+1 oy
333 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,493 puan) tarafından
Allah gecinden versinde 

Size bisey olsa ölseniz, kocanizin evlenmesini istermisiniz 

Ben istemem

Kendisi için değilde çocuklarım için istemem sonuçta nasıl bi insan olacak, benim baktığım gibi bakıp sevebilecek mi 

İstemem sahsen

19 Cevaplar

+3 oy
önce (3,482 puan) tarafından

Sadece çocuğu düşünüyor insan nolcak diye. Yoksa hepsi evlenir erkekler yapamıyor kadınsız. Yani her anlamda bakamıyorlar kendilerine yetersizlik adamların doğalarında var. :D O yüzden Allah gecinden versin sağlıkla yavrumun başında durayım en azından kendini kurtarana kadar Amin:)

önce (3,266 puan) tarafından
Vakit verme bence, sağlıkla yaşayın yaşlanın..
önce (1,001 puan) tarafından
Erkeklerin doğasında kendine bakamama diye bisey yok..erkekler kadınsız yapamıyor diye bisey de yok..bunlar ne kadar sığ düşünceler.. kocası bi halta yaramayan kadınların kendini avutma cümleleri..
önce (3,482 puan) tarafından
Ahahaha benim kocam bi halta yaramayan bi adam değil neyse ki mis gibi bi adam bin şükür:D  ama söylemek istediğimi anlamayıp saldırmışsın sığ olan sensin bakış açın dar demek ki iyi günler.  :D
-Reklam-
+3 oy
önce (487 puan) tarafından
Ben anne olduğumdan beri hiç ölmek istemiyorum. Anneler ölümsüz olsa keşke 
+2 oy
önce (6,097 puan) tarafından

kocamin evlenmesini istemem. ama kendim kocam olse evlenirim:)) hahah

önce (1,777 puan) tarafından
Helal olsun size çok dobrasınız:)
yani yanlizlik allaha mahsus . insan iki cay icip birlikde dizi izleyecegi birini arar illaki:)
önce (1,777 puan) tarafından
Ya var ya bende aynı kafadayım. İlerde balkonda oturup kahve içerken sohbet edeceğimiz tonton bir kocam olsun hayal ederim yoksa neye lazım demi
yani yasliysam oyle . genc dul kalmissam e kuruyup da gitmim yinede lazim koca :) yasliysak aynn ev arkadasi olmalik hayat arkadasi olmalik
+1 oy
önce (233 puan) tarafından

Tek derdim çocuklar olur nasıl bir gelecek ve insanda buyuyecekleri o yüzden hiç ölmek istemem ayyy düşüncesi bile berbat cocuklarimm:)Allah hiç bir çocuğu anasız bırakmasın 

+1 oy
önce (19,829 puan) tarafından
Kendisi için de çocuklar için de evlenmesini istemem. Evlenmesin ne işi var benden sonra. Ama söyledim kendisine de evlenirsen ve çocuklarıma kötü davranan biri olursa hakkım helal değil dedim.
+1 oy
önce (227 puan) tarafından
Çocuğum açısından evlenmesini tabi istemem. Ama kocam tarafından da bakarsam o da evlenmez zaten hem usenir bı daha bu tarz islere girismez :D hem de çocuk sahibi zaten öyle bir derdi de yok en azından bundan sonra artık özgür takilayim der belki :D 
önce (761 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum:D
+1 oy
önce (3,266 puan) tarafından

He he kendin için değil. Hee hee inandık :woot::D

önce (3,493 puan) tarafından
Neye kiz

Valla herif umrumda değil naparsa yapsin
Benim agzimdan burnumdan geliyor zaten

Ayrıca ölünce evlenme demek çok gunahmis
Sadece cocuklarimin üvey anneyle buyumesini istemem
Ayrıca evlenmez ama isteklerini ihtiyacini karsilayacak birini bulur eminim
+1 oy
önce (660 puan) tarafından
Ben yaşarken evlenmesinde öldükten sonra ne yapıyorsa yapsın gajsjsjdg

Şaka bir yana diyelim ben bu yılda ölsem oda bi 5 sene sonra evlensin çünkü o zamana kadar oğlum 20 kızım 18 diğer oğlum 15 yaşında olur gerçi bebeğim 8 yaşında olur ama olsun ablası bakar ona Ayy gece gece fena oldum Allah korusun blz anneleri 
+1 oy
önce (2,080 puan) tarafından

Şimdi hayattayım ondan mı bilmem bidaha evlenmem demişti :D bende evlen yada evlenme çocuğu benim aileme vereceksin diye vasiyet etmiştim pohahaha

+1 oy
önce (595 puan) tarafından

Öldükten sonra da kocamı düşünecek halim yok naparsa yapsin:D

önce (1,365 puan) tarafından
Ahahahah çok iyi:D
+1 oy
önce (988 puan) tarafından
Ben ona hep diyorum ben öldükten 15 dakika sonra sende öl diye neden 15 dakika dediğinde acımı az da olsa yaşa sonra öl diyorum
+1 oy
önce (2,143 puan) tarafından
Sen iste veya isteme kesin evlenir eşime bir şey olsa Allah korusun ben de kesin evlenmem yada evlenirim diyemem. Zaman ne gösterir belli olmaz.
+1 oy
önce (3,379 puan) tarafından
Yemin etti evlenmem diye zaten ben de istemem :D
+1 oy
önce (18,160 puan) tarafından
Benim isteyip istememem önemli değil ki 35 yaşında adam ömrünün yarısını yalnız geçirecek değil sonuçta ama ilgili bir baba o yüzden kötü olacağını düşünmüyorum 
+1 oy
önce (3,422 puan) tarafından
Bende istemem dün konusu geçti eşim dedıkı Allah seni benden önce almasın sen gidersen benim işim zor ben naparım Allah seni başımımdan eksik etmesin dağılırım ben dedi halbuki çok metanetli dir ben ise tam tersi sulu göz herşeye ağlarım hep de derim evlenme sakın diye ahirette de eşin ben olmak isterim bide şaşar evlenirsen çocuklarıma teyzesi baksın üvey anne istemem evide çocukların üstüne yap okadar çalıştım çabaladım elin kadınına evimi vermem haram ederim derim
+1 oy
önce (51,545 puan) tarafından
kizimi yanina almayacaksa evlensin ayni evde uvey anneyle yasatmasin
+1 oy
önce (138 puan) tarafından
Ay hiç istemem evlenmesin bir başkasıyla :'(
+1 oy
önce (1,365 puan) tarafından
Biz konuştuk onu bize değer veren kıymetimizi bilecek biri olursa oda bende evleneceğiz rabbim göstermesin o günleri ama çocukla hayatta tek kalmak zor bir dayanağında olmayınca iyice zor

Eşime ben ısrar ettim o da bana ısrar etti 
+1 oy
önce (970 puan) tarafından
Kendisi içinde istemem çocuklar içinde istemem benim eşim ve sadece benim eşim kalmalı ben ondan bosanmiyorum ki sadece kısa bir ayrılık yaşıyorum ahirette bekliyor olacağım karşıma bir kadınla çıksın buda benim eşim demesini istemiyorum 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 214 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde zeynos1234 (3,493 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 230 göst.
+3 oy
52 cevap 694 göst.
12 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (7,878 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 720 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraay (753 puan) tarafından soruldu