0 oy
272 göst.
önce Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından
Kızlar selam. Merak ettiğim bişey var. Yaşadığınız yerde neyin eksikliğini yaşıyorsunuz. Hem yeni bi iş fikri olur. Mesela benim yaşadığım yerde hep mahalle kuaförü var güzel bir yer yok. Sizde ne eksik var

20 Cevaplar

0 oy
önce (3,044 puan) tarafından
Benim yasadigim yerin her seyi eksik . Bana uymuyo hiç bir şeyi 
-Reklam-
0 oy
önce (1,081 puan) tarafından
Her şeyi eksik canım. Hiçbir şey yok gibi bir şey. Konum Diyarbakır
önce (463 puan) tarafından
Değilim civardan bir yerden işte. Sizinki beğenmemezlik. Begenmek zorunda değilsiniz tabi de yermeniz hoş olmamış çünkü söylediğiniz gıbı değil Diyarbakır. İzmirle kıyaslamışsınız siz tatil yöresinden gelmişsiniz canım bu bölgenın en çok imkana sahip şehirlerinden bırıdir Diyarbakır
önce (659 puan) tarafından
Diğer doğu illerini görseniz Diyarbakır için öyle demezsiniz bence her olanak var :) ben agrılıyım istanbuldan geldim buraya gayet gelişmiş bi şehir bence. Hoş ben ilcedeyım en ücra yerdeyim ama merkez için ilk defa böyle bi yorum gördüm şaşırdım
İzmir den geldiğim için böyle düşünüyorum ben.
İzmirin de köy gibi yerleri var aklınız İzmir’de kalmış o yüzden alısamadınız bence :)
Haklısınız
0 oy
önce (956 puan) tarafından
Hiç birşeyin bim şok a101 yakın okul 2 bina asagimda mobilyacı karşımda yan tarafta büyük bir market var karşımda fırın elhamdülillah altımızda beyaz eşya servisi var yan dükkanda duvar kaplama var da var çarşıda 4 dakika yürüme mesafesinde 
0 oy
önce (3,441 puan) tarafından
İhtiyaç olarak bir eksiklik aklıma gelmedi Kitap kafe olsa güzel olurdu. 
0 oy
önce (2,522 puan) tarafından
Metropolde yaşıyorum, Ankara Çankaya. Eksiği olmayan bir mahalledeyiz çok şükür. Tek şikayetim milletvekillerinin veya bazı siyasilerin sevgililerine komşu olmak...
önce (651 puan) tarafından
Silivride yanlız bırakmayız seni artık hepimiz suç ortağıyuz krhjöj
önce (2,524 puan) tarafından
Ahahha kim sordu önce ben giderim:))
önce (729 puan) tarafından
Indigo yorumu silmeye gidiyor dkdkkdkdkdk
önce (2,522 puan) tarafından
Hahahaha asla :D Kimseyi ifşa etmedim herkes de kimin nasıl hayat yaşadığını biliyor :)
önce (2,524 puan) tarafından
Herkesin hayatına kimse karışamaz deyip olaydan sıyrılıyorum :)))
0 oy
önce (107 puan) tarafından
Sosyal ortam sıfır 

Kreş tarzı bir yer var sadece 

Çocuklar için hiçbir etkinlik alanı yok 
0 oy
önce (12,979 puan) tarafından
sakinlik. büyükşehir boğuyor bazen insanı. tamam adana bi İstanbul, ankara değil ama kalabalıklığı artık çığırından çıktı yani

bebek yüzme kursu yok ama çok araştırmıştım 
0 oy
önce (298 puan) tarafından
Herşey var ama ben sevmiyorum.Dağ başında bir evim olsun isterdimmm.Arada sıkıldıkça inerdim şehre.
Dağ başında da insan sıkılıyor dışarı çıkıyorsun insan yok sıfır aktivite il merkezine bi saat uzaklık bi iş olsa o kadar yol git çocukları çıkaracak bi alan yok komşu yok vs vs sakinlik ve doğa seven ben bile bunaldım arkadaşımın kalmaması da etkili tabi eskiden vardı
0 oy
önce (17,308 puan) tarafından
Köyde olduğum için ilçeye ulaşım, doktor, okul, okula ulaşım, market, pazar eksik malesef. İlçede de her yerde olduğu gibi sağlık hizmeti kötü malesef. 
0 oy
önce (1,775 puan) tarafından
Kitap kafe gibi biraz daha manevi atmosferi olan bir yer yok 
0 oy
önce (4,457 puan) tarafından
Tam olan bir şeyi yok ki eksiğini söyleyim :D
0 oy
önce (2,232 puan) tarafından
Valla doğalgaz bile yok klima kullanıyoruz. Burda çoğu kişi soba kullanıyor bizim apartmanda kimse kalorifer yakmıyor diye bizde yakamıyoruz. İnşallah bir an önce gelir sorsan ilçede oturuyoruz 
0 oy
önce (40 puan) tarafından
Ayy burada herşey eksik. Adam akıllı kuaför yok, kafe pastane falan asla yok, getir Yemeksepeti gibi uygulamalar buraya hizmet vermiyor, güzellik merkezi falan da yok semtimde... Yer Şanlıurfa 
0 oy
önce (358 puan) tarafından
Kocaeli de yol eksik kaldırım taşı eksik okul eksik durak eksik hiç memnun değilim birde çalışınca oluyor diyor belediye 
Yenianne sen neredesin ne düşünüyorsun burası için
önce (33 puan) tarafından
Derince 60 evler tarafında dusunuy6
Anlamadım ko ne düşünüyorsun yani fikrin ne yakın bana orası buralar için ne yapılır belediye çalışıyor sözde ilk önce okul sorununu çözsün belediye okul bize çok uzak mesela sonra yollar deli deşik bebek arabası ile gitmek neredeyse imkansiz o taraf körfez e göre biraz daha derli toplu derince
Benim için mi yazdınız derince 60 evler tarafı mı güzel
Körfez'e göre bir tık daha iyi
0 oy
önce (997 puan) tarafından

Burada alışveriş mağazası yok giyim mağazası yok :D kuaför desen bir iki tek tük öyle sosyalleşme alanında bir şeyler yok Bayburt r

0 oy
önce (729 puan) tarafından
Benim yaşadığım yerde indanlık eksik herkesi kastetmiyorum ama genel olarak şehrimin insanı çok yobaz woguk ne bilim degişikler
0 oy
önce (13,679 puan) tarafından
Giyim kesinlikle. Butik var hep onlar çok pahalı burda millet ispartaya avm ye gidiyor çünkü bizim avm yok olmayınca da seçenek yok.
0 oy
önce (18,033 puan) tarafından
Herseyi eksik canm ya ama en çokta park yok çocuğu eğlendirecek yer yok
0 oy
Yaşadığım yerde sadece zincir marketler ziraat ve ptt var eksikleri sen düşün…
0 oy
önce (66 puan) tarafından

Çevremizde balıkçı ve simitçi yok mesela olsun istwrdim :) . Bim 101 şok migros avm pazar eczane okul herşeye yakın . 10 adım at okuldayım resmen :)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 601 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde GizemGY (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 170 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 138 göst.
6 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 236 göst.