+1 oy
207 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (365 puan) tarafından
4 aylık bebeğim var atak mıdır nedir artık ona mı girdi Ondan önce de pek düzgün değildi zaten de gece boyu 10 dakikada bir uyandı asla uykuya dalmadı bir gram uyku uyumadım Zaten gündüz de hiç uyumuyor bütün İşler birikti evde karnımı bile duyuramıyorum su bile içemiyorum sütümü iyice gitti bu durumda olan var mı En azından gece uykularını nasıl düzene sokabilirim

5 Cevaplar

0 oy
(133,756 puan) tarafından
atak haftasi gecici bi durum sabır etmen lazim uyanmasi karni ac olabilir sutun azmis mama ver belki ac oldu icin uyaniyodur bide karnuna masaj yap gazi varsa rahatlasin
(365 puan) tarafından
Mama versem bide biborona alisacak
(133,756 puan) tarafından
kasıkla ver aclikdan uyaniyodur
(365 puan) tarafından
Bakayim olmadi oyle yapicam evde yedekte mama bulunduruyordum Allah tan
-Reklam-
0 oy
(832 puan) tarafından
Geçici bi durum bence büyüklerinden yada ev işlerinde yardımcı olacak birini al bebeğinle ilgilen o uyuyunca uyu uyanınca uyan dışarı çıkin yor mesela onu ev işlerine de kafa yorma bitirme kendini bol bol su sıvı gıda 
(365 puan) tarafından
Kimsem yokki yurt disindayim  3 tane cocuk butun isler birikti
(365 puan) tarafından
Bebek 5 dakika uyusa kendimi işe veriyom hemen yemek yemek aklima bile gelmiyor
Esim laf ediyor ev daginik diye
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Sıcak bi duş aldır ev sıcak olsun duştan çıkınca guzel bi masaj yap harmanlansin sımsıkı giydir ellerini bacaklarını kundak yap mışıl mışıl uyur atak haftasindasinix bu dediklerim iyi gelecek size evi fln bisver önemli olan bebisin sonra sen o uyuyunca sende hemen karnını doyur kafanı koy uyu 
(365 puan) tarafından
Canım Normalde kundak yapıyordum Bir haftadır kundağ bıraktık Çünkü kundağı açıyor istemiyor kundaksız da uyuyamıyor Ben anlamadım ne yapacağım
0 oy
(19,861 puan) tarafından
Benim.bebegim.10 dakikada 1 uyandığı zaman açmış. O yüzden uyaniyormus 
(365 puan) tarafından
Kilo alimi nornal çis sayisi nornal sizin nasil di kilo ve cis sayisi
(19,861 puan) tarafından
Hatırlamıyorum inan ki ama kilo alımı fena değildi yani o zamanlar. Şuan çok berbat kilo alımı hatta durmuş vaziyette
(365 puan) tarafından
Kac aylik bebeginiz peki
(365 puan) tarafından
Kac kilo bide
(19,861 puan) tarafından
18 aylık 8.5 kg
0 oy
(13,062 puan) tarafından
uyku düzeni için 3 yaşından önce zor diyor doktorlar. Gün olur sabaha kadar yatar gün olur saat başı kalkar. mesela dün 18 aylık bebeğim saat başı kalkarak sabrımı denedi. 
(365 puan) tarafından
Ya saat basi nada raziyim
Bide okula giden iki ablasi var erken kalkip kahvalti beslenme hazirligi gun icindede hic uyumuyor ful kucakta Karnim aç geziyom disardan da yiyemiyom alerjisi oldugu icin kemdime özel yapmam lazim ah bilmoyim bu gunler gecermi ki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 31 göst.
7 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Herseyguzelolacak (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
7 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 111 göst.

409,789 soru

12,319,908 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler