0 oy
52 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar ben dün gardıropstan bir oyuncak attım 450 liraya 400 TL'ye anlaştık biz şimdi Bundan sonrasını Nasıl yapmam lazım ilk defa dün indirdim zaten hiçbir bilgim yok şans eseri attım hemen cevap geldi kart bilgilerimi nasıl ekliyorum güvenilir mi 400 TL'ye anlaştık 400 TL kesilmeden bana direkt gelecek mi kesintileri falan var mı kargosu nasıl bana detaylı anlatır mısınız Sizden ricam hiçbir bilgim yok çünkü korkuyorum da bir şey olur diye

3 Cevaplar

0 oy
(12,731 puan) tarafından
Senin kaybedeceğin birşey yok. Karşı taraf aldıysa ürünü kargo kodu alıp kargoya vereceksin sadece. Onunda eline ulaşınca para sana yatacak
(12,731 puan) tarafından
Parayı sana atmıyo zaten. O ödeme yapmadan sen zaten çıkış yapamıyorsun. Para sanada gelmiyo ondada kalmıyor uygulamada ortada kalıyo. Ona ulaşınca onaylıyo öyle sana yatıyor. Onaylamasada 24 saat sonraydı sanırım otomatık yatıyo
(1,545 puan) tarafından
Öyle bişey yok para hesabına yatıyor yani actigin grdorpsa sen istersen karta istersen ordan başka bişey alarak kullanılanbilirsin ürün ona ulaştıktan sonra sorun yoksa onay vericek
(12,731 puan) tarafından
Kız direk hesabına yatmıyo onu diyorum. O ödeme yaptı hop sana yatmıyo. Uygulamada kalıyo. Banamı dedin öyle bişey yok
(1,545 puan) tarafından
Yok kız soru sahibine dedim ben attığını görmedim bende sonrafan cikti
(12,731 puan) tarafından
Hee tamam :D
-Reklam-
0 oy
(4,181 puan) tarafından
Hesap ayarlarından iban ekleyebilirsin, kişi ürünü aldıysa sana mesaj gelicek ve kargo kodu oluşturacaksın sana hangi kargo yakınsa onu secebilirsin, ürünü güzelce paketleyeceksin üzerine hiç birşey yazma, kargo şubesine gardrops kargosu diyorsun ve oluşturulan kodu soyluyorsun. Evet 400 TL gardrops hesabına yatıyor, sonra talep edip cekebilirsin
0 oy
(133,756 puan) tarafından
post ciksin    

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 179 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 83 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kevokimmm (670 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 61 göst.