünmüştüm
+1 oy
önce (4,156 puan) tarafından
Park beşik uzun süre kullanabilirsin. Tanıdığım yeri olmadığı için 4 yasa kadar kullanmıştı marka olarak bilmiyorum ama e bebek te güzel park besikler vardı 
4 yas ideal ya o zaman da bırakıp odasını hazırlayabiliriz. Teşekkür ederim gayet güzel
+1 oy
önce (19,749 puan) tarafından
Kızım 18 aylık. Hala park beşikte yatıyor. Yatağı da hazır odada bekliyor. Ama gece uykusunda yatağında yatırmaya cesaret edemiyorum daha. Gündüz korumaligi olan bazada yatıyor. Ama gece belli olmaz karanlıkta kalkıp gelmeye çalışır dengesini kaybeder falan diye hala park beşikte yatıyor. 

Bizde Kraft calipso marka var. 4.5 yıl önce oğlum için aldık. Oğlumu büyüttü. Kızımı da büyütüyor şükür. 2 çocuk daha büyütür diye tahmin ediyorum. Sadece ben fazla yüklendigim için bir tarafını kırdım az bişey. Öyle olduğu halde dayanikli yani. Tavsiye ederim. 
Oğlum 3.5 yaşını geçene kadar kullandık ayrıca onda. Daha kullansak kullanırdık. Ama kardeşi kaptı
Teşekkür ederim ona da bakarım uzun ömürlü olması benim için harika olur
Zaten ilk cocugunsa ve ikinciyide dusunurseniz bunu al . Ona da kullanirsiniz
Yok yok tek çocuk iyidir. Başka düşünmüyoruz ama kızım da yatar uzun bir süre
Aynen uzun süre kullanılıyor.
+1 oy
önce (955 puan) tarafından
Bence artık ayırabilirsiniz yanınızdan biraz zorlanır ilk başta belki çok uyanır ama o da sizde rahat edersiniz benim kızım 15 aylık olmak üzere ağustostan beri kendi Montessori yatağında yatıyor odasında beşikten falan daha rahat şimdi beşik alsanız bir sene sonra birde yatak alacaksınız her türlü 
Bende bu yüzden 1 yaşına 15-20 gün kala kesmiştim gece 10 defa kalkıyorsa önce 8 inde emzirdim geri kalanda su verdim sonra git gide azalttım bazen eşim salladı ayağında uyusun diye ondan meme isteyemediği için 10 gün sonunda tamamen gece meme istemeyi bıraktı bu arada gündüz de konuştum anlamaz demedim senin dişlerin var yemek yiyorsun meme o yüzden gece uyumak istiyor süt yapmıyor dedim çok faydasını da gördüm şimdi ağrısı yoksa çok güzel uyuyor susarsa kalkıp suyunu içiyor geri yatıyor sizde gece beslenmesini azaltır keserseniz eğer çok rahat edersiniz çocuğun devamlı sizinle yatması sizinde rahat uyumanızı engelliyor dinlenmeye de ihtiyacınız var anne olarak:)
Şu an 2 tane dişi çıktı çıkacak ağrıları çok olduğundan aşırı huysuz eski hâline döndüğünde deniyeceğim teşekkür ederim. Ama mesela meme için diretirse kesinlikle vermiyor musunuz. Su içmeyi kabul etmedi diyelim. Ben emzirmeyi bile sonlandırmayı denedim salça sürdüm sirke sürdüm vazgeçmedi istiyor dedim 2 yaşına kadar emsin dedimm çünkü beni emzik yerine kullanıyor heryerde hastahanede parkta dışarıda nerde olursa olsun meme diyor insanlar da cins cins bakıyor sanki 10 yaşında cocukmus gibi ama azalttik gibi bişey gidip gelip emiyordu artık vermiyorum zaten sürekli yemek teklif ediyorum yemiyor yemek ortasında meme açıp emiyor kendi zaten
Hayır vermiyorum yani mesela gecede 6 kere kalktı 2 kere emdi diğerlerinde uyuduysa veriyorum birden tepki göstermesin diye ama çok inatlaşırsa inadıyla istediğimi alabilirim gibi düşünmesin diye vermedim ben uyutamazsam eşim destek çıktı hiç olmadığı zamanlarda oyun oynadık unutturduk sonra uyuttuk ama 1 hafta 10 gün sonunda tamamen bıraktı biraz direniyorlar sonuçta kaç ay öyle gitmiş bi düzen var ortada ama yeni düzene de adapte oluyorlar hemen
Hadi bakalım inşallah bu akşam denemeye niyetlendim. Gece gerekirse uyutmaz oyun oynarız bir şekilde olup gidecek eşim de durmuyor eşimde ilgilendiğinde oyun oynsmak istiyor onunla uyutamaz hayatta babasına aşık resmen o yüzden eşimle beraber bile uyuyamıyoruz beraber yatırdıysam gece hemen oda değişikliliği yapıyoruz mesela şu an da oynuyorlar kaç saat oldu çocuğum gelde oynayalım demi ama yok babasını görünce asla uyumuyor tek başıma yapabilur miyim acaba
