0 oy
224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (740 puan) tarafından

Kizlar bu yatağı kullandığından mi acaba yaa sanki uykuya gecemiyo yataktanmi acaba küçük mü ona artık yeri darmi geliyodur boy olarak sigiyo ama sanki bu içindeki yataktan dolayı rahat değil gibi hissettim sizce 

image

11 Cevaplar

0 oy
(740 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bir yaş 3 aylık 15 aylık yani şuan kizim
tarafından
Bakıyım adım değişiyorsa değiştireyim ndjdjf
tarafından
Değişti valla tek beyaz kuğu sensin artık hahahah
tarafından
Nasıl bir yatak fotoğraf paylaşırmısınız benim kızımda uyumuyo
Mıntesori yatak nasıl oluyor
(14,940 puan) tarafından
Has mı has orijinali benim 4 senedir patentli :D sjsjjs
Dursaydı kız sorun yoktu
Benzer resmini atayım yorumlara bak
(14,940 puan) tarafından
Attım canım bak
-Reklam-
0 oy
(5,350 puan) tarafından
Ne kadarlık 
(5,350 puan) tarafından
Fotoda dsr görunuyor ama rahatsız da olacagını sanmıyorum ya
(740 puan) tarafından
1 yaş 3 aylık canım beşik daha küçük değil ona ama sanki içindeki yatak sünger dar geliyor onu mu değiştirsem diye düşündüm
0 oy
(1,177 puan) tarafından
Yaşına göre çok dar dgistirip düz yatağa geçmen lazim
(740 puan) tarafından
Bende öyle hissettim bugün degistiricem bakalım sağolasın canim
0 oy
tarafından
Bunun aynısı bende de var ama kızım yaklaşık 4 aydır asla kendi yatağında yatmıyor sadece benim yatağımda yatıyor ben de babasının koynunda yatıyor öyle kızın 1 yaşında ama ne zaman derin uykuya daldığı zaman yatağına koyuyorum ama onun haricinde yatırdığım zaman koyduğumda anında uyanır ağlar sızar ama koynuma koyduğum anda direkt uykuya dalıyor ben de anlam veremedim
(740 puan) tarafından
Canım o sizin yanınıza alışmış ben özellikle yanımızda yatirmiyorum alismasin diye daha çok anlamadan kendi yatagini öğret ona çünkü biraz daha anlamaya başlasa hiç birwkmaz senin için zor olur
0 oy
(569 puan) tarafından
Sormana gerek yok ki bakınca anlaman lazım yatak zaten görünürde dar basık rahatsız olduğu belli içerisindeki ayriyeten dar zaten çocuk dönmek istese bike dönemez benim kızım daha 5 aylık falandı kalkip düşmüş yataktan bende o gün kaldırdım yavrulu ranza yaptırdım altını çekiyorum yatıyor yürümeye başlayıncada kalkıp yanıma geliyordu şuan 2 yaşında 
(740 puan) tarafından
Aslında büyük açılan yatağı var ama uyumuyo onda bide sallanmadigi için uyutamiyorum onda ama bugün artık degistiricem yatagini
0 oy
(14,940 puan) tarafından

Buna benziyor 90×190 ölçüsü tek kişilik almıştık şimdi oğluma ayırdım 

image

tarafından
+1
Çok güzel teşekkür ederim ben de bundan alacağım
(14,940 puan) tarafından
Güle güle kullansın minik ❤️
0 oy
(1,482 puan) tarafından
Yatak küçük geliyor olabilir
0 oy
(779 puan) tarafından
Rahat dönemiyordur. Kızım 15 aylık fır döner uykuda
0 oy
(14,271 puan) tarafından
Park beşiği 16 aylikti ben bıraktığımda valla kanepede daha güzel uyurdu o sebepten kaldırdım attım şuan 32 aylık kendi yatağı var büyük 
0 oy
(32 puan) tarafından
Küçük canım yataktan uyuyamıyordur. Aynisini yaşadık ve yatak aldık uykusu düzeldi 
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Sığmamak değil ama hareketi kısıtlı olduğu için rahat etmiyordur benim kızım şuan yer yatağında yatıyor hayatta beşiğe yatmak istemedi 8 aydan sonra 

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 944 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde -Umudunu_kaybetme- (3,165 puan) tarafından soruldu
+4 oy
7 cevap 111 göst.
+1 oy
1 cevap 163 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,520 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,670 soru

23,696,532 cevap

311,387 kullanıcı

...