+2 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,786 puan) tarafından
Kızlar yumurtlama günüm akıntım vardı sabahtan beri de kasıklarda rahim de ağrı normalde de olur ama bu sefer çok şiddetli bı ara sancı girdi lavaboya gittim kahverengi akıntım oldu hiç başıma gelmedi acaba normal mi bu başına gelen var mı ??

3 Cevaplar

+2 oy
(77 puan) tarafından
Ben de aynı sekilde pembe lekelenmeler yaşıyorum 2 gündür. Adetim biteli 8 gün oldu gecen ay da böyle olmuştu. Bir cok sebebi var ama ben yumurtlama oldugunu düşünmek istiyorum.
(4,786 puan) tarafından
Ben hiç yaşamadım adetim biteli 2 hafta oluyor dünden beri akıntım vardı kasik ağrım da oluyor yumurtlama gününde ama lekelenme olmadı hiç açık miyom ameliyatı oldum 6 ay önce ameliyat sonrası idrar yolu enfeksiyonu ve 1 ay kesintisiz kanama gecirdim korkuyorum artık doktora gitmeye bı sorun cikcak diye senin dediğin gibi yumurtlamadan dolayı olduğunu düşünmek istiyorum
(77 puan) tarafından
Enfeksiyondan kaynaklı da olabiliyormuş
(4,786 puan) tarafından
Ama enfeksiyon geceli 2 ay olacak testlerim temiz çıkmıştı . Off korkuyorum gerçekten artık :(
(77 puan) tarafından
O zaman inşallah yumurtlama kanamasıdır
(4,786 puan) tarafından
Ağrım geçmezse Perşembe falan giderim yada yarın baktım yarın da dolu doktorum orda da sıra vermiyorlar çok bekliyoruz
-Reklam-
+2 oy
(3,487 puan) tarafından
Benimde bubay aynisi oldu, umarim normaldir 
(4,786 puan) tarafından
Ben açık miyom ameliyatı oldum ondan bir sorun vardır diye korkuyorum normalde akıntı ve hafif bir ağrı oluyor kasığımda bel ve bacağımda ama bu sefer hem çok şiddetli bir ağrı hem de lekelenme geldi inşaallah devamı olmaz
+2 oy
(5,929 puan) tarafından
Evet canim bende de oluyo. Doktora da sormustum kahverengi veya pembe akinti olmasi normalmis.
(4,786 puan) tarafından
Hiç başıma gelmedi canım bide ben ameliyat geçirdim ondan da korktum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 155 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Arzu arzu (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,786 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.

Kategoriler