+1 oy
44 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (320 puan) tarafından
Doğum yapalı 7gun oldu ikinci çocuğun sürekli ağlıyorum içimde tuhaf his var diğer oğluma haksizlik yaptığımı düşünürken bı yandan önceki hayatımı özlüyorum toparlanamiyorum üstelik sütumde.cok az MAMa veriyoruz ben nasıl toparlanicam nasıl güçlü olucam bu gunleeri atlatacakmiyim karnımda iyiydi diyorum çıkınca herşey alt üst oldu 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,123 puan) tarafından
Benim 2. Çocuğum hiç geçmişim aklıma dahi gelmiyor sanki hep evliydim çocuklarım vardı hep bu yastaydim düşünecek zamanım dahi yok anın keyfini çıkarıyorum biliyorum bir daha gelmeyecek 1 saniyem bile çok değerli benim için hiç uzmem kendimi 1 aylıkken çok zorladı beni depresyona girecektim bırakamadım kendimi geçecek bugünler diye teselli ettim kendimi aç uyuyordum öğlen yemek yiyemiyordum çok şükür 2 aylık şuan duruldu markete gidebiliyorum artık bu beni çok mutlu ediyor:))
-Reklam-
+1 oy
(3,903 puan) tarafından
Ben annemin nasilsin kizim diyisine sinirlenip ağladığımi hatirliyorum. Cok zor dönem lohusalik. 

Ama bir sekilde bitiyor ve icinden çıkılıyor. Senin yapməm gereken çok düşünmemek biraz kendine zaman ayirmak. Bebeklerle de olsa disari cik hava al canim . 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 79 göst.
0 oy
18 cevap 327 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,704 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 29 göst.
0 oy
10 cevap 179 göst.

410,475 soru

12,346,578 cevap