kizlar burda bir arkadas sormus az once ona cevap verdim ama aklima geldi post olarak da paylasmak istedim.ben sezeryan dogum yaptim 83 kg dogumdan sonra 75 e düstum.ve kilo vermem durdu aslinda cok da yemiyorum ama emzirdigim icinde tamamen diyete giremiyorum cunku sutum azaliyor.internette funbody cayini hamileligimden beri arastiriyodum zaten 2.aydan itibaren kullanabiliyosunuz emziren anneler saglik bakanligi onayli bi cesaret aldim.belim 88 cm di 83 oldu suan.15 gun oldu kullanmaya baslayali duzenli kullanacaktim ama aralarda 5 gun kullamamadigim zaman oldu yani 10 gundur kullaniyorum 2 kilo vermisim.cayin 45 gunluk kullanma suresi var yani daha 35 gunum var insallah 6 7 kilo daha gider :)) bu arada cok susattigi soyleniyor ama ben zaten emzirirken istemsiz cok su ictigim icin onu hissetmedim yanliz cok guzel bagirsak calistiriyor gunde 2 kere afedersiniz buyuk tuvalete cikiyorum(kabizlik yasadigim icin benim icin guzel bi sonuc) biraz uzun oldu belki faydalanmak istersiniz diye paylasiyim dedim malum emzirirken kilo vermek bence cok zor:))