+2 oy
131 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,403 puan) tarafından
Kızlar aile destek parası benim bu ay bitti ama eşimin bir arkadaşı var 1300 TL alıyordu 3000 TL olmuş diyor eşime. Ben baktım benim tamamlandı yazıyor yardım durumunda. Normalde bu ay ayda destek bitiyordu diye biliyorum sizde nasıl durumlar bitti mi ya da yükseldi mi? 

Ve ben şu an aile destek devam etse bile doğalgaz yardımına başvurabilir miyim başvurursam aile destek iptal oluyor mu

4 Cevaplar

0 oy
önce (951 puan) tarafından
Benim çevremdekilerin hepsinin tamamlandı yazıyor valla bitmiş galiba eşinin arkadaşının e devletinde ne yazıyormuş tamamlandı mi
önce (3,403 puan) tarafından
Bilmiyorum ki başka yardım da olabilir onun.  Sed yardımdır belki. Çünkü bende de tamamlandı yazıyor
-Reklam-
0 oy
önce (133,045 puan) tarafından
post ciksin   
Teşekkürler canım (⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)
0 oy
önce (613 puan) tarafından
Vallahi benimki de tamamlandı yazıyor ablamınkine baktık 1200 liraydı 2000 lira olmuş
Allah Allah neye göre devam ediyor ki acaba
önce (613 puan) tarafından
Bilmiyorum inan.ama ablam dul durumuda yol iki cocugu var
0 oy
önce (42 puan) tarafından
Doğalgaz başvuruya gerek yok e-devlet üzerinden doğalgaz yardımı ile fatura öde yaz ordan odeyebilirsn faturan 2000 ise bu 1700e falan düşüyor 
Ama ben bu yardımı almaya başladığımda sobalı evde oturuyordum sadece elektrik yardımı verdiler. O da 150 TL bir şey. Bu 5-6 aydır doğalgazlı evde oturuyorum nasıl olacak ki öyle
önce (42 puan) tarafından
Zaten para vermiyolar hatta bizde başvuru yapmadık otomatikmen faydalanıyorz
önce (919 puan) tarafından
E devlette gör sosyal yardım başvurusuna tıkla bilgileri doldur. İnternet su doğalgaz elektrik abone numarası isteyecek doldur en sknda ısınma desteği hangisini almak istersiniz diye sorunca doğalgaz işaretle başvuruyu tamamla.

Eger E devlette olmuyorsa Google den bulunduğun il ilçedeki sosyal yardımlaşmayi ara durumu anlat. Yada imkanım varsa direk sosyal yarfimlasmasdan git başvuru yap. Başvurular bitmeden hallet.
Çok teşekkür ederim öyle yapayım en iyisi
önce (919 puan) tarafından
Rica ederim ama elini çabuk tutup yap başvurular bitebilir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 62 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
22 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Birerkekannesiii (45 puan) tarafından soruldu
0 oy