0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
Hanımlar birşey sormak istiyorum daha adet olmama 8gun var takvimime göre ama son 1 haftdr göğüslermn ucu çok agryo yüzüstü yatamiym göğüs uclarim sürekli kabarıyor akintm oluyor beyaz parça gibi esnek kokusuz kârnimda adet olacakmsm gibi sancı oluyor 3.4 saniye sürüyor geri geçiyor günde 3.4 sefer tekrarlar sizce bnlar hamilelik belirtilerimi test yapmak istemiyorum günüm geçmeden 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pek sanmıyorum.  Henüz erken bile anlamak için.  
-Reklam-
0 oy
(4,273 puan) tarafından
Benim belitilerim de mide yanması göğüs ağrısıdır evet ama aynı zamanda bunlar adet olma belirtisi de olabiliyor. En iyisi sabırla beklemek.
(55 puan) tarafından
İnşallah dua edermsnz
0 oy
(172 puan) tarafından
Ben öyle oldum hamileydim ama bebeğim tutunmadi
(55 puan) tarafından
Kismetinizde yokmuş
0 oy
(1,408 puan) tarafından
Benim en büyük belirti göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısıydı çünkü adet olmadan önce bu belirtileri çok nadir görürdüm göğsümdeki belirti yüzünden test yaptım adete 8 gün vardı aşırı silik çıktı birkaç saat sonra silindi çıkan çizgi 5 gün kala test yaptım o da çok silik çıktı ama belliydi hiç değilse
(55 puan) tarafından
Bendemi yapsam valla bilemedim yani varsa eğer gün geçmeden erken gebelik testinde çıkarmı
(1,408 puan) tarafından
Canım hcg değeri herkeste farklı yükseldiği için kesin çıkar diyemez kimse mesela bazıları adete 9 gün kala öğrendim diyor ben 8 gün kala dedim ama çıkan 2. Çizgi silindi kafam iyice karıştı yada hcg hormona bakılıyor adetin ilk günü bu rakam kiminde 1000lerde çıkarken bende 83 çıktı yani o yükselen değere görede çift çizgi hemen çıkıyor yada çıkmıyor bence benim anladığım bu o yüzden yavaş yükseliyorsa çıkmaz hızlıysa çıkar dene bak istersen
(55 puan) tarafından
Şuan testim yok yarın ancak alıp sonucu burda paylaşırım inşallah eşimin haberi olmadan yapmak istiyorum. Varsa birşey zaten hayalimdeki suprizi gerceklestirmek istiyorum 4yildir bekliyoruz
(1,408 puan) tarafından
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
(55 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(240 puan) tarafından
Bu söylediklerin hem adet hem gebelik belirtileri canım değişir kişiye göre ben mesela adet olacağım zaman 10 gün önceden başlardı kasık ağrısı ishal mide bulantısı üşürüm ayaklarım hep buz gibi olur ama bir yandan terlerim su gibi çok sinirli olurum anlardım adet olacağımı ama gebelik zamanında sadece göğüslerim ağrırdı başka da hiçbir belirtim olmazdı ve iki gebeliğimde de öyle anladım hamile olduğumu çünkü hiçbir belirtim yoktu göğüs ağrısından başka 
(55 puan) tarafından
Ben adet olacağım zaman yani olmadan 2.3gün önce  ya yüzümde bir sivilce çıkar yada kasiklarimda hafif sancı olur yukarıda yazdığım belirtiler ilk defa başıma geliyor ondan merak ediyorum acaba varmı birsey

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
5 cevap 153 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Syma (789 puan) tarafından soruldu

409,795 soru

12,320,049 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler