+1 oy
73 göst.
önce Diğer kategorisinde (690 puan) tarafından
Brn ilk kez yapytırcam ama korkuyorum yaptırabilir öiuim diye

6 Cevaplar

0 oy
önce (12,651 puan) tarafından
Ne kadarlık bebeğin
önce (690 puan) tarafından
Yeni 3 ay oldu ama hep birileri vardı yanımda şimdi kimse yok
önce (12,651 puan) tarafından
Yaparsın kız büyümğş artık. Küvet ve filen varsa tamam çok kolay
-Reklam-
0 oy
önce (12,869 puan) tarafından
yaparsın hiç korkma, kimse anne karnında öğrenmiyor
0 oy
önce (82 puan) tarafından
Yeni doğan itibariyle kendim yıkadım ilk ikide eşimin desteği ile banyosunu yaptırdım

Küçücük oluyolar zaten kolumun üstüne yüz üstü yatırıp yaptırıyordum

Sonrasında file ile rahatça yıkamak mümkün
0 oy
önce (1,893 puan) tarafından
Eşimle yapıyorduk ama gündüzleri çoğunlukla ben yaptım. Herseyi hazilar en son suyunu da hazırlar. Salonda yıkardım zaten bebek yıkaması 5dk öyle korkulacak bisey yok baş kısmına çıkardığım kıyafetini koyardım güzelce yıkayıp en son kafasını yıkar havluya sarar alırdım. Daha 1 aylık bile değildi üstelik.
0 oy
önce (1,716 puan) tarafından
Bak ne yap biliyor musun hem anneyle bebek arasındaki bağ güçleniyor, hem de bebek hiç üşümüyor. Oğluma küveti resmen boşa almışım. 

Duşa giriyorsun. Suyu kısık bir şekilde kendi kol içini yakmayacak şekilde ayarliyorsun. Tabüre vs kyamayacaj bir şeye oturuyorsun. Bacağına muslin bir bez seriyorsun ki bebek kaymasin. Yavaş yavaş çocuğu yikiyorsun. O kadar rahat ki anlatamam sana. 

Ben yenidoğan döneminden beri böyle yıkıyorum. Oğlum 14 aylık olacak hala aynı beraber yıkanıyoruz. Hem kendimi de yıkıyorum. Aşırı rahat yani. 
önce (1,716 puan) tarafından
Hem yenidoğan için sıcak su ile duşta gaz masajı yapardım vücut şampuanıyla beraber.
0 oy
önce (13,629 puan) tarafından
Senin hesap bende korktum yaptırmaya ilk 3 ay hep biri olurdu yanımda en son bi atlet bi kilotla banyoya girdim aldım kucağıma çok güzel banyo yaptık beraber sırtına suyu verirdim üşüme de olmazdı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 115 göst.
0 oy
5 cevap 162 göst.
0 oy
3 cevap 96 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde &S!DeLyA-Huzurum& (5,330 puan) tarafından soruldu

409,067 soru

12,294,922 cevap

38,302 kullanıcı

Kategoriler

...