+2 oy
105 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (361 puan) tarafından
Hanımlar 27 aylık oğlum yazdan dört beş aydır bezlenmiyor. Kendi söylediği için tuvalet eğitimi vermiştim. Şimdi bir iki haftadır altına kaçırıyor. Söylemiyor veya yapınca söylüyor. Neden acaba? Dört ay içinde ara ara yapıyor böyle

5 Cevaplar

0 oy
(311 puan) tarafından
Havalar soğuk , üşüyor olabilir. Enfeksiyon bile olabilir. Benimki 7 yaşında bazen o bile kaçırıyor. Her zaman değil ama soğukta tutmakta zorlandığini fark ediyorum. 
(361 puan) tarafından
Ya kaçırma değil de çocuk tuvalete yapmak istemiyor gidiyor oraya buraya yapıyor. Böyle değildi
-Reklam-
0 oy
(361 puan) tarafından
Cevap verecek olan yok mu
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Belki üşütmüştür ya da kardeşi var mı kıskançlık yapıyor da olabilir enfeksiyon da olur
(361 puan) tarafından
Kardeşi yok. Enfeksiyon mu bilmiyorum ama tuvalete yapmak istememe var
(4,167 puan) tarafından
Belki nazar değmistir aynısını yaşamıştım hemde yazın annem kaç gün okudu öyle kendine gelmişti kızım
0 oy
(47 puan) tarafından
Bence havalarin sogumasindan oluyo benimde oglum yazin birakmisti hatta gecede yapmiyodu ara ara yapiyordu ama 2 aydir cocuk tutamiyo gunduzde yapiyo altina ara sira ozellikle havalarin cok soguk oldugu zamanlarda tutamiyo ha birde bemim oglum cok su icer ondada olabilir 
(361 puan) tarafından
Az önce kakası geldi çocuk tuvalete gitmiyor. Gitti odada altına yaptı. Bununki kaçırmak da değil.
(47 puan) tarafından
Acaba tuvaletten mi korkuyo
0 oy
(13,773 puan) tarafından
Az mı yapıyor hepsini mi canım. Bi ara kızım da öyleydi keşfediyor sanırım elini arasına koyup duraksayip azıcık yapardı hepsini yapmazdı bi zaman sonra unuttu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Muge (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sorgu sual (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 25 göst.
0 oy
11 cevap 175 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde UmAYElcin (195 puan) tarafından soruldu