+3 oy
70 göst.
önce Diğer kategorisinde (922 puan) tarafından
Dogdugundan beri gece çok uyanıyor yarım saatte bir uyaniyor bir saat bile olmadan uyanıyor çok yoruldum sütten kesmeli miyim acaba gece uyumadigim için gün içerisinde sütüm olmuyor haliyle fazlasiyla yemek yiyorum sütümun olması için ama bu bebek kurutuyor beni gerçekten çok zorlanıyorum artık uyuması için ilaç falan var mı gece iki üç defa uyansa da razıyımm biliyorum bebekler için ilaçlar iyi değil ama mecburum

8 Cevaplar

+2 oy
önce (7,773 puan) tarafından
Benimki de öyleydi gece beslenmesini azalt her uyandığında verme. Bir uyanır ver diğer uyanır verme şeklinde ilerle. Doymuyor olabilir gece uyutmadan önce muhallebi veya mama ver zamanla uyanmalari azalacak. Sonra gece beslenmesini kes gündüz azaltmaya çalış derken bir buçuk yaş itibari sütten kesersin çünkü bu yaştan sonra aşırı bağımlı oluyorlar. 
önce (922 puan) tarafından
Canım öyle yapmaya çalışıyorum ilk önce su veriyorum uyandığı zaman.uyutmaya çalışıyorum uyumuyor sonra emzirince iki üç dakika sonra uyuyor
önce (7,773 puan) tarafından
E tabi zorlayacak bir süre seni ama alışacak sabırlı ol
-Reklam-
+2 oy
önce (3,207 puan) tarafından
19 aylık sabaha kadar uyumadık emmek yada sallanmak istiyo nasıl uykum var aahh ahh 
Cokk zor Allah bize yardım etsin
+2 oy
önce (865 puan) tarafından
Mecbur değilsiniz bebeğinize bir rutin oluşturun. 1 yaş bir bebek için rutin oluşturmak inanılmaz kolay benim kziimda 13 aylık. Herşeyi kavriyorlar çünkü. Hiç yapamıyorsaniz uyku danışmanlığı alın. İlaç için yazık bebeğe de. Bir sıkıntısı var belli ki. Çözmeden hemen ilaca sarilmayin
Nasıl rutin oluşturuluyor canım sen nasıl yaptın benimki memeye aşırı bağımlı hep memede kalmak istiyor
+2 oy
önce (12,866 puan) tarafından
eğer gelişimi iyiyse gece beslenmesini kes. alışkanlıktan uyanıyor. diş derdi de eklenince çığırından çıkacak noktaya geliyor insan. 16 aylıkken kestim benim bebeğim prematüre doğduğu için gelişim açısından bırakamadım gece beslenmesini. ama ne zaman bıraktım o zamandan beri rahatım. arada kalktığı oluyor, bazen meme de istiyor. su veriyorum dönüp kıçını yatıyor sonra:)) 
Nasıl keseyim canım yani uyandığında su veriyorum uyutmaya çalışıyorum uyumuyor emzirince iki üç dakika sonrasi uyiyakaliyor
önce (12,866 puan) tarafından
işteo uyanma aralarında meme vermeyeceksin ağlamasına dayanacaksın belki 1saat ağlayacak. böyle böyle bırakıyorlar
+1 oy
önce (314 puan) tarafından
8 aylık kızım doğdugu günden beri düzenli ne gecs ne de gündüz uykusu yok bende çok zorlanıyorum geceleri sürekli uyanık uykuya ne gece ne gündüz dalmıyor çok zor durumdayım
Bende aynı şekilde çok zor gerçekten
+1 oy
önce (4,836 puan) tarafından
Gece beslenmesini kes gece uyumadan gece mamaları oluyor ondan ver bence Instagram da bir doktordan dinlemiştim gece beslenmesini kesmek için her uyandığında emzirmek yerine su verip uyutmak gerekiyormuş 
Ben ilk başta su veriyorum canım bakıyorum uyumuyor emzirince uyiyakaliyor. Mecburen emzirmek zorunda kalıyorum sadece su içince uyumuyor. Gece mamasını deniyeyim canım nerde bulabilirim marketlerde var mı yoksa eczaneden mi aliyorz
önce (4,836 puan) tarafından
Marketlerde var canım birde onu dene bakalım inşallah çözüm bulursun
İnşallah teşekkür ederm
+1 oy
önce (2,126 puan) tarafından
Bende gece kesmeyi düşünüyordum grip oldu mecbur her istediğinde vericem. Düzelince gece emmesini bende birakcam benim kızım da sabaha kadar uyanıp emiyor karnı da tok bağımlı olmuş 
+1 oy
önce (2,408 puan) tarafından
Oğlum 15 aylık o da diş çıkarırken çok sık uyanirdi bu aralar çok şükür diş sorunu da yok gece en fazla 1-2 kere uyanır emer geri uyur bu şekilde olduğu için ben daha gece beslenmesini kesmedim sizinki acaba bir yeri mi ağrıyor ya da doymuyor mu
Bizimki erken diş çıkardı. Memeye bağlı olduğu için uyanıyor bir yerinun agridiginu düşünmüyorum her gün her gün tekrarlanmaz bence ağrısı. Doymuyor olabilir gece mamasini deniyeyim inşallah işe yarar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 233 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,004 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sla_gzm (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 244 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 203 göst.