+1 oy
109 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (364 puan) tarafından
Kızlar ıkı gundur telefonumda birden araya reklam gırıyor. Ikı uc dk da bir. Gecen gün inat tv box yükledik ondan sandım sildim yok yine oyle. Artık telefonu kırıcam neredeyse.  Virüs arama yaptım yok temiz diyor cihaz. Pekı neden dk bası her şeyin arasına reklam giriyor. İnstagram a giriyor cıkıyo watsapta, galeride,SMS,yanı her seyde konuşurken bile ya of cıldırıcaam. Sımdı bu kadar yazarken bıle 3 , 4 defa cıktı. 

7 Cevaplar

+1 oy
(838 puan) tarafından
Telefonundan son sekmelere bakıyorsun ya yani altta kareli olan var sekmeler gelince o reklamın üzerine uzun bas sayfaya girecek alttarafta kaldır var ona basınca gidiyor benim öyle oldu fabrika ayarlarını bilegeri yükledim gitmemişti bos yere bir sürü fotoğraflRim gitti eğer anlatamadiysam YouTube den izle 
-Reklam-
0 oy
(5,122 puan) tarafından
Maalesef telefonu sifirlamadan düzelmez canım virüs o her saniye reklam gelir
(838 puan) tarafından
Gerek yok o yüklediği uygulamadan oluyor hem silince bile terkar ediyor birebir yaşadım nasıl olduğunu yazdim
0 oy
(17,430 puan) tarafından
Virüs girmiş. Sıfırlamak lazım maalesef 
0 oy
(265 puan) tarafından
Başıma 2 kere geldi formatladim virüs var telefonunda devamlı çıkar fabrika ayarlarından sıfırlaman lazm
0 oy
(51,926 puan) tarafından
virus girmis formatla
0 oy
(4,185 puan) tarafından
Aynı durumu yaşadım. Maalesef fabrika ayarlarına geri döndürmekte çareyi buldum başka olmuyor virüste yok diyor ama ama var aslında her bastığım yerde reklam çıkıyordu 
0 oy
(53 puan) tarafından
Suan benimde oyle oglum ne yaptiysa reklam cikiyo deli ediyo beni :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 25 göst.
+2 oy
3 cevap 72 göst.
+1 oy
4 cevap 196 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 754 göst.
13 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Öykü'mün öykü sü (364 puan) tarafından soruldu

411,461 soru

12,385,855 cevap

43,520 kullanıcı

Kategoriler

...