0 oy
101 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (48 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar saglik ocaginda tahlil yaptirdim bisey olmadigini soyledi bana tahlillerim gayet guzel.oldugunu soyledi ama bende hastalik hastaligi var kafama herseyi takiyorum doktor bisey gorse bana soyler bilirdi dimj

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,756 puan) tarafından
Kesinlikle söylerdi hatta doktorlar ilaç yazmak için bahane arıyor, en ufak birşey bile olsa ilaç yazabilmek için sana hasta muamelesi yapardı emin ol. Hiçbir şey yok demek ki sapasağlamsın endişelenme 
önce (48 puan) tarafından
Aynen canim döne döne hocam gelimmi 1 ay sonra gene tahlil yapalimmi dedim oda turp gibisin dedi ama bende panik atak anksiyete bozuklugu var hastalik hastasi oldum rabbim icimi feraha cikarsin insallah iki tane evladim var
-Reklam-
0 oy
önce (2,461 puan) tarafından

Fiziksel olarak sağlıklısın evet ama mental olarak doktora görünmen gerekiyor olabilir. Kaygı seviyen fazla, panik atak veya obsesyon olabilir :(

Evet surekli hastalik. Arastirip.kendime o tanıyı koyuyorum ne yapacam bilmiyorum ölüm korkusu bana.bisey.olursa cocuklarima ne olur
Korkusu
0 oy
önce (269 puan) tarafından
Bende oyle yaptim ve sonuc psikolojim bozuldu 
Suan bende oyleyim  ya doktor doktor gezip tahlil sonuclarimi gosteresim var
0 oy
önce (2,137 puan) tarafından
Sen ben misin ya. Bende öyleyin
Allah yardimcin olsun valla
0 oy
önce (478 puan) tarafından

O hastalık hastalığı bende vardı çok şükür biraz olsun yendim. 

Ben kolesterol hastasıyım  ilk öğrendiğim zamanlarda onu çok fazla kafaya taktım hastalık hastası boyutuna geldi hatta doktorum sert çıktı mecburen yoksa gerçekten psikolojik destek alacaktım. Doktorum sayesinde yendim biraz olsun ama şimdi kızım var 1 yaşında acaba şu hastalık var mı bu var mı bu gelişimi nasıl şunu nasıl etsem vs diye çok takıyorum uykuları kaybetme noktasına geldim ama şuan takma sebebim zor bir boşanma sürecinden geçtiğim için birşey olacak korkusu var dualara sığındım birazda kızımla oyunlar oynayıp zaman geçirince atlatıyor gibiyim emin değilim tabi psikolojik destek almayı düşünüyorum kızıma da kendime de... 

Kızımla beraber çok zorlu süreçlerden geçtik geçiyoruz da çok şükür ki ailem yanımda hep destekçi yoksa daha beter olurdum diye düşünüyorum. 

Yani kısaca şunu demek isterim başında zorlu süreçler varsa yada ufak da olsa bir hastalığı ogrendiysen çok fazla Google dan hastalıkları araştırmaya başladıysan oluyor. 

Inan ki herseye googleden aramaktan basladi benim piskolojim bende esimle surekli tartisma icerisindeyim tir soforu kendisi surekli evde cocuklarla tekim bos zamanda hemen telefona sarilip gogden arastirmaya basliyorum o hastaligi yasayip kendimce agliyorum hic iyi degilim doktorlarada inanmiyorum biseyin yok diyorlar
önce (1,541 puan) tarafından
Hergün kalp krizi yada beyin kanaması geçirme korkusu ile 3 aydır hayat zindan oldu kardiyoloji ye gittim çok şükür temiz beyin emarı çekildi çok şükür temiz ama bi baş ağrısı baş dönmesi kalp çarpıntısı
önce (478 puan) tarafından
Sana tavsiyem çok Google a sorma bir laf var ya internet doktoru olmayın diye ufak ufak araştırmayi azaltın çocuklarınız ile zaman geçirin çok takmayın gerçekten çok kötü bir süreç
0 oy
önce (46 puan) tarafından
Hastalık olsa belirtisi olur zaten rengin solar miden ağrır falan öyle durumlarda doktora git
Zaten kas agrim vardi onun icin gittimde bisey cikmadi cok sukur ama bende hala bisey var die
Kuruntu yapiyorum
önce (46 puan) tarafından
Karşıdan bakıp söylememiş artık hemen tahlil yapıyorlar bir şey olsa çıkar
Haklisim  canjm valla

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 26 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde veraaa (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 240 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde aycayurtsever78 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,348 puan) tarafından soruldu

409,139 soru

12,296,498 cevap

38,340 kullanıcı