Biraz zor olur ama bu sürecin kolayı yok ne yazık ki ya illaki alışır yaşı da güzel tam anlayacak zamanlarda şimdiden konuşabilirsiniz bile gece meme süt yapmıcakmış diye geceyi bırakırsa gündüz çok kolay olur sizin için
+1 oy
önce (2,424 puan) tarafından
Oğlum ayaklanana kadar küçük beşik kullandım sonra park yatak aldım şu an 15 aylık bana göre çok rahat ve daha da kullanırız 
Teşekkür ederim bende sipariş vereyim herkes memnun
+1 oy
önce (3,234 puan) tarafından
Park beşiğim var asla kullanmadım yatmıyo kızım birde sallanmıyo cok pişmanlık. Mobilya Beşik yaptırdım geniş sallanır onla yatıyo 19 aylık 
Sallanması benim jcjn önemli değil ya kendi uyuyor zaten uzun ömürlü olması benim için önemli
+1 oy
önce (1,900 puan) tarafından
Bende hem uzun ahşap beşik var hem ( Elele madre markea kendi sitesinden uyguna aldım) park yatak var. 18 aya kadar ahşap beşikte yattı sonra park yatağa geçti oğlum. Şimdi küçüğü ahşap beşikte küçüğüm var. Ses konusuna gelinde ahşap beşikte de ses oluyor. Park yataka ses daha az. İkincisi saklama konusunda park yatagimin çantası var. Arabaya koy götur gittiğin yere veya ikinci çocuk düşünürsen saklaması çok kolay. Ya da satış yapmak istersin çok iyi fiyata satabilirsin . Odasına geçirmeden önce park yatak alsan zarar etmezsin o yüzden. Benim oğlum 2 yaşında ben ayiramiyorum. Bu ara korku meselesi başladı park yatağında yatıyor gece korku deyip yanımıza geliyor. Yerine yatırıyoruz yine uyandikca geliyor. Başka odada yatırmaya kıyamıyorum o yüzden ben. Bir de deprem meselesi var ondan korkuyorum
Benimde aklıma deprem geliyor ayırmak istemiyorum. Ama yattığı kadar yanımda yatsın istiyorum. Allah korusun gece deprem olsa kolay da alınıyor anne yanı olanlar oluyor onlardan alırım
+1 oy
önce (476 puan) tarafından
Ben prego marka anne yani olanindan kullaniyorum doğumdan beri çokta memnunum yatak odamda yatagimizin yaninda yatiyor bebegim. Hem genis hem hafif cok uzun sure daha kullanirim rahatlıkla. İsi bittiğinde de katlayip kaldiririm uzun süre kullanabilmek için almistim iyikide almışım 
Anne yanı olanı alırım canım bende. Gece acil bişey olursa deprem gibi rahat alınması için. Teşekkür ederim
0 oy
önce (18,151 puan) tarafından
Her çocuk bir değil o yüzden ben 16 aylık çocuğa park beşik almazdım Montessori yatak alırdım  çok bir zaman değil yatağı ayrılacak az kaldı 
Hmm bı onlara da bakalım eşim de park beşiği napcaz bu saatten sonra diyor oda galiba yatak alacağız :))
0 oy
önce (4,223 puan) tarafından
3.5 yaşına kadar kraft calipso 2 70×130 kullandım çok memnun kaldım, şimdi montesori kullaniyoruz
Bizde Montessori kullanmaya karar verdik eşim napcaz bu saatten sonra park beşiği diyor
önce (4,223 puan) tarafından
Olur kullanışlı güzel bir model seçin uzun soluklu kullansın minnoş
0 oy
önce (29,168 puan) tarafından

Park beşik her yönden çok kullanışlı 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 196 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (549 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 490 göst.
27 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mrvacly (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 306 göst.
21 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 267 göst.
25 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Funda97 (21 puan) tarafından soruldu

409,359 soru

12,303,528 cevap

38,518 kullanıcı

Kategoriler

...