+1 oy
149 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (2,411 puan) tarafından

Evlilikte isteksizlik büyük başım belada :( eşime karsi aşırı aşırı isteksizlik var hatta tiksinti boyutunda bugun bana erkek gibi olmuşsun falan dedi evliliğimizde eşimin ailesi yüzünden sürekli sorun var kafamın içi dolu eşimin yüzünden sürekli onu suçluyorum çünkü benim tercihim değildi bu bina da oturmak kendi istedi kendi yaptırdı şimdi sorun çıkaran benmişim gibi davranıyor ayda belki 1 kere hatta bazen hiç istemiyorum 

2 Cevaplar

+1 oy
(3,490 puan) tarafından
Seni anlıyorum eşin biraz seni savunan cümle kursa yumuşayacaksın , böyle olunca kendini dışlanmış hissetmen ve soğuk olman normal bence sorunlara hep yıkıcı bakmak yerine bakış acını değiştirsen nasıl olur? böyle kötü oluyo birazda bunu dene, ortada bi sorun varsa eşinin de görmesini sağla. Ailen diye cümleye başlayınca erkek ister istemez savunmaya geçiyo 
-Reklam-
0 oy
(602 puan) tarafından
Açık şekilde konuşmayi denedin mi sorunları konuşun neden böyle olduğunu anlat ondan beklentilerini söyle
(2,411 puan) tarafından
Hepsini biliyor ama nasil olduysa hep o ve ailesi hakli her sorunun sebebi benmisim gibi davranıyor cnm
(602 puan) tarafından
Bu şekilde ikinizin de mutsuz olacağını söyle çift terapisine gidin. Eşin nasıl biri bilmiyorum aklı başında düşünebilen bir insansa bu şekilde ömrün geçmeyeceğini anlayabilir

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 209 göst.
0 oy
5 cevap 162 göst.
9 Kasım 2024 Cinsel Yaşam kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 114 göst.
4 gün önce Moda kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,115 puan) tarafından soruldu
+4 oy
15 cevap 770 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde nilanka (168 puan) tarafından soruldu