0 oy
47 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (335 puan) tarafından
Kızlar 1 buçuk aylık bebegım var dünden beri ıkınıyor kaka yapamıyor ağlıyor ne yapmam lazım kızlar ya 

7 Cevaplar

+1 oy
(19,861 puan) tarafından
Sadece anne sütü alıyorsa 10 Güne kadar normal. Canını sıkma. Kendiliğinden düzeliyor. Ama çocuğa sancı oluyor. Bol bol karnına masaj yap. Oğlumun rekoru 9 gün. 5.5 aylıkken kendiliginden normale döndü 
(13,062 puan) tarafından
benim yeğenim ayda 2 kere yapıyordu ahsgagafa:))
(19,861 puan) tarafından
Oyyyy onunki daha feci.
(13,062 puan) tarafından
öyle düzen oluşturmuş çocuk büyüyünce de prensesler kaka yapmaz deyip tutuyordu :p
(19,861 puan) tarafından
Ay Allah'ım☺️. Allah'a şükür bizimki geçti 5 5 aylıkken. Sizinki de düzelir inşallah
-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
Zeytinyağı ben icirmistim doğum yapar yapmaz bebeğim hastanede kabız olmuştu eve gelince hem göğsüme sürüyordum ilk ondan sonra emziriyordum hemde günde bir çay kaşığı olacak şekilde verdim anında ise yaramıştı 
0 oy
(359 puan) tarafından
Probiyotik damla kullanmanı tavsiye ederim bağırsak düzenleyici hemde gazı olmaz rahat edersin hem sen hem bebek 
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Vallahi canım eskilere bakıp sakın sabun vs sokmaya kalma posundan da
0 oy
(156 puan) tarafından
Eczaneden yeşil kutulu libelax al zaten 45 TL hemen uygula anında
0 oy
(13,062 puan) tarafından
bebekler 10 güne kadar kaka yapmayabilir. kolay kolay kabız olmazlar. kakadan değil gazdan rahatsız oluyor bebekler. zaten tam gaz sancılarının olduğu dönem
0 oy
(1,692 puan) tarafından
1 çay kaşığı kadar zeytinyağı verebilirsin, mama alıyorsa mamasina kat. Anne sütü alıyorsa da 10 güne kadar yapmaması normal karşılanıyor. Yine de probiyotik kullanırsan bağırsak hareketleri düzene girer gazını da kolay çıkarır. Ben provim kids markasını kullanmıştım o dönem, günde tek sefer 5 damla şeklinde.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 51 göst.
0 oy
13 cevap 282 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.
21 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,905 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler