+2 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ayakta guclu gorunmekten yoruldum ,ilaclarida iciyorum ama yok gecmiyor p.tesi gelsede gitsem kontrole 

Benimki gerçekten cok farkli bir psikoloji herseyi yadirgiyorum surekli beynim konusuyor bu dünya böylemi olmaliydi yada olmalimiydi yani sanki hafizam silinmiş gibi varoluş algim bozuldu sanirim:(( ama istemsiz cnku ben dsuunmek istemiyorum kendi gelisiyor

7 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Ac kuran meali oku burdan bir çık bacım Allah aşkına,  Allah akıl vermiş doğruyu bulun diye sorgulayarak bul .
tarafından
Canim benim,arastiriyorum okuyorum ama o his giymiyor ya duygularim bild ölmuş gibi ne agliyorum ne kizabiliyorum blmiyorum ya cok degisik bisey
tarafından
Okudgunu anlayamiyor musun
tarafından
Anliyorum canim fakat kendiliginden gelisiyor hersey ah ah 2 aya yakndir boyleyim onceden oyld neşeliydmki
tarafından
Sen kolayını böyle bulmuşsun elimde değil diyerek hersey elinde.
tarafından
Valla olmuyor ya ama bunu kimse anlamoyor iste sorun orda:(
-Reklam-
+2 oy
(9,640 puan) tarafından

Benim de bunun gibi bı şikayetim beynim hiç susmuyordu kendine bir uğraş bulabilirsin aynı zamanda doktor bana bir hap başladı biraz kaygı kuruntu azaldi

(9,640 puan) tarafından
Arada papatya çayı gibi şeylerden de destek al bir kahve yap sevdiğin filmi izle mum yak kendine yönel
Bakara nazar duaları aç dinle oku
tarafından
Tmm cnm sen hangi hap kullandin
(9,640 puan) tarafından
Laroxy secita
tarafından
Anladm. Cnm bi gidiyim bklm doktor ns onerecek
(9,640 puan) tarafından
Git canım kafan rahat eder gecms olsn
+2 oy
tarafından
Böyle sorun yaşayan veya atlatan varsa yardimci olabikirmisiniz
+2 oy
(547 puan) tarafından
Artık postlarını okumadan anlıyorum başlıktan sen olduğunu. İyi olamam yada ne zaman iyi olacağım dıye düşünürsen asla iyileşemezsin. İyi olacağım bir şeyım yok dıye motive olursan emın ol iyi olursun. İnanmak başarmanın yarısıdır unutma bunu:⁠-⁠)
tarafından
Sureklii soyluyorum ama bazi seyler oyle kolay olmuyor sanki
+1 oy
tarafından
Senin bu soylediklerimi ben 19 20 yaşlarimda yasadim meşgul oldugum bir sey yoktu ve yalnizdim bu yuzden cok dusunuyordum bir de internette cok video izliyodum cok okuyordum baska insanlarin hayatlari hakkinda dusunuyordum ve dusundukce daha da derine iniyordu dusuncelerim. Sonra aklimdan gecen sorulari hep yazmaya ve sorularin cevaplarini teker teker bulmaya calistim. Bi sorunun tam cevabini bulmadan diger soruya gecmiyodum. Varoluş acisi mi diyordum buna neydi. Bikac arkadas edinip internetten bile olsa gorusmek konusmak eglenceli seyler yapmak ve zamanin nasil gectigini hissetmediginde mutluydum. Yani bi mesguliyetin olmasi gerekiyodu. zamanla gecti. Psikiyatrinin iyilestirebilecegini sanmiyorum sen kendini iyilestirirsen daha guclu olursun bu konularda. Her sey senin kafanda
tarafından
Aklima geldi bide ben oyle cok mutsuz oldugumda sarikantoron cayi iciyordum.
tarafından
Canim ayni durummu bilmiyorum ama bana hersey tuhaf geliyor yaşam dunya insan ne bileyim sende oylemiydin
tarafından
Evet her sey ruya gibi halisunasyon gibi geliyodu.
0 oy
tarafından
Postum yukari :/
(121 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah duzelirsin herşey senin elinde şeytan vesvese veriyor
tarafından
Allah razi olsun canim ,hicbirseyden tat almiyorum cunku anlamsiz geliyir hersey allah kimseye vermesin boyle bi durum
(121 puan) tarafından
Çocukların yokmu kuzum onlarla ilgilen oyunlar oyna uğraş bul kendine
0 oy
(2,105 puan) tarafından
Psikolojik ilaç kullanıyorsanız onlarda yapıyor...daha bunalıma sokuyor.izzet güllü takip edin ... ilaçların nasıl bir pazarlama rant olduğunu güzelce anlatıyor 
tarafından
Yeni basladim bi 13 gundur iciyorum

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,221 göst.
16 Mart 2020 Diğer kategorisinde Damla Karaca (1,822 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
11 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesi26 (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Gülnurknd (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
1 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hemdemm (124 puan) tarafından soruldu

410,752 soru

12,359,509 cevap

41,361 kullanıcı

Kategoriler

...