+12 oy
642 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,489 puan) tarafından

6 ay önce eşim makine ile kazımıştı. Kemoterapiler saçımı kaşımı kirpigimi dökmüştü. Elhamdülillah geride çıktı. Kaslarm oyle güzel çıktı ki son 1 ayda. Hafta içi kuaföre gitmeyi bile düşünüyorum. En son 7 ay önce gitmiştim:) saclarm da son 2 aydr flan çıkıyordu. Ama çok cansızdı. Bide önleri çıkmıyordu. 2 ay olacak Kemoterapiler biteli. Bugün bir kere daha kazdm saçlarımı.daha sağlıklı ve hızlı uzasn diye.. Rabbım bir daha kestirmek zorunda birakmasn inşallah.  

Saçlarınızdaki kaslarınızdaki kipriklerinizdeki tek Bi telin bile kıymetini bilin. İnsan tek bi tele bile şükür eder mi  ediyormus. Hepsi yerine geliyor çok şükür. Önemli Olan sağlık. İnanmaktan asla vazgeçmedim. İnanıyorum ki Rabbım bana kalıcı Bi şifa verecek. Şuan patoloji sonucu bekliyorm . Ona göre başka tedavi alacak miym o belirlenecek. Henüz bitti diyemiyorum ama zor olan kısımları bitirdm. Rabbım kimseyi sağlığı ile imtihan etmesn. Dua eder dua beklerm.  

26 Cevaplar

0 oy
(1,231 puan) tarafından
Canım Rabb'im şifa versin eminim öyle hissediyorum atakatacaksin moralini yüksek tut kötü hastayim düşüncesine kapılma gribim geçecek de rahat ol hiç düşünme hep pozitif ol ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin tekrarını yaşatmasın inşallah 
0 oy
(538 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabb'im yaşatmasın tekrar.
0 oy
(304 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin sana canım inşallah Bi daha saçlarını kesmek zorunda kalmazsın amin
0 oy
(4,247 puan) tarafından

Bu dediğin süreci yaşadık. Yaşamaya devam ediyoruz.  Annem göğüs kanseri.  Okurken kalbimden dualar dökülmeye başladı.  Rabbim sizi sevdiklerinize annemi de bize bağışlasın.  Bende inanıyorum çok zor bir yol ama sonu aydınlık olacak.  <3

0 oy
(729 puan) tarafından
Rabbim şafii ismiyle şifa göndersin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 153 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 268 göst.
12 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 741 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.
3 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu

410,938 soru

12,366,225 cevap

42,049 kullanıcı

Kategoriler

...