+1 oy
52 göst.
Diğer kategorisinde (156 puan) tarafından

Deneyimli anneler cevaplarmısınız

Kızım 1 yaşında dün gece 4ten beri ateşi var 38 buçuk başı ateş gibi biraz emzirim dedim ağzının içi yanıyor emzirdikten sonra parol şurup verdim
ılık duş aldırdım ince giydirdim sabah karsi tekrar ateşi 39 oldu hemen duşa koydum ateş düşürücü verdim  az önce de kavalti verdim gene ateş düşürücü verdim ama ateşi düşmüyor sadece ateşi var hastane çok uzak başka evde ne yapabilirim 

5 Cevaplar

0 oy
(19,861 puan) tarafından
Aynen bu şekilde yapmaya devam. Eğer 39.u çok geçerse doktora gidin bence. Benim kızım 4 gün atesliydi bu hafta. Gitmedik. Şükür geçti. Ama atesdusuruculerle düştü yani. 
(156 puan) tarafından
İlk paragrafı okurken sandım ki linçliyorsunuz sonrakini okurken biraz rahatladım İnşallah geçer ya
(19,861 puan) tarafından
Ahshdhd
-Reklam-
0 oy
(133,756 puan) tarafından
bekliyorum surda
0 oy
(12,731 puan) tarafından
2 gündür geçmediyse götür bence yinede ne olur ne olmaz. Ateş enfeksiyondan çıkıyor zaten. Eltimin oğluda sadece ateşli bikaç gündür keyfi falan iyi aça bogazı bembeyaz olmuş
(156 puan) tarafından
Ayyy benimkinde keyfi yerinde ama ateşi düşmüyor
(12,731 puan) tarafından
Bide şuan inflanza domuz gribi salgını var aşırı canım. Bence bi acil görsün
0 oy
(997 puan) tarafından
Dirençli ateş olabilir acile götürün isterseniz 
0 oy
(969 puan) tarafından
Benim kızımda ateşli dün geceden beri sürekli kucagımda aglıyor sürekli şuan ağrı düşürücülerle  geçiriyoruz hastane çok kalabalık iyice hastalanır orda 
(156 puan) tarafından
İki akıl bir derhemde kaldım hava da çok soğuk hastane kalabalık uzak napicam bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 122 göst.
0 oy
6 cevap 95 göst.
0 oy
2 cevap 51 göst.

409,789 soru

12,319,908 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...