0 oy
109 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,984 puan) tarafından
Kızlar eşim kaynakçi Avusturya gönderecekler iş yeri oda gideyim mi dedi ben git dedim bir seneliğe borcumuz var 11 bin kiramiz hergun banka aryor bazen burda iş olmuyor yağmur yağıyor şuan evde mesela çok ozleyecez ama yapacak bişey yok yeni doğum yaptım ailem yanımda hepsi tek de öyle çok kalmam toparlanalim maksat kızım bu yaz anaokula başlayacak bisiru masraf dyor oraya gtsem ayda 150 bin falan öyle bişey szce sizde nasıl gdyor 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (90 puan) tarafından
150 degldir canım baya uydurmuş kim uydrduysa eşimin arkadaşları bile gidenler var usta olmalarına rağmen o kadar almadılar kaynakçı diyorsun bide eşimin arkadasi 30 alıyordu geçen sene gttiginde 150 imknsz 
önce (5,984 puan) tarafından
Cnm Türkiye'den şirket gönderyir yaa onlar parayı veriyor bide Türkiye de 2 dolar
-Reklam-
0 oy
önce (131,784 puan) tarafından
ne 150 bini yaa o sallayan iyi sallamos burda uni mezunu polisler bile max 4500 aliyo duz isci o kadar almasi imkansiz bacim
2bin dolar 150 bin tl mi yapiyo bacim neyse sen ikna olmussun ben ne desem bos
Hayır sen beni anlamadın cnm interneten bak istersen 2 bin dolar 70 bin oluyor yurt dışında 4 bin net burdaki şirket gönderdiği için onlar vercek ha meslek üzeri gdyor
önce (4,008 puan) tarafından
Babam da Ankara'dan şirketle gidiyor, 2 bin dolar da 68 bin yapar. Burada da 60 bin alır uzun çalışsa yazmışsınız, 8 bin fazla para için hasretlik çektiğine değmez
Evet 2 dolar 68 bin yapar 4 dolar 140 bin yapar ayda okdr alckmis net cnm öyle dyor şirket gönderyir
peki hic dusundunmu o ülkede hicmi o isi o paraya yapacak insan yok yani amac ne neden durduk yere o kadar para versinler senin mantigina yatiyomu bak mesudenin dedigi dogru tas catlasa ek isle alacagi para 2bin kusurdur 3bin olmasinin imkani yok sen 4,5 bijden bahsediyosun neyse daha fazla uzatmiycam sen ikna olmussun beni ikna etme☺️
0 oy
önce (4,515 puan) tarafından
Avusturyadayım ve ayda 4000-4500 maaş çok yüksek bir rakam. Kolay kolay o maaşı vereceklerini kesinlikle düşünmüyorum. Ama elbetteki kur farkından dolayı kazanacağı 2000 ek işlerle 2500 bile olsa Türkiyede kazanacağından daha iyi olur diye düşünüyorum bu kadar sıkıntılı durumdaysanız. Yalnız kalacak yeri vs şirket ayarlıyor mu? Bunları konuşun, çünkü eğer bir ev de tutması gerekirse ne kadar birikim yapabilir bilmiyorum. 
Ay pardon Almanca :):) hayrlisi olsun vala en güzeli yapmişsiniz calisyormusunuz senle eşin ne iş yapıyorsunuz bizde İstanbul Pendik ten taşındık Tekirdağa burdan gelin gtmistim İstanbula buraya taşındık çnkü sakinn İstanbul çok kalabalık çok pahalı kiralar falan valaha hiç hayır yok eşim dedi eyer vatadaslik falan verirseler senide kızlarida alıp gtcem Avusturya ya
Eşimde ben de çalışıyoruz, eşimin kendi iş yeri var yeme içme sektörü. Ben de bir firmada mimar olarak çalışıyorum  hala geldiğimden beri. Vatandaşlık eşin 7 yıldan önce ve en az B1 dil sertifikası olmadan başvuru dahi yapamaz. Bir çok şartı bar vatandaşlığın. Öyle kolay olmuyor vatandaşlık işi. Oturum verecekler, eşin zamanla ev vs tutup gelirini bu şekilde korursa illa başka şartlarda vardır bilmiyorum sizi de almak için başvuru yapabilir. Ama bu süreçler 2-3 ay falan olmuyor bilgin olsun. Avusturya avrupa ülkeleri arasında en zor vize, vatandaşlık veren ülke
Valla mi doğrudur bı abimde kanada da oda vatandaş lik alana kadar süründu resmn hep mahkeme fln eşim iyi para kazansaydi biraz toparlnsydik ev faln almayı istyorum kira Zor bide çocuk okulu masrafı çok zor valaha
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Sözleşmeye dikkat etmeyi unutmayın.
İnşallah çok teşekkür ederim konuşmuş lar.bakalim.yan İtalya yada Avusturya artık nasip tede varsa

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 318 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 168 göst.
9 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aglayananne (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Can sağlığı ❤️ (76 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 304 göst.

408,988 soru

12,292,421 cevap

38,247 kullanıcı

Kategoriler

...