+1 oy
184 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (817 puan) tarafından
Day2day önerdiler ama kullandiniz mı 

8 Cevaplar

+2 oy
(6,112 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

onun mgrami cok dusuk. pek bir etki etmiyor .icerigindeki kolajen miktari . shot olanlar cok islenmis oldugundan faydasi az . hap olanlar zaten cok cok dusuk. en iyisi icerigindeki kolajen miktari miligrami cok olup az islem girmus olan toz şase formdakiler . nuttaxin kullaniyorum ben

(341 puan) tarafından
Tamamdır çok sağol
(55 puan) tarafından
Emziren ler kullanıyor mu
(6,112 puan) tarafından
yok . yani soyle ben emziririkenden baslamak istedim . onermedi eczacim . cocuk doktoruna da sordum onermedi. eczaci tanidik benim bebekligimi bilir. bana dediki ben olsam kullanmam kendim kullanmadim . emzirme bitince basla derim sana dedi. belli kanitlanmis bir calisma yok ama neden riske arayim dedi ben kendim kullanmadim sana da kullan diyemem dedi.emzirme bitince basladim ben
(55 puan) tarafından
Cevaplar için Allah razı olsun faydalı oldu benim için
(817 puan) tarafından
Bende kararsızım başlayıp başlamama konusunda normal ilikli kemik suyu mu alsam migrostan falan ;))
-Reklam-
+1 oy
(554 puan) tarafından
Baskasina uyan size uymaz denemeniz gerekiyor size en iyi gelen markayi. Ben naturagen hap kullaniyorum
(817 puan) tarafından
Daha önce Hud collogen kullandım aydınlık veriyordu
(554 puan) tarafından
Net sonucu anlayabilmek için en az 3 ay kullanmalısınız
+1 oy
(1,805 puan) tarafından
Bana diyetisyen önermişti kullandım tadı güzel. Toz lar kokusu hoşuma gitmiyor. İstanbul da iken bir diyetisyen o zaman bir kutusu 1500 TL idi en az 5 sene önce onu aldırmışti ama adını maalesef hatırlamıyorum o baya iyiydi 
(817 puan) tarafından
Hangi marka önermişti size
(1,805 puan) tarafından
Day2day i en son diyetisyen im önermişti
+1 oy
(54 puan) tarafından
Kolajen i oral yolla kafanıza göre alırsanız ve vücudunuzda büyümeye meyilli malign dokular varsa onları da daha hızlı buyutursunuz bilginize
(446 puan) tarafından
Kolojen hakkında böyle bir bilgiye hıc denk gelmedim  ve kafasına göre kullanmazsa neye göre kullancak herhangi bır tahlılı mı var ki?
(54 puan) tarafından
Sizin denk gelmemis olmanız böyle bir bilgi olmadığı anlamına gelmiyor. Denk gelmediğiniz her şeyi yok sayarsaniz yalnizca sizin okuduklarinizla sınırlı bir yaşam olmaz mı. Kolejn doku onarımını hızlandırır örneğin uterin myomunuz varsa kolajen bunun büyümesine yardımcı olur. Kafamıza göre gıda takviyesi almak doğru değil suplement leri de Arkadaş tavsiyesi ile değil hekime danışarak almaliyiz
(446 puan) tarafından
Pardon da ben sana  şey mi dedim  
Aaa ben hıc denk gelmedim nerenden uyduruyosun mu dedim  .  Ne kadar  herşeyi yanlış anlayan insan sayısı çok ya
(54 puan) tarafından
Yorumunuzu anlamadım. Yanlış anlaşılma?
+1 oy
(817 puan) tarafından
Başka fikri olan var mı Kolojen hakkinda
+1 oy
(553 puan) tarafından
Ne için kullanacaksın o önemli eğer cildin için kullanacaksan day2day kullanabilirsin
(817 puan) tarafından
Cildim için kullanicam ever
+1 oy
(1,122 puan) tarafından
Canım ben onu kullandım etkisine gelince onu da kullandım ondan sonra kiper'in de kullandım iOS lafınkini de kullandım ama yani açıkçası çok etkilerini görmedim... Söylediğin kolajende suya katılıp içiliyor böyle çilekli bir tadı var şurup kokusu gibi bir kokusu var değişik yani ben sevemedim 30 tanesini de tamamlayamadım sonra bıraktım ve ben de sıkıntı var ben devam edemiyorum ama belki size fayda edecektir bir deneyin 
0 oy
(438 puan) tarafından
Kiperin almıştım ama tadı berbat o kadar para verdim içemedim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Portakallltohumum (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
29 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
6 Mart 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Sevilay altın (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.
18 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,893 soru

12,323,535 cevap

39,038 kullanıcı

Kategoriler

...