0 oy
210 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (266 puan) tarafından

Kızlar çocuklara oda yapıyorum. Birisi 1. Sınıfa gidiyor. Diğeri 4 yasinda. 

Bugün yada yarın bazalari gelecek. Gri aldım ikisine de. Yatak örtüsünu annem dikecek. Kumaşını ben alacağım da. Burdaki tekstilcide bu desen çok hoşuma gitti. Sizce nasıl? İkisine de aynısini almayı düşünüyorum.

image

6 Cevaplar

+1 oy
(4,512 puan) tarafından
Şahsi fikrimi söyleyim ben beğenmedim 
(266 puan) tarafından
Tamam kuzum teşekkür ederim. Hangi renk almalıyım sence? Bazalari koyu gri. Hangi renk güzel olur
(4,512 puan) tarafından
O yasta illa sevdiği bi karakter vardır canım benim oğlum arabaları seviyo biz arabalı aldık. Seçenek varsa beyazlı değilde biraz daha koyu canlı renk olabilir çabuk kirleniyo
(266 puan) tarafından
Sevdiği karakterler bu cevrelerde yok ki. Hep arabalı falan var onu da o istemiyor. Bilemedim valla. Ne zormuş seçmek
(4,512 puan) tarafından
Oğlusun ne isterse onu al canım hatta ona seçtir
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
Küçük için ideal benim 6 yaşında oğlum ben biraz daha sevdiği çizgi filmli alicm inşaallah 
(266 puan) tarafından
Ya canım yatak örtüsü kolay yıpranan birşey değil. Bir kaç sene sonra hoşuna gitmeyebilir o çizgi film deseni. O yüzden böyle seçmek İstiyorum da bilemedim. Çok mu beyaz
0 oy
tarafından
Bence güzel.  Bnm oğlumda gsli takım aldırdı soluyor yikandikca
(266 puan) tarafından
Valla sevdiği karakterler burda yok. Arabalı da istemiyor. Bilemedim
0 oy
tarafından
Tek renk olsa daha güzel olmqs mı ben hep öyle alıyorum nevresimleri çocuklara 
(266 puan) tarafından
Yok kız çocuk daha. Genç olsa evet dediğin gibi düz doğru olur da çocuklar için güzel yildizli astronotlu bişe istedim
tarafından
Dogru canım benimde bi tane bulut desenli var ama onu çok kullanmıyorum tek renkler daha çok hoşuma gidiyo :) kız benimki
0 oy
tarafından

image

Bende böyle aldım çocuklara çift kullanımlı seninki gibi bir tarafı yıldızlı güle güle kullanın 
0 oy
(29,749 puan) tarafından

Ha.yvan figürlerinden iyi bence 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 126 göst.
+1 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
9 cevap 511 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,234 puan) tarafından soruldu
0 oy