+2 oy
149 göst.
önce Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından
Anneler neden onermiyor sağlık  ocağın verdiği kan damlasiji

10 Cevaplar

+1 oy
önce (60 puan) tarafından
İçinde paraben var diye .. ama eser miktarda var bence o çok önemli değil de ... kabiz yapiyor ben o sebeple biraktim
önce (325 puan) tarafından
Paraben zararlimi öyleyse devlet neden bunu veriyor
önce (12,688 puan) tarafından
E devletin nesi doğru ki :D
-Reklam-
+1 oy
önce (1,490 puan) tarafından
O ilaç yüzünden aylardır çocuğum kabiz oldu ne uyku ne huzur bırakmıştı bizde başka damlaya geçtik kurtulduk ondan ve etkilerinden
Şimdi ne kullaniyorsunz
önce (1,490 puan) tarafından
Kırmızı kaplı bı özel olarak alınan kan damlası dan ismini yazamadim
+1 oy
önce (901 puan) tarafından
İçerisinde paraben boyar madde var. Kanda kaka yapıyor kıyafetten çıkmıyor. Kabızlık zaten malesef ki. Ayrıca demir Ayrıca +3 değerlik olduğu için emilimi düşük. Dişlerde de boyama yapıyor malesef
Neden onu veriyorlar o zmn bende birakayim kullanmayı
önce (901 puan) tarafından
Çünkü Avrupa birliğinden finanse ediliyor. Paraben eser miktar olduğu için zararı olmaz diye dusunuluyor çünkü küf ve mantarı engelliyor. Oysaki deri kanseri egzema alerjik reaksiyonlarin bir numaralı sebebi
+1 oy
önce (12,958 puan) tarafından
bi eczacı tanıdığım veriyor. içindeki paraben yüksek değil diyerek. düşün elinin altında tonla demir ilacı varken 

ben kabız yapar diye vermedim
+1 oy
önce (484 puan) tarafından
Ben kullanıyorum ara sira probiyotik veriyorum kabizlik yaşamadik doktorumuzda önerdi bi sıkıntı yaşamadim çok şükür. 
+1 oy
önce (3,402 puan) tarafından
Kabız yapıyor bebeğin dişleri kırmızı leke oluyor paraben var içinde 
+1 oy
önce (1,522 puan) tarafından
Ben içinde paraben olduğu için kullanmak istemedim ama yine de internetten adını aratayım hiç şikayet yoksa kullanırım dedim bakmaz olsaydım iyiydi bir sürü çocukta alerjik reaksiyon göstermiş hepsinin yüzü elleri yara bere olmuş doktorunuza gittim ilacı söyledim kullanmadım korktum dedim bana kidsfer önerdi kızım çok severek kullandı 
+1 oy
Teşekkür ederim yorumlar için daha vermicem bende  
+1 oy
önce (3,259 puan) tarafından
Devlette gittiğimiz iyi bir çocuk doktoru onu verme ocean ver dedi. Etkisi az ama yüksek damla ver demişti ne kadardı hatırlamıyorum. Baktı o yükseltmemiş istediği kadar ferrum damla vermişti. 6 kutu falan kullandı sonra bıraktık. 9 aylık kontrolü bu bahsettiğim 

Şimdi 2.5 yaşında kanı yine düşük. O dr yok diye başka iyi denilen birisine gittik. O da ferrozinc verdi. Bu doktor küçükken yine ferrozinc vermişti ama içemedi o zaman şimdi zorda olsa içiyo şükür. Tadı tuhaf diğerlerine göre. Böyle işte.. 
İlk değerlerine kac aylik bakildi
önce (3,259 puan) tarafından
9 aylık kan tahlili varmış onu yaptıklarında gördü
0 oy
önce (73 puan) tarafından
Sancı yapıyor bu hamileliğimde doktorum bana yazmıştı iki gün karın ağrısından mide bulantısından kafamı kaldıramıyorum kardeşimin bebeğine de vermişti sağlık ocağı çocuk baya kötüydü sancı yapıyordu 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 27 göst.
0 oy
14 cevap 282 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 450 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 47 göst.

409,540 soru