0 oy
30 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (446 puan) tarafından
Kızlar malum kış ayındayız. Cilt bariyerini tamir etme dönemi tam olarak   . Benımde  cıldım orta sevvıyede ne ıyı ne kötü bazı lekeler vs  daha aydınlıl parlak vs olması için ne kullanılır dıye araştırdm da retinol buldum hıc kullandınız mı  ACNELYS   bu eczane formu olan kozmetık kısmıda var tabı. Bılgısı olan var mı  retinol hakkında veya hıc dermapen  fılan yaptrdnz mı

2 Cevaplar

0 oy
önce (813 puan) tarafından
Ben sadece retinol kullanıyorum kozmetik olanlar
-Reklam-
0 oy
önce (6,096 puan) tarafından

acnelys cok dikkatli kullanilmali ben gecen sene baya hi haşatini vikardim mahvettim cildimi:) dermapen dersen hic mmnun kalmadim hepsen sivilce cikariodi. mart gibi yuzumu tekrar bi soyma protokolu yaptircam. daha da abidik gibudik seyler kullanmam tovbe

he kiz senmiydin postu soruan simdi bakdim ismine. ay dermapenden uzak dur. acnelis de yakio yuzu valla kaymak gbi vildi perisan etti:)
önce (446 puan) tarafından
Ben dedim zaten canan bilirse bilir başka da kimse bılmez  . Valla sağol cevap verdgn için cildim yağlı ve  doğumdan sonra beyaz olan tenim esmer kaldı bır bakıma ıhtıyac duydum ne onerırsın
sen nerdeydin sehir? valla istanbulda deniz koleoglu var gecen sene yaptirdim pampak oldu yuzim :) soydurma islemi bu sene de yaptircam .  intgramdan bak inanilmaz guzle mmnun kaldim . sonrasinda ayni yerde elit onarim yaptirdim dermapen falan ama gic mmnun kalmadim hatta dermapenin son seansi kaldi onu yaptirmicam . sivilce cikiyo ya sevmedim onu. altin igne yaptirdim bi seans onu da pek anlamadim yani degisiklik. igneli seylerden anladimki fayda etmio .:)  deniz protokolu yaptirdim busenede yaptircam
önce (446 puan) tarafından
Mınnosum bende ıstanbuldaydım   1 yıldır mersıne tasındık.  Bana tavsıyen ne napdırayım kendıme  kız sen nasıl para yetıstırıyosun böyle helal olsun
actigim pista gel bak kissszz:))

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 143 göst.
20 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sarioglusumm (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
0 oy
0 cevap 33 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (933 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 245 göst.

409,601 soru

12,313,589 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...