+1 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (202 puan) tarafından
Kzlar ne olur bakın bebeğim 2 aylık herşey iyiydi sab simpleks damla kullanana kadar gazincoktu diye aldık fakat uyku yaptı saniriim yan etki yaptı artık vermeyi bıraktım  sorun su ki bugün banyoda yaptrdim en son banyodan sonra emzirdim  uyudu sonra ne kadar yapsamda emmedi 2 saati geçti uyanmak istemiyordu memeyi ağzına alıp bıraktı hep öyle sonra uyandrdim yine emmedi tam 4 saat emmedi sonra bir kaç dakika tek emdi baktım olacak değil sagdim sütü kaşıkla verdim şimdi uyudu bide memeyi tutmaya calsti ama gazdan tutamiyordu kakasinida yaptı cisinide yaptı fakat beni neden ekmek istemiyor yada bu kadar geç saat nasıl emmiyor eşim evde değil sabh ilk iş doktora götürmek olucak eğer yine emmezse biri bana akıl versin

5 Cevaplar

0 oy
(202 puan) tarafından

En İyi Cevap
Cvp yazarsanız sevinirim
-Reklam-
0 oy
(781 puan) tarafından
Bebek rahatliyordur ondan uyuyodur sampsimplex uyku yapmaz canım gazdan emmiyodur melake
(202 puan) tarafından
İnşallah canm peki emmedigi durumda ne yapmam lazim
(781 puan) tarafından
Bol bol gaz masaji ağzına sütünü damlatman uykuluyken emzirmen gezerrek emzirme duşta emzirme
(202 puan) tarafından
Sağol canm
(781 puan) tarafından
Rica ederim canım
tarafından
canim 2 aylik bebek 2 3 saate bir emzirmeye gerek yok ki kirki ciktiktan sonra 5 6 saate kadar uyumasi eger hasta degilse saglikliysa sorun olmuyor damla ise yaramis uyumus iste minik panik yapma osman gonulal da boyle soyler
0 oy
(281 puan) tarafından
Sağlı sollu gogusunu zu değiştirerek tutturmaya çalışın kaşığı kullanmamaya çalışın osekilde alışırsa emmeyi istemez
(202 puan) tarafından
Vallah canm 4 saati geçip emmeyince endiselendim kaşıkla verdim ilk baslarsa sarilikti mama verdirdi doktor ozaman kaşıkla yada sringayla ver demistiler aklıma geldi
0 oy
(2,651 puan) tarafından
Benim oğlumda banyo yapınca çok uyur mesela buna çok dikkat ettim ve banyo yaptıktan hemen sonra uyur 2 3saat uyur emer tekrar uyur senin ki banyodan sonra rahatlamış ama gazdan dolayı emmek istemiyordur 
(202 puan) tarafından
Ama 4 saati geçince çok endişelendim şimdi alarm kurdum emecekmi diye merak ediyorum
0 oy
(10,128 puan) tarafından
Ayak topuğunu sık elini islat yüzüne sür doktor bana böyle demişti. Benimki de uyanmiyirdu emmiyirdu.bende çaresizlikten biberona sütümü koyup verdim ne yaptıysam uyanmiyirdu 
(202 puan) tarafından
Biliyorum bbenmki yüksek sarilikti her gün hastnedeydik neler neler yaşadık ama geçmişti damlanin içinde etkilerinde  yine sarılık yazıyor belkide yine sarılık oldu diye korkuyorum bugün damla vermedim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 45 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Eda1 (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 374 göst.
0 oy
17 cevap 308 göst.
28 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kmeltem86gmail.com (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 220 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,793 soru

12,361,509 cevap

41,591 kullanıcı

Kategoriler

...