+1 oy
509 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından
Arsa satmis babam dedi sabah sanada vericem esime soylesem mi sonradan duysa. Babam verrse Kabul ediyimmi

18 Cevaplar

+3 oy
(931 puan) tarafından

Bence para verine altın bıleklık yada bilezik alsın eşinin yanında kıxım böyle böyle arsa sattım sana düşen payına da benden hatıra olarak bunu aldım desin hemi yalan söylememiş olursun hemı altın sahibi olursun :)

-Reklam-
0 oy
(17,351 puan) tarafından
Ben eşime söylerim ama parasını da alır direk altına çeviririm. Eşime vermem yani. 
tarafından
Kiz ne vercek sanki 2 veya 3 bintl
(17,351 puan) tarafından
Azmış. Hiç vermesin o zaman kız. Ben dedim belki 20 30 falan verecek.
tarafından
5 kardesiz bilemem
(17,351 puan) tarafından
Arsa kaç metrekare ki. Ucuz değil ki arsalar. Metrekarelerin fiyatı 2000 zaten.
(11 puan) tarafından
Kendine bir gram alırsın eşinde 2 bin lirayı senden almaz zaten
(138 puan) tarafından
Ya O kadarsa 2-3 bin ise onu bunu saklamana gerek yok bence almaz Zaten senden o parayı. Şahsen ben ne kadar verse bile ailem, eşimden saklamam söylerim yani. Olur da fazla bir Para verirlerse yine eşine söyle altın yaparsın direkt
(17,351 puan) tarafından
2 3 bin olsa bile artık altın gelmez. Gram olmuş 3070 mi ne. Ki bence babası arsanın parasını olduğu gibi çocuklarına pay ederse 2 3 vereceğini sanmıyorum..
0 oy
(143 puan) tarafından
Yani kocanın bilmesine gerek yok ya soncda baban sana veriyor parasını eğer kocan paranı alır bseyler yaparız deyip cektirirse deme ama parama dokunmaz dersen söyle 
tarafından
Der altin yap
(143 puan) tarafından
Ee tamam senin yararına o zaman  altın yaparsın sende ne guzel
0 oy
(1,166 puan) tarafından
Eşinden neden saklamak istiyorsun o kısmı anlatsan fikrimizi söyleriz 
tarafından
Kiz sanki 2 veya 3 bin tl verir
0 oy
(32 puan) tarafından
Bence böyle bir şeyi eşinizden saklamanız ileride aranızda güven problemi oluşturabilir. Eşinizde size aynı şekilde gelebilir.
0 oy
(5,208 puan) tarafından
Şimdi o eşine bağlı,kocan nasıl biri,elinden alır mı parani,yada karışmaz mi ona göre 
tarafından
Almaz kendi psarssini harcasin
(5,208 puan) tarafından
Bence gerek yok söyleme,al paranı direk altına çevir,at kenara, kocalar herşeyi bilmek zorunda değil
tarafından
Aynen oyle
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Saklanmaz gülüm olmaz.esin yarın bir gün elbet duyacak bu aranızdaki güven duygusunu bitirir.
(11 puan) tarafından
Aynen altın yapsın babam almıs desin yeter
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Annem hep derki koca kısmını öyle herşey söylenmez, azıcık kenarda üç, beş kuruşunuz olsun...
tarafından
Valla hakli
0 oy
(18,185 puan) tarafından
Ben söylesem bile harcatmam ona kendi kazancımdan veriyorum ama ailemden gelen şeyi ona vermem sanırım 
0 oy
(51,593 puan) tarafından
ben soyler sonra da altin yapardim 
tarafından
Altın napcam
0 oy
(1,132 puan) tarafından
Arsa o kadar ucuzmu ki 2 3 bin size geliyor .ayrıca babanın sattığı arsa babana da miras kalan bir arsa ise çocuklarına parayı paylaştirmak zorunda tamamını  öyle 3 5 vereyim geçeyim olmuyor sonuçta size de miras yoluyla intikal edecek bir arsayı satmış oluyor .ama kendi kazanıp aldıysa istediği kadar verir çocuklarına .

Eşine söylemek konusundada kesinlikle soylemelisin eşin bir yerden duyar arsa satıldığını ailen sana niye vermedi diye ailene cephe alır şahsen benim eşimin ailesi hakkını vermese ben görüşmem .bizde hak çok önemlidir .babam ne sattiysa 5 kardeşe eşit paylastirdi şimdiye kadar .vermese ben baba diye tanımam zaten 
(235 puan) tarafından
Yazmıyım dedım ama dayanamadım cok dogru Bı yorum....kız sende sacmalama daire alamaz hak bu paylaşılması lazım olurmu oyle sey hıc alma 2 bınıde ozmn
(1,132 puan) tarafından
Daire alacak kadar para gelecekse ve sana sadece 2 bin vereceklerse bırak gitsin o aileyi .daire kime alinacakmis kesin erkek kardeşine alınacaktır .ben böyle birşeyi kabul etmezdim
(235 puan) tarafından
Erkek kardesıne almasalar dahı o parayı bölüştürmeleri lazım kndılerıne bıle alamazlar yanı
tarafından
Erkek kardeşim yok 5 kardesiz
(1,132 puan) tarafından
Anne babanın oturacak evi yoksa alacaklarda amenna ama yatırımlık alınacaksa kabul edilmez yani mecbur size verecekler
0 oy
(793 puan) tarafından
Ben olsam söylerim başıma geldi de annem Euro vermişti bana bozdur çocuklara bişey al diye ben eşime söyledim o nakit olarak bana vermişti Euro’yu da kenara attık 
0 oy
(2,167 puan) tarafından
Ben söylerim annem babam 5 lira verse onu da söylerim. Geçen gün annem kızıma harçlık 1500tl verdi hemen söyledim. Bilsin tabiki ama parayı vermem sen de verme.
0 oy
(13,127 puan) tarafından
eşler arasında böyle gizli saklı olmaz. söylerdim böyle bir şey olsa ve büyük ihtimal ya dolar ya da altın alırdım 
0 oy
(3,542 puan) tarafından
Hiçte söylemem babamın oğlu değil ya 

Bilmesin ne gerek var insanoglu ne olacağımız belli olmaz altin yapar kıyıya köşeye koyarim
0 oy
(72 puan) tarafından
Kültür sanat kategorisi başlık için yanlis olmuş zannediyorum
0 oy
(6,014 puan) tarafından
2 3 bin se kendine evinde bir eksik ihtiyaçcini al.niye öyle az verir
0 oy
(14,674 puan) tarafından

Senim postlarına inanmıyorum artık :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 391 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 366 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tahirbebek (482 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,028 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,328 göst.
2 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melikke1903 (486 puan) tarafından soruldu

410,042 soru

12,328,859 cevap

39,176 kullanıcı

Kategoriler

